4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
henri-rousseau-mural-in-living-room

29/01/2019   POSTET AV

Lag det innendørs jungelutseendet med et jungelmaleri

Skapa en unik miljö för ditt hem, kontor eller butiksutrymme med en fantastisk djungelvägg. En växande trend under de senaste åren är den urbana djungelns inredning med djärva tapeter med växt- och djurmotiv för att väcka liv i alla tråkiga utrymmen.

Slappna av i regnskogen eller beundra det eklektiska djurlivet som tittar fram genom buskarna. En vandrande äventyrskänsla blandad med de lugnande tonerna i djungelns bakgrund kommer garanterat att ge dig, din personal och dina kunder den perfekta miljön för att trivas.

Ge dig ut på äventyr med vårt sortiment av skogsinspirerade tapeter, gå genom träden och upptäck helt nya världar av skönhet och liv. Eller slappna helt enkelt av med lugnande toner och eleganta stilar av löv och bladverk.

Create the indoor jungle look with a jungle mural

Naturälskare gläder sig åt djungelmålningar

För alla naturälskare där ute är djungelmuren en perfekt inredningsdetalj för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Med ett stort urval av otroliga bakgrunder tillgängliga, från vidsträckt regnskog till vacker flora och till och med majestätiska tigrar, kan du visa världen din kärlek till naturen och sola dig i äventyrets lugnande underverk hela dagen lång.

Få en modern look med ett stänk av färg och stil

Förlora dig själv i en modern djungelvägg med vårtapet Pink Jungle. Enkelhet möter elegans med en touch av naturen med den här tapeten, med stora blad på en söt bubbelgumrosa bakgrund - det perfekta valet för sovrum och till och med kontor.

pink-jungle-mural-in-home-office

Bli tropisk med en palmträdstapet

Vi önskar alla att vi kunde vara i tropikerna, omgivna av palmer, kokosnötter och vackra sandstränder. Så varför inte dra nytta av vårdjungelbakgrund med palmer och förflytta dig till en värld av lugna, fridfulla palmer. Lagen av löv smälter perfekt samman med de gröna tonerna och skapar ett nästan 3D-utseende för den där extra lilla realismen. Palmepappret skulle passa perfekt på ett kontor eller i en butik för att ge din personal och dina kunder en avslappnad och enkel känsla. Ta en titt på några av vårafavoritpalmtapeter.

Omfamna djurlivet med flamingoavtryck

Ge din kärlek till vilda djur och växter en liten färgsprakande upplevelse. De rosa flamingos i den härtapeten Jungle Print Flamingo passar perfekt ihop med de kontrasterande djungelfärgerna. Mjuka rosa, gröna och svarta färger fungerar tillsammans för att ge ett rum en söt rosa personlighet. Det perfekta valet för sovrummet eller vardagsrummet, sov bland flamingos i sann djungelstil.

Ljusa och luftiga vardagsrum

Den fina och ljusadjungeltapeten Green Leaves Watercolour ger en konstnärlig känsla till den naturinspirerade dekadensen och är perfekt för butiksutrymmen eller matsalar. I en underbar akvarellstil sitter de vackra gröna djungelbladen graciöst på en krämig bakgrund, vilket gör att de kan ta plats i förgrunden utan att bli överväldigande.

palm-print-mural-in-living-room

Ge dina kontor en frisk fläkt

Kontor över hela landet är ofta en tråkig och dyster plats med fluorescerande belysning och intetsägande inredning, vilket kan vara deprimerande för personalen. Alla vet att glad personal är mer produktiv, och inredningen av ditt kontor och lunchutrymmena kan ha en stor inverkan på personalens produktivitet och välbefinnande.

Tapeter med djungelväggar kan förvandla tråkiga och dunkla rum till en spännande värld av äventyr och avkoppling - vilket gör det till det perfekta valet för mötesrum, matsalar och till och med huvudkontor.

Förvandla hemmakontor med väggmålningar från djungeln

Det är inte bara företagskontor som kan dra nytta av en fläkt av regnskog - även hemkontor behöver lika mycket omsorg för att säkerställa maximal produktivitet och välbefinnande. Ett perfekt inrett hemmakontor kan förvandla ett tråkigt utrymme till ett levande underland - och ge dig den perfekta platsen för att arbeta i lugn och ro.

Kolla in några av våra andraidéer för kontor i hemmet för mer inspiration.

Skapa det perfekta butiksutrymmet

Skapa den perfekta platsen för att uppmuntra till lugna och avslappnade köpvanor med en rad olika urbana djungelutseenden att välja mellan. Förflytta dina kunder till en helt ny värld, full av vilda djur och lövverk, med ett brett utbud av färger och stilar för att säkerställa bästa möjliga sinnestillstånd så snart de går in genom dörren.

Visa upp din djungel i dina utställningslokaler

Ge dig själv en chansning och förvandla ditt utställningsrum till en scen med djungeltema. Från kaminer och eldstäder till sängar och till och med kontors- och vardagsrumsmöbler. Dekorera ditt showroom med djungelscener, från livets fullhet till det enkla och eleganta, för att ge dina besökare den bästa miljön för att uppskatta de utställda produkterna samtidigt som de slappnar av med en fläkt av natur och en känsla av äventyrlig förundran.

Skärpa upp hemmet

Hemmet är där hjärtat finns - säger man i alla fall. Så varför inte sätta djungelns hjärta i hjärtat av ditt hem? Med en rik tapet av lövverk, vilda djur och palmer kan du förflyttas till vackra scener av spänning eller lugn efter en lång arbetsdag.

Slappna av med en bok i hjärtat av regnskogen, ät bland flamingos eller sov med djungelns vackra akvarellbilder.

jungle-mural-in-lounge

Bli inspirerad

Oavsett om det är på ett kontor, i en butik eller i hemmet kan kreativa väggmålningar i djungeln hjälpa till att frigöra kreativ inspiration. Att vistas i naturen kan inte bara hjälpa oss att slappna av eller ge oss en känsla av vilda äventyr utan att vi behöver lämna våra hem, utan kan också ge inspiration till fotografer, författare och konstnärer och till och med ge en ny vinkel för försäljningspersonal.

Komplettera djungelutseendet

Kombinera din tapet med djungelväggar perfekt med krukväxter och bambumöbler för att fullborda djungeltemat i ditt hem, på kontoret eller i butikslokalen. Använd riktiga växter för en väldoftande realism och ge din personal och dina kunder den sanna djungelupplevelsen genom attskapa vackra displayer, eller välj lågt underhållande konstgjorda växter för en kostnadseffektiv estetisk effekt.

Låt din personlighet lysa upp

Oavsett var du vill placera din nya djungel kan du med hjälp av de många olika alternativen matcha den rätta tapeten perfekt till den miljö du vill ha, så att du kan ge varje rum eller miljö en liten bit av dig själv.

Med alla alternativ att välja mellan, föredrar du en lugn och avkopplande scen eller något mer äventyrligt? Lämna gärna dina förslag i kommentarsfältet nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €