4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
snowy forest path wallpaper for christmas wall murals in office

08/11/2021   POSTET AV

Juleveggmalerier som passer til alle typer kontorer

Det är inte långt kvar till jul och ni vet alla vad det innebär... Det är dags att skapa en fantastisk julstämning på kontoret och officiellt börja nedräkningen till jul.

Många människor arbetar fram till julafton och tillbringar förmodligen mer tid på jobbet än hemma! Att dekorera kontoret är därför ett utmärkt sätt att sprida julstämning och hålla humöret uppe.

Det är den underbaraste tiden på året och vi är här för att göra den ännu mer underbar med våra flyttbara vinter- och jultapeter. Våra avtagbara jultapeter är perfekta för att dekorera ditt kontorsutrymme inför den stora dagen.

Peel and Stick tapeter

blue and white forest wallpaper in trendy office

Muralmålning på bilden: Snöig björkskog

Vår peel and stick-papper är ett populärt val när det gäller julen eftersom den är så snabb och enkel att installera och du kan också enkelt ta bort den när säsongen är över. Med detta självhäftande material kan du skapa ditt alldeles egna magiska vinterlandskap utan att det tar för mycket tid att installera eller orsakar en stor röra.

Juldekorationer är en del av säsongens magi, så låt våra jultapeter hjälpa dig att skapa en förtrollande miljö på kontoret.

Vi vet att en heltäckande glittrig, glänsande och glitterfylld juldekoration inte är allas favorit och det är helt okej. För här på Wallsauce har vi en jultapet för alla Whoville- och Grinch-medlemmar på ditt kontor!

Du vet att ditt kontor är julgalet om alla nynnar på julsånger och pratar om att köpa julklappar så fort brasan är över. För ett sådant team är det bara våra mest magiska, färgglada och juliga tapeter som duger.

Men om ditt kontor är överlägset av människor som tycker att alltför många juldekorationer distraherar dem och att till och med ordet "jul" får dem att bli upprörda, då är våra mer diskreta och dämpade väggmålningar ett bra alternativ för dig.

Vi har en samling väggmålningar för jul som passar alla smaker. Så låt oss först kolla in fyra glittriga och glamorösa jultapeter följt av fyra mer subtila stilar.

Super juliga väggmålningar

christmas town at night wallpaper in trendy office

Muralmålning på bilden: Christmas Town

Skapa den ultimata julklappen med den här fascinerande tapetmålningen Christmas Town av Philip Straub. Om du är ute efter den fullständiga julklappen behöver du inte leta längre. Du kan förvandla ditt kontor till något från en julfilmsscen med denna fantastiska väggmålning. De snöiga bergen i bakgrunden, julbelysningen som lyser, den enorma julgranen i mitten - det ser verkligen ut som en stad som lever av julens glädje. Den har en så varm, glad och mysig känsla och kommer att bli ett fantastiskt tillägg till ditt kontor.

Ett annat alternativ om du vill satsa på det hela är den här underbara väggmålningen Winter Wonderland. Det magiska slottet, den tjocka snön, de höga träden, familjen av isbjörnar som ligger utplacerade på botten av väggmålningen - bokstavligen allting med den här tapetmålningen skriker: Julen är på väg.

Som ett alternativ kan du välja vårväggmålning Allt om jul. Som namnet antyder handlar den här tapetmålningen om julen! Det finns snögubbar, renar, julgranar och julklappar, vilket gör den här väggmålningen till ett måste för julen. Det är en cool stil med upprepade mönster, men det är inte för överdrivet tack vare färgschemat. Balansen mellan det hektiska mönstret och de tre färgvalen: Blått, vitt och svart, gör detta till en mycket glad väggmålning.

Snowbound Deer är en annan fantastisk mönstertapet för att dekorera den här festliga säsongen. Den här snöiga scenen med söta blåvita renar med stjärnor emellan och julgranar kommer att bli ett vackert tillägg till ditt kontor. Du kan hålla dig till temat och ha blått och silverfärgat flingor runt skrivborden för att få den ultimata festliga looken.

Lågmälda väggmålningar i julen

blue and green abstract forest wallpaper in simple home office

Muralmålning på bilden: Skogsfolklore

Det blir inte mycket enklare än den här tapeten med julgransskogsmönster. Till och med de hårda grincherna borde kunna tolerera det här blygsamma mönstret. Det har en mycket ren och skarp känsla med den vita bakgrunden. Den här väggmålningen skriker inte precis julen i ansiktet på dig, men den har den där frostiga vinterstämningen.

Om du arbetar på en veterinärmottagning eller vet att ditt team är djurälskare (vem är inte det?) så är denna Forest Folklore av Michael Mullan något för dig. Denna fantastiska scen innehåller vackra träd, hjortar, ugglor och rävar. Blandningen av blå färger är så vackert gjord och du kan välja ett övergripande djurtema och dekorera resten av kontoret med djurinspirerad inredning.

Du kan verkligen inte göra fel med den här tapetmålningen som är inspirerad av julgranen. Färgerna är ljusa men designen är ganska enkel med ett mönster av julgranar. Bakgrunden är traditionellt julröd, men träden bryter mot det traditionella gröna och är en härlig blandning av ljusa flerfärgade träd i stora och små storlekar. Med ett enkelt färgschema, några träd och bara en liten ren är den här väggmålningen perfekt för den diskreta jullooken. Den kommer att se fantastisk ut på ditt huvudkontor, men du kan också ha den i din matsal eller i ditt pausområde.

snowy forest wallpaper in commercial office

Muralmålning i bild: I vitt

Om du inte har hittat någon väggmålning för ditt kontor från den här listan har vi många fler väggmålningar med julmotiv att välja mellan.

Kom ihåg att när det gäller borttagning är vår peel and stick-papper superlätt att ta bort. Allt du behöver göra är att torka av tapeten med en våt svamp så lossnar den enkelt från väggen utan att skada målningen eller putsen under den. Yay! Sedan behöver du bara torka av den avskalade väggen med en svamp för att ta bort alla spår av lim och så är jobbet gjort.

För mer rolig inspiration till juldekorationer, kolla in vårt blogginlägg, Bedroom Wallpaper: Gör rummen redo för gästerna i jul. Alternativt kan du gärna lägga till dina idéer för festliga kontor i kommentarsfältet nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €