4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
pirate-wall-mural-in-childrens-bedroom

08/10/2018   POSTET AV

10 Veggmalerier for barnas soverom

När det gäller barnens sovrum är det mer än bara en plats att sova på. Det är ett rum där man kan leka, föreställa sig, drömma och skapa. Och, naturligtvis, för att sova lite när de är utslitna!

Oavsett om det är ett barnrum, deras första "riktiga" sovrum eller en tonårings gömställe kan du verkligen ha mycket roligt och ge barnrummen massor av personlighet. Och ett av våra favoritsätt att göra detta är att använda väggmålningar för barn.

Väggmålningar är originella, unika och kan förvandla vilket rum som helst från en fantasiskog till ett fantastiskt sci-fi stadslandskap.De är ett fantastiskt kreativt alternativ till färg eller tapeter och ser mycket mer imponerande ut än uppklistrade affischer!

Så här är 10 idéer till väggmålningar för barnrum för att inspirera dig...

Discover-our-top-10-wall-mural-for-childrens-bedrooms

Pirater vid havsväggen väggmålning

Perfekt för alla barn som älskar att leka pirater! Detta kommer att ge ditt rum ett roligt nautiskt tema, komplett med en väggmålning av ett piratskepp, strålande sol, havets vågor och till och med några hajar!

pirate-mural-in-kids-room

Ta en resa till rymden med den här väggmålningen!

Åk ut i rymden med den här imponerande bilden från vår tapetkollektion med rymd- och raketbilder för barn! Med vackra, färgglada konstverk av varje planet och deras individuella omloppsbanor, samt massor av glittrande stjärnor, asteroider med mera, är den här väggmålningen idealisk för blivande rymdälskare.

space-mural-in-kids-bedroom

Väggmålning av ett isslott som passar en sagoprinsessa

För alla som älskar snö! Låt dig hänföras till detta surrealistiska vinterliga ispalats, komplett med söta isbjörnar! Den här fantasiväggmålningen skulle vara en fantastisk fondvägg för alla sovrum med "Frozen"-tema och vi tror att dina barn kommer att känna sig som sagoprinsessor och prinsar med detta att vakna upp till varje morgon!

ice-castle-mural-in-girls-bedroom

Tecknad världskarta väggmålning

Denna roliga tecknade version av världskartan visar dig inte bara var allting finns - den ger dig också en smygtitt på de ikoniska sevärdheterna och ljuden från olika platser runt om i världen! Från Eiffeltornet till Big Ben, barnens kartmålningar är ett roligt sätt att planera framtida resor eller helt enkelt lära sig mer om världen.

childrens-map-mural-in-bedroom

Djungeldjur väggmålningar

Den här väggmålningen med djungeltema för djurälskare både stora och små har vänliga tecknade djur som ditt barn kan lära sig om och växa upp med. På väggmålningen finns allt från giraffer, elefanter, gorillor och lejon till djur som ditt barn kan se ute i naturen, som kaniner och ekorrar. Det är en idealisk design för att skapa ett könsneutralt barnrum.

animal-mural-in-playroom

Väggmålning med blyertspenna för att få fram kreativitet

Få fram den kreativa sidan hos ditt barn med den här väggmålningen med färgpennor. Ett bra sätt att visa upp en blandning av färger, och om ditt barn älskar att rita och måla kommer de att uppskatta den här väggmålningen! Den här väggmålningen är också en fantastisk idé för ditt hemmakontor.

coloured-pencils-wall-mural

Enkel och minimalistisk väggmålning med luftballonger

Vill du ha något färgglatt, men inte alltför överväldigande? Vi älskar verkligen den charmiga och minimalistiska väggmålningen med luftballonger som svävar genom himlen, med fluffiga vita moln och en och annan fågel! Det finns en mycket lugn och lugnande känsla i den här designen, så det skulle vara en bra designidé för ett barnrum.

hot-air-balloon-mural-in-childrens-bedroom

Londoninspirerad mönstrad väggmålning

London är verkligen en spännande och inspirerande plats att besöka - oavsett hur ung eller gammal du är! Vår samling av väggmålningar med London-tema fångar hela stadens liv och energi - från det ikoniska "Mind the Gap"-budskapet till Big Ben och Union Jack. Välj mellan en mängd olika stilar - från finurliga väggmålningar i popkonststil till roliga och roliga tecknade kartor över dina favoritsevärdheter i staden!

patterned-london-murall-in-kids-bedroom

Väggmålning under havet

Lys upp ditt barns sovrum med en utsikt under havet med färgglada koraller och fascinerande tropiska fiskar. Det här är bara en av de väggmålningar med havsliv som finns hos Wallsauce och vi älskar hur den förflyttar dig till en helt ny värld.

sealife-mural-in-boys-bedroom

Gå över till vårtutbud av tapeter för barn för att hitta din perfekta design. Om du gillade det här blogginlägget kanske du också gillar vårt inlägg om idéer för pojkrum som han kommer att älska. Alternativt vill vi gärna höra dina kommentarer nedan om hur du skapar ett fantastiskt lekrum, sovrum eller barnrum!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Ariane

21/06/2019

This was awesome. Thank you.

Wallsauce.com

21/06/2019

Thanks Ariane! Glad you liked it :)

Alexander Frederick

11/01/2021

Nice Blog

Amy @ Wallsauce

11/01/2021

Hi Alexander! Thank you! :) For more information on children’s wallpaper ideas, please visit - https://www.wallsauce.com/blog/childrens-wallpaper-by-adrian-chesterman

Alexander Frederick

22/01/2021

Nice One!!

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €