4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
bespoke-wedding-wallpaper

05/06/2019   POSTET AV

Skreddersydd tapet som vil nyte bryllupsdagen

Har du varit ett av de lyckliga paren som gifte sig i sommar? Fånga de värdefulla ögonblicken från ditt bröllop och låt din speciella dag leva vidare genom att göra dina foton till skräddarsydda tapeter.

Oavsett om ditt favoritfoto från din bröllopsdag är din vackra brudbukett eller en hjärtevärmande bild av dina bröllopsband, kan du pryda dina innerväggar med speciella minnen.

bespoke photo wallpaper from wedding day

I det här speciella blogginlägget om bröllop visar vi dig hur du skapar din egen skräddarsydda tapet. Vänta dig tips om hur du väljer rätt foto för din tapet tillsammans med kundkreationer.

Skapa din skräddarsydda tapet

Wallsauce.com har 1000 bilder som du kan välja bland och har även en funktion för att använda din egen bild. I tre enkla steg kan du förvandla dina favoritfoton och konstverk till helt skräddarsydda tapeter. Det är bara att ladda upp ditt favoritbröllopsfoto och ange väggens mått innan du checkar ut.

Är du orolig för kvaliteten på ditt foto? Det behöver du inte vara! Vi har en bildkvalitetskontroll som ger dig råd på plats. Om det inte övertygar dig kan du bara fråga och förvänta dig ett svar inom 24 timmar. Det är verkligen enkelt!

wedding-wallpaper-in-bedroom

Att välja rätt bröllopsfoto

Precis som din stora dag är det ett åtagande att täcka en hel vägg med skräddarsydda tapeter (kanske en liten överdrift)! Om du har svårt att bestämma dig för vilken vägg du ska tapetsera eller vilket foto som skulle passa, har vi ett team av interna designers som kan ge dig råd.

Om du verkligen inte kan bestämma dig för rätt foto och har för många favoriter kan våra designers också samarbeta med dig för att skapa din egen montage-tapet. Här är ett bra exempel på deras arbete som en av våra kunder skickade in.

photo-montage-wallpaper

Med våra "utmärkta" kundbetyg kan du lita på Wallsauce.com. Om vi anser att ditt foto blir pixligt eller om det finns andra kvalitetsproblem kommer vi att meddela dig detta.

Ladda upp din egen bild idag och skapa din egen skräddarsydda tapet. Vi är övertygade om att du kommer att bli mycket nöjd och att dina bröllopsminnen kommer att leva vidare!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €