4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
https://dev1.wallsauce.com/designer-wallpaper-murals/shandra-smith-blue-wallpaper

01/03/2018   POSTET AV

5 Trinn til å velge moderne tapet

Det vackra med moderna tapeter är att de inte bara består av ett visst mönster eller en viss färg. Det är ett spektrum av mönster som alla råkar vara på modet. Detta breda utbud av stilar är bra, eftersom det betyder att det finns något för alla! Men att välja rätt modern tapet för ditt hem är avgörande. Gör du fel kan det bli ett dyrt misstag!

Men var inte rädd, Wallsauce är här! Vi hjälper dig att välja den perfekta moderna tapeten i fem enkla steg. Ställ bara följande frågor till dig själv och notera våra stilförslag längs vägen.

1. Hur stort är rummet du vill inreda?

Först och främst bör du bestämma rummets storlek innan du funderar på vilken stil din moderna tapet ska ha. Stora rum med mycket ljus kommer lätt att tåla ett livligt mönster och en livlig färg. Men mindre rum kräver fantastiskatapeter som får dem att verka större.

Du bör också ta hänsyn till eventuella stora möbler som du vill ha i rummet, eftersom de kan få ett stort rum att verka litet. Att börja med en tom duk när du väljer nya tapeter är inte alltid till din fördel.

Floral-contemporary-wallpaper-in-lounge

Muralmålning: " Anemonies and Ranunculus" av Carol Robinson

2. Vilken stil har dina andra rum?

Särskilt för mindre hus är det viktigt att ta hänsyn till eventuella teman som redan finns runt ditt hem. Att ha samma färg i hela huset är bra för att skapa en illusion av rymd.

Om du funderar på att köpa en vacker modern tapet till ett nytt hem, kan detta kanske påverka resten av hemmet, så välj klokt.

Blue-patterned-wallpaper-in-living-room

Muralmålning: "Blue" av Shandra Smith

3. Letar du efter en modern tapet som inte kommer att bli omodern?

Hela poängen med moderna tapeter är att skapa ett hem som är redo att fotograferas för nästa nummer av House Beautiful. Men om du inte är medveten om vad nästa säsongs trender kan föra med sig kan du välja något neutralt som inte blir omodernt. Kanske kan en väggmålning i tegel vara ditt alternativ.

white-brick-wallpaper-in-living-room

Muralmålning: Taget från vårt utökade sortiment

4. Överväga hur stor del av väggen du vill täcka.

Som du kanske vet eller kanske inte vet trycker vi på Wallsauce väggmålningar som är skräddarsydda. Det betyder att du inte behöver köpa en vacker väggmålning för att täcka en hel vägg. Om ditt rum är litet men du föredrar en design som passar bättre i ett stort rum, kan du överväga att täcka en alkov eller ett skorstensbröst i stället för en hel vägg. Om du målar de extra väggarna i en ljusare färg blir inte bara ditt lilla rum större, utan din fantastiska tapet kommer också att synas!

För rum som är mycket stora, varför inte överväga att pryda mer än en vägg? Tänk på vinkelräta väggar och panoramabilder som kan svepas runt väggarna. Särskilt väggmålningar av skogstyp är utmärkta för detta scenario!

Birch-tree-contemporary-wallpaper-in-living-room

Muralmålning: " Birch Forest Sunlight" av Image Source

5. Hur ska du styla din moderna tapet?

Detta leder oss tillbaka till vårt uttalande i steg ett om att tänka på vilken typ av möbler du planerar att använda i rummet. Om du tänker välja en stil som en väggmålning med ett landskap är det bäst att planera för att den ska placeras på en vägg där bilden inte blockeras av soffan.

Afremov-contemporary-mural-in-lounge

Muralmålning: " Farväl till ilskan" av Leonid Afremov

Vill du ha en tapet med speciell effekt men är orolig för att den ska bli för stor i rummet? Tona ner det med accessoarer som inramade fotografier eller konstverk och placera soffan framför din fondvägg.

Blue-watercolor-wallpaper-in-bedroom

Muralmålning: "Blå och svart akvarell

Där har du det! Fem enkla frågor som du bör ställa dig själv innan du väljer din moderna tapet. Vi vill gärna höra i kommentarsfältet nedan hur du valde din moderna tapet.

Gillade du det här blogginlägget? Då kanske du vill fördjupa dig i inredningstrenderna för 2018.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €