4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
bespoke-wedding-wallpaper

05/06/2019   POSTET AV

Skreddersydd tapet som vil glede deg over bryllupsdagen din

Har du vært et av de heldige parene som har giftet seg i sommer? Ta vare på de dyrebare øyeblikkene fra bryllupet og la den spesielle dagen leve videre ved å forvandle bildene til skreddersydde bakgrunnsbilder.

Uansett om favorittbildet fra bryllupsdagen er den vakre brudebuketten eller et hjertevarmende bilde av bryllupsbandene, kan du pryde veggene med spesielle minner.

bespoke photo wallpaper from wedding day

I denne spesielle bryllupsbloggen viser vi deg hvordan du lager din helt egen skreddersydde tapet. Her får du tips om hvordan du velger riktig bilde til tapetet ditt, og vi viser deg noen av våre kunders kreasjoner.

Skreddersy din egen tapet

I tillegg til 1000-vis av bilder du kan velge, har Wallsauce.com også en "bruk ditt eget bilde"-funksjon. I tre enkle trinn kan du gjøre favorittbildene og kunstverkene dine til helt skreddersydde tapeter. Bare last opp ditt foretrukne bryllupsbilde, skriv inn veggens dimensjoner før du sjekker ut.

Er du bekymret for kvaliteten på bildene dine? Det trenger du ikke være! Vi har en bildekvalitetssjekker som gir deg råd der og da. Hvis det ikke overbeviser deg, er det bare å spørre, så får du svar innen 24 timer. Det er virkelig enkelt!

wedding-wallpaper-in-bedroom

Å velge riktig bryllupsfoto

Akkurat som den store dagen din, er det en forpliktelse å dekke en hel vegg med skreddersydd tapet (kanskje en liten overdrivelse)! Hvis du sliter med å bestemme hvilken vegg du skal dekke, eller hvilket bilde som vil se riktig ut, har vi et team av interne designere som kan gi deg råd.

Hvis du virkelig ikke kan bestemme deg for riktig bilde og har for mange favoritter, kan designerne våre også samarbeide med deg om å lage ditt eget montasjetapet. Her er et flott eksempel på deres arbeid som en av kundene våre sendte inn.

photo-montage-wallpaper

Med våre "utmerkede" kundevurderinger kan du være sikker på at du kan stole på Wallsauce.com. Hvis vi føler at bildet ditt blir pikselert eller hvis det er andre kvalitetsproblemer, vil vi gi deg beskjed.

Last opp ditt eget bilde i dag og lag ditt eget skreddersydde tapet. Vi er sikre på at du blir veldig fornøyd, og at bryllupsminnene dine vil leve videre!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €