4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Ekte hjem - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
photo mural of misty forest wallpaper in before and after bedroom

05/01/2022   POSTET AV

Topp 9 Før og etter tapet Makeovers

Vem älskar inte ett bra foto före och efter en tapetsering? Att kunna se var resan började och sedan uppleva slutresultatet är inte bara en fröjd för ögat utan också inspirerande! Många av oss är alltför bekanta med att börja med en tom duk och kämpa för att föreställa sig det slutliga utseendet.

I den här artikeln får du se 9 av våra egna kunders tapetseringar före och efter. Precis som du började de med ett oinspirerande utrymme, men med den magiska touchen av en skräddarsydd väggmålning förvandlade de sina hem helt och hållet! Från matsalar som går från enkla till paneler med blommor och vanliga neutrala sovrum till dimmiga skogsparadis och så mycket mer!

Vanliga reservrum till häpnadsväckande hemkontor

blue floral painting wallpaper in makeovered home office with blue and pink accessories

Muralmålning på bilden: Midnight Splash

Låt oss börja med en av våra senaste rumsanpassningar som skapats av kunden Grey Clover Interiors. Tidigare saknade det här extra rummet inte bara färg utan också ett syfte. Är det ett vardagsrum? Ett extra hörn i gästsovrummet? Efter att ha lagt till vår designer Carol Robinsons väggmålning Midnight Splash, en plyschig ny soffa, ett skrivbord och rosa taklampor har det här utrymmet vuxit från ingenting alls till det vackraste hemmakontoret.

Alla dessa ändringar krävde inga stora förändringar i rummet. Lägg märke till att väggfärgen, golvet och kohudsmattan är exakt likadana. Tänk bara på vad du skulle kunna uppnå med några taktfulla förändringar här och där!

Före och efter tapet makeover badrum

off white and green floral wallpaper in guest bathroom

Muralmålning på bilden: Garden Sage

En annan av våra favoriter bland våra tapetseringar före och efter är Donna Shentons gästbadrum. Vilken enorm förvandling! Från ett neutralt och mörkt utrymme till ett uppfriskande grönt och ljust utrymme ser det här lilla toalettutrymmet inte bara mycket attraktivare ut utan också större! Donna installerade taktfullt vår väggmålning Garden Sage inte bara på väggarna utan även i taket.

Detta visar att det inte bara är väggar som ser bättre ut med tapeter. Taken tar upp så mycket utrymme i ett rum, så varför inte dekorera dem också? Vi tycker att den gröna blommiga tapeten som sveptes runt hela rummet får dig att känna dig som om du är mitt i naturen - du sitter under en stor ek och tittar på de vajande bladen ovanför! Förutom väggarna har Donna installerat ett golv i terrazzostil som ger det blommiga rummet ännu mer modernt utseende. Överbelysningen ger rummet rymd och vi tycker att mattan i konstgräs ger rummet ett roligt inslag.

Från vanliga garage till galaktiska arbetskontor

orange nebulae wallpaper in converted garage office

Muralmålning på bilden: Carinanebulosan: Stjärnfödelse i extrem miljö

Vem har sagt att garage bara är till för bilar, verktyg och förvaring? Det är dags att satsa på inredningsidéer som inte är av den här världen med en väggmålning från vårt fantastiska tapetsortiment med nebulosor! Kunden Our Kristina House har helt och hållet förändrat sitt garage till det bättre och gjort det mesta av detta oanvända utrymme genom att inrätta sitt eget kontor för teamet! Parningen av trägolvet med denna galaktiska väggmålning samt ett professionellt skrivbordsområde längs hela väggen har skapat den perfekta arbetszonen. Ni har gjort ett fantastiskt jobb Vår Kristina House!

Barnrumsanpassningar som har IG-faktorn!

grey painted world map wall mural in grey and white child's bedroom showing before and after wallpaper makeover

Muralmålning på bilden: Grå akvarell världskarta

Jesse Lammers Design gjorde ett fantastiskt jobb med att skapa det här barnrummet till ett perfekt Instagram-värdefullt rum! Designern Rosana Laiz Garcias gråa världskarta i akvarellform för inte bara in ljus i rummet, utan den har nästan förlängt väggarnas längd! Detta beror på att denna tapet har placerats längs väggen upp till det takförsedda taket och drar ögat uppåt. Den mönstrade mattan har bytts ut mot en enkel grå matta för att se till att karttapeten är huvudstjärnan i showen, och de grå och vita sängkläderna för in väggens färgschema i resten av rummet.

Enkla lounger till dekadenta mörka blomsterutrymmen

before and after wallpaper makeover from plain living room to dark floral wallpaper feature wall

Muralmålning på bilden: Lila rosor

Den här mörkblommiga väggmålningen Purple Roses kunde inte ha sett mer perfekt ut i Matthew's vardagsrum. Det är som om hans grå soffa, rosa filt och svarta kuddar alltid har väntat på den här romantiska blommiga tapeten! Med bokstavligen ingenting annat som lagts till i rummet bevisar detta före- och efterfoto bara hur en tapet helt kan förvandla ett helt rum! Dessutom nickar denna lila tapet till 2022 års Pantone Colour of the Year, som handlar om att tända den kreativa andan! Det här vardagsrummet har verkligen fått en touch av kreativitet!

Djungelrika matsalar som behövde fokuseras.

vintage style jungle wallpaper in made over dining room

Muralmålning på bilden: Botanisk skönhet

Matrummen kan ibland vara bortglömda när det gäller stilen. Vanligtvis får vardagsrummet eller sovrummet mer uppmärksamhet. Men det är fantastiska utrymmen för att lägga till stil och till och med ett tema! Kunden Pablo's Pad har gjort ett fantastiskt jobb med att skapa en djungelstämning i sin förlängda matplats. Till och med deras hund ser mer imponerad ut med makeoveren! Genom att blanda lövgröna tropiska växter med den här djungelmålningen från vår vintageinspirerade Sir Edward-kollektion ger de ännu mer tropisk prägel åt det här välkomnande utrymmet.

Vi gör om alla utrymmen - till och med trappan!

tram graffiti wallpaper on stylish staircase showing before and after wallpaper makeover

Mural in photo: Image Uploaded by Customer

Precis som tak är trappväggar utrymmen som ofta glöms bort när det gäller att lägga till en ny tapet! Wow Wallpaper Hanging har gjort ett fantastiskt jobb med att förvandla den här "okej" trappan till något konstnärligt, slående och helt unikt. Och tillägget av väggklockan och den löviga gröna växten lägger till ännu fler element i detta snygga utrymme!

Före och efter tapet makeover med paneler!

blue floral painting wallpaper set in panels in dining room

Muralmålning på bilden: Midnight Splash

Återigen ser vi vår populära Midnight Splash användas i ett omgjort rum, men på ett helt annat sätt än på kontoret tidigare. Den här gången bestämde sig den begåvade kunden Tanya O'Brien för att rama in tre sektioner av denna vackra blå tapet för att skapa en snygg panel i sin minimalistiska matplats. Genom att göra detta, byta ut taklampan och ta in ett runt matbord och stolar har hon skapat ett tidlöst vackert rum. Helt fantastiskt, Tanya!

Serena före och efter sovrum som fyller dig med lugn.

misty forest wall mural in bedroom with neutral decor

Muralmålning på bilden: Misty Mountain Landscape

Vi måste erkänna att detta är en av de mest omvälvande före- och efterbilderna vi har sett! Och det fina är att förändringarna inte verkar ha varit alltför tidskrävande utan är snabba förändringar som vem som helst kan göra! Genom att installera en vacker dimmig bergsvägg och ändra sängkläderna för att få fram de gröna och vita tonerna har helt och hållet gjort den här sovrums makeoveren. Inte att förglömma den neutraltonade mattan i turkisk stil och den pittoreska fåtöljen. Sacha Jones från Your Designed Space vet verkligen hur man tar fram det bästa i ett rum.

Vilken av dessa är din favorit före och efter en tapetomvandling? Låt oss veta genom att lämna en kommentar nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

chantal gravel

31/01/2022

I love the misty Mountain Landscape

Amy @ Wallsauce

31/01/2022

Hi Chantal! Thank you for your comment! We love the Misty Mountain Landscape wallpaper as well! See more of our misty forest wallpapers here - https://www.wallsauce.com/wall-murals-wallpaper/forest-tree-wallpaper-murals/?filter_labels=51

Linnie

09/03/2022

The powder room. Hands down, such an amazing transformation and insight!

Amy @ Wallsauce

09/03/2022

Thank you for your comment, Linnie! Yes! It's such a great transformation, isn't it?

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €