4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
pink and teal day of the dead flowers and skulls wallpaper in trendy bedroom

23/07/2020   POSTET AV

Kule Skull Bakgrunnsdesign du vil elske

Du behöver inte vara medlem i Hell's Angels bikergäng, ägare till en tatueringsbutik eller fira de dödas dag för att njuta av en fantastisk dödskallstapet. Skallarna passar utmärkt för trendiga tonåringar såväl som för vuxna, och alla kan njuta av dem.

Ofta ses skallar som en symbol för döden, men de kan faktiskt uppfattas på ett helt annat sätt. Visste du att många ser skallar som en lyckoamulett för att avvärja döden och andra ser dem som en hyllning till livet? Men det finns också de av oss som bara älskar den estetiska skönheten i dödskalle-designs!

Oavsett vad som har lockat dig till den här sidan är vi säkra på att vi har en dödskalle- tapet som passar ditt hem eller ditt företag.

Svart dödskalle tapet för din tonårings sovrum

blue, white and black skull graffiti wall mural in teenage boy's desk area

Muralmålning på bilden: Graffiti - Skull Face

Överraska din coola tonåring med ett sovrum med dödskalle-tema, särskilt om han eller hon gillar rock, hiphop eller graffiti! Ge dem ett episkt utrymme där de kan luta sig tillbaka och slappna av med vännerna, ett ställe där de kommer att vilja studera och ett ställe där de kan koppla av på egen hand.

Den här episka svarta dödskalle-tapetet är den perfekta graffitiväggen för tonåringar. Ta fram de blå och vita färgerna i ditt val av sängkläder och möbler. Vi rekommenderar också att du målar de omgivande väggarna vita så att den här grymma dödskallepapperet alltid är den viktigaste fokuspunkten i din tonårings rum.

Tatueringsbakgrund för att rocka din värld

tattoo skull wallpaper in black and white apartment bedroom

Muralmålning på bilden: Epic tapet

Den här detaljerade episka tapeten är också ett utmärkt alternativ för tonåringar och skulle vara ett fantastiskt val för alla som brinner för tatueringskonst. Föreställ dig bara en hel vägg fylld med den här mängden färg, skuggor och detaljer! Den här fantastiska kranietapeten är inte bara bra för hemmet, utan skulle även passa utmärkt i en tatueringsstudio, musikbutik eller en trendig bar som har live-spelningar: det skulle vara en fantastisk tapet för rockmusik.

När det gäller att dekorera ett rum med en fantastisk graffititapet är det viktigt att göra resten av rummet så diskret som möjligt, som i sovrummet ovan. Genom att hålla sig till svart och vitt kan denna fantastiska tatueringstapet verkligen komma till liv!

Gotiska väggar att dö för!

blue and white detailed skull art in blue, chilled bedroom

Muralmålning på bilden: The Pack

Vi tycker att den här blåvita tapeten The Pack är helt fantastisk och skulle passa utmärkt både i ett motorcyklisthem eller för någon som helt enkelt älskar att ha ett trendigt hem. Placerad i det här lugna och fridfulla sovrummet ger den här intrikat detaljerade skalleväggmålningen ett helt nytt element i rummet. Det är inte bara ett skallmotiv: det är ett konstverk.

Som tidigare nämnts kan vissa bli avskräckta av tanken att dödskallar representerar döden. Men visste du varför motorcyklister bär t-shirts, hjälmar och patchar med dödskallar? De flesta motorcyklister använder skallsymboler för att avvärja döden! De tror också att dödskallar representerar icke-diskriminering: att vi alla är lika och förenade.

Glöm tråkiga hemkontor: sätt lite grungy konst på väggarna

colourful grungey wall art in sleek, white home office

Muralmålning på bilden: Twisted Pixels Montage

Nu när vi jobbar hemifrån mer än någonsin måste vi vara chef för inredningen av vårt hemmakontor. Nöj dig inte med tråkiga, vanliga väggar. Satsa på färg, mönster och karaktär, till exempel den här fascinerande väggmålningen Twisted Pixels Montage. Den här fantastiska kranietapeten, som är designad av fantastiska Twisted Pixels, kommer säkert att väcka ditt kontor till liv.

Blommiga skalleväggar för att fira la vida!

pink and green mexican flowers and skulls wall mural with green bed

Muralmålning på bilden: Skull Hearts and Flowers

Inspirerad av den mexikanska festivalen De dödas dag kommer den här vackra väggmålningen Skull Hearts and Flowers att ge ditt hem en rikedom av färg och kultur!

Många mexikaner firar den här dagen för att minnas sina avlidna förfäder. De skriver ofta namnen på sina nära och kära på kraniet och ibland ställer de fram deras förfäders favoritmat på bordet så att de kan njuta av den här speciella dagen! Visste du att sockerkallar traditionellt görs med strösocker och dekoreras med färgglad glasyr?

Vi älskar den här underbara dödskallstapeten och tror att den skulle se fantastisk ut i de flesta hippa bostadsområden, till exempel i det här rosa och gröna sovrummet.

Har du gillat vår samling av tapeter med dödskallar? Låt oss veta vilken som är din favorit genom att lämna en kommentar nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €