4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
graffiti style cartoon wallpaper in trendy home office

05/05/2020   POSTET AV

Tegneserie tapet for alle aldre (det handler ikke bare om barna)

Ja! Vi menar det verkligen. Tecknade tapeter är inte bara för barnen! På Wallsauce.com ser vi ingen anledning till varför vuxna inte också kan vara med på det roliga!

Begränsa inte animerade tapeter till barn- eller tonårsrummet: varför inte använda dem i ditt vuxenrum också? Naturligtvis kunde vi inte låta bli att visa dig några av vårt förtjusande utbud av tecknade väggmålningar för barn också. Njut av sagoland, söta djur och till och med häftiga spelscener för din spelintresserade tonåring. Men vi bjuder också in dig att ta en titt på vårt fantastiska utbud av fantasy-, graffiti- och tatueringsbakgrunder - perfekt för alla trendiga, stilfulla hem.

Så om du är trött på att barnen alltid har allt det roliga, så är det din tur! Ta en titt på våra tecknade bakgrundsbilder för alla åldrar som får dig att känna dig ung i hjärtat. Låt oss ha lite kul!

Gör deras drömmar till verklighet med en tecknad tapet från en saga.

Vem älskar inte en bra gammaldags saga? Legender om modiga riddare på vita hingstar, skräckinjagande eldsprutande drakar blandas med vackra prinsessor och mytiska varelser. Ge ditt barns sovrum en ombyggnad och gör dig redo att förflytta dig till sagolandet... yay!

Prinsessa och enhörning tapet

cartoon princess in pink dress with white unicorn with colourful mane wallpaper in girl's bedroom

Muralmålning på bilden: Vacker prinsessa och vit enhörning

Välkommen till det magiska riket! Här strövar jordgubbsdoftande enhörningar omkring och söta prinsessor håller samtal med vänliga fjärilar i närheten! Möjligheterna att förvandla ditt hem är oändliga med vårt förtrollande utbud av prinsessans tapeter.

När du installerar en av våra förtrollande tapeter ska du placera dem på väggen bakom ditt barns sänggavel. Detta gör prinsessans tapet till rummets centrala fokus. För det absoluta körsbäret på toppen kan du hänga en graciös baldakin över deras säng och ha ett sött toalettbord för att hålla deras prinsessdiadem framme. Varför inte? En prinsessa förtjänar det bästa!

Riddarna och slottet tecknad tapet

cartoon knight, dragon and castle wallpaper in cute child's bedroom

Muralmålning på bilden: Brave Knight Castle and Dragon

Om ditt barn (eller du själv) älskar att låtsas vara Sir Lancelot, oavsett om det är på rasten eller i din grupp för återskapande, kommer du att älska vårt urval av väggmålningar med riddare och slott. Från rosa prinsesspalats och älvkungariken har du mer än tillräckligt med bakgrundsbilder att välja mellan när du spelar roll!

Förutom modiga och tappra riddare har vi ett stort urval av tapeter med sagor, fantasy, pirater och enhörningar som skulle passa in i alla barnprogram!

Bröl, oink eller gnissel av glädje på vår samling av tecknade djur tapeter.

Det finns inget mer tecknat än ett gäng leende, vilda djur som ser ut att vilja bli din bästa vän! Under animationens historia har djur varit ett populärt val för vänliga barnkaraktärer. Från Musse Pigg och Bugs Bunny till Tom och Jerry har de alltid haft stor uppskattning av tecknarna. Så varför inte ha dina egna vänliga djurkompisar i ditt eget hem som du och ditt barn kan njuta av?

Safari djur tapet

cartoon safari animals in a jungle wall mural in fun child's bedroom

Muralmålning på bilden: Djur i djungeln

En explosion av färg och skoj och du kan inte låta bli att le åt dessa vänliga safari-djursansikten - perfekt för alla djurälskande barn och tillräckligt gulligt för att passa in i sovrummet för ditt nyfödda barn. Djurkaraktärer är alltid bra tapeter för barnrum.

mounted pretend animal heads on wall

Muralmålning på bilden: Exotiskt landskap, 1910

Håll safari-temat i hela rummet med barnvänliga väggfästen med djurhuvud, mattor och sängöverdrag med djurtryck! Du kan till och med sätta upp en utklädningslåda som är fylld till bredden med safarikikikikare, en pithelm, en camouflage-skjorta och -byxor! Få deras fantasi att ryta!

Tecknade djur på bondgården tapeter

cartoon farm animals wallpaper in modern child's bedroom

Muralmålning på bilden: Gårdsdjur

Sätt dig på traktorn och ta tag i din höborttagningsgaffel! Det är dags att få dina stövlar leriga med en rolig tecknad tapet med djur från gården! Du kommer säkert att njuta av oändliga upprepningar av "Old MacDonald had a Farm" med denna bakgrundsbild av bondgårdsdjur!

Vi har inte bara lantbruksdjur, utan även en stor samling husdjur, säldjur, djurparksdjur och polarfigurer som du också kommer att älska! Det är bara att söka igenom våra djurtapeter för barn.

Spänningssökande animation tapet

Låt oss spola fram några år eller så till tonåren och vuxenlivet med vår samling av spännande animerade tapeter. Välj mellan kusliga spelstäder och spännande fantasilandskap. Dessa animerade bakgrundsbilder i hög upplösning är långt ifrån våra glada och oskyldiga djur- och sagounderlägg!

Speltapeter för den spelintresserade

gaming soldier and dog in snowy city wallpaper in teenager's bedroom

Muralmålning på bilden: Vinterpatrull

Spel är en viktig del av animationsvärlden. Överflödet av högkvalitativa animerade videospel har dramatiskt flyttat bort från gammaldags animerade teckningar av gamla tiders tecknade filmer. Precis som spelen själva, med en ultimat spelvägg, blir din känsla av verklighet suddig. Du luras att tro att du faktiskt befinner dig bland verkliga soldater och stridsscener! Coolt, eller hur?

Om du verkligen vill ge liv åt din spelintresserade tonårings rum, eller ditt eget spelrum, kan du välja en episk animationstapet. Att ha flera skärmar och neonljus är också bra idéer för animerade videospelrum. Stäng av resten av världen och förflytta dig in i spelet...

Är du sugen på mer? Låt oss slutföra detta speluppdrag och gå vidare till nästa nivå...

Animerad fantasy tapet

fantasy dragon and its master on battle hillside wallpaper in cool bedroom

Muralmålning på bilden: Drakmästare

Stig in i en helt ny värld (inte Aladdin och Jasmin) med en av våra väggmålningar med drakar! Vi har verkligen några fantastiska animationstapeter, men vår draksamling är definitivt en av våra show-stoppers. Se draktapeter som påminner om World of Warcraft och Game of Thrones. Var redo att verkligen släcka din fantasitörst med eldsprutande odjur och drakmästare...

Våra fantasytapeter är inte bara fantastiska för ett spelrum, utan även för sovrum och vardagsrum. Om du har regelbundna spelkvällar i ditt hem kan du föreställa dig att vår Dragon Master tapet har en stridsscen i bakgrunden. Det kommer definitivt att skapa den perfekta atmosfären för att sätta alla i sina karaktärsroller!

Tecknad bakgrundsbild för vuxna

Du kanske tror att vi är knäppa när vi säger att tecknade filmer inte bara är för barn, men när du ser vårt utbud av konstnärligt illustrerade tapeter vet du att vi inte är dumma ankor! Barnen vet inte om det, men även vi vuxna har en lekfull sida som uppskattar färgsprakande tapeter. Här är några idéer till tecknade tapeter för vuxna.

Färgglada graffiti tapeter

cool cartoon graffiti in trendy home office

Muralmålning på bilden: Sports Graffiti

På avstånd uppskattar vi mönstret och färgen på den här sportgraffititapeten. Men när du tittar närmare börjar du lägga märke till den absoluta detaljrikedomen. Du ser en baskethand som snurrar bollen, fans som håller upp en "Finish"-skylt och till och med en snögubbe! Ju längre du stirrar, desto mer märker du.

Det är därför den här episka designen skulle vara en fantastisk fondvägg i vilket rum som helst. Föreställ dig bara samtalen som den kommer att starta när du har gäster på besök! Börja återuppleva dina favoritögonblick från OS i Rio 2016.

Tatueringstapeter som är värda bläck

grunge cartoon style wallpaper in cool bedroom

Muralmålning på bilden: Twisted Pixels Montage

Om du vill ha en helt alternativ, tecknad-grunge-look kan du välja vår väggmålning Twisted Pixels Montage. Den här tatueringsunderlägget skulle vara en utmärkt inramning för en tatueringsstudio eller en episk sovrumsvägg. Det är definitivt en tecknad tapet i vuxenstil - långt ifrån prinsess- eller djurfigurer!

Om du gillar vårt urval av tecknade tapeter i den här bloggen, låt oss veta vilken som är din favorit! Eller om du har fler frågor kan du lämna en kommentar nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €