4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
dark green jungle wallpaper in dark wood and green dining room

23/03/2021   POSTET AV

Skreddersydd bakgrunn [Rom etter rom]

Ordet "skräddarsydd tapet" ger bilder av hantverk, högkvalitativa produkter och unik design. Och det är precis vad vi erbjuder på Wallsauce.com. Med över en miljon väggbilder tillgängliga är processen enkel. Berätta bara om din väggs mått samt ditt val av tapetmaterial, så skapar vi en skräddarsydd väggmålning som passar perfekt på din vägg.

I den här bloggen presenterar vi några av våra mest populära väggdesigns för varje rum i hemmet. Ta reda på hur fantastisk en skräddarsydd väggmålning kan se ut i din entré. Se hur lugnande den kan vara i ett sovrum och hur den kan fungera som ett inslag i ditt vardagsrum! Vi har även inkluderat några kundbilder för att hjälpa dig att föreställa dig hur en skräddarsydd väggmålning fungerar i ett riktigt hem! Vem älskar trots allt inte snygga skräddarsydda produkter som passar deras hem?

Väggmålningar för vardagsrummet, skräddarsydda efter mått

Canadian mountain and forest wallpaper in small living room with blue couch

Muralmålning på bilden: Ladda upp din egen bild

Oavsett storlek på rummet skapar vi den perfekta skräddarsydda tapeten som passar din vägg, oavsett storlek! Kunden Heather hade svårt att hitta en landskapstapet till sitt lilla vardagsrum i sitt viktorianska radhus. Titta på YouTube-videon nedan för att höra hur hon ville ha en tapet som påminde henne om hennes resor i Kanada. Hon förklarar hur hon laddade upp sin egen bild (ett foto som hennes vän som är fotograf) för att skapa en vacker skräddarsydd fondvägg!

Genom att välja en underbar väggmålning med bergsbilder öppnade Heather upp sin lilla lounge enormt! Hon har stylat det med en blå soffa för att spegla de blå tonerna i designen och lagt till inramad väggkonst med ett kanadensiskt tema. Det känns som om du kliver in i detta vackra land så fort du kommer in i rummet!

Köket skräddarsydda väggbeklädnader

dark background with green large leaf wallpaper in kitchen opening shelving

Muralmålning på bilden: Tropisk bananbladspalm: Foto: Tropical Banana Leaf Palm Tree

Ofta är köken små utrymmen, men det betyder inte att du inte kan få plats med en skräddarsydd väggbeklädnad där! Om du vill skapa en funktionell vägg med öppna hyllor kan du välja en livlig design som den här väggmålningen med tropiska bananblad och palmer! Tillsammans med hängande lampor och flytande hyllor har vår kund Natalie skapat det perfekta området för cocktailtillverkning i sitt kök! Allt de behövde göra var att mäta höjden och bredden på utrymmet, installera det och sedan applicera hyllorna efteråt. Enkelt, helt och hållet skräddarsytt och underbart!

Förutom att erbjuda dina angivna väggmått erbjuder vi ett utbud av tapetmaterial av hög kvalitet! Välj mellan Classic eller Premium Paste the Wall eller Textured Peel and Stick. Våra Paste the Wall-tapeter appliceras enligt namnet: du applicerar helt enkelt klistret på väggen och sedan panelerna direkt på den. Vår Peel and Stick är självhäftande, så det behövs inget klister. Det är bara att dra av baksidan och sedan applicera tapetpanelerna på väggen - enkelt!

Sovrums skräddarsydda väggmålningar

teal and gold octopus wallpaper in calm bedroom

Muralmålning på bilden: Underwater Dream V

Ett sovrum ser alltid bättre ut med skräddarsydda tapeter! Oavsett om du vill ha en design som speglar din nuvarande färgskala eller om du vill ha en komplett förändring är en skräddarsydd tapet avgörande. När det gäller sovrumsfunktionella väggar rekommenderar vi att du placerar den bakom sängens huvudgavel. Vanligtvis är detta den mest ostörda väggen i sovrummet eftersom garderober och speglar kan komma i vägen! Förutom detta kommer en sovrumstapet att fungera som en förlängning av sänggaveln. På ett smart sätt drar du blicken till sängen - rummets viktigaste fokuspunkt!

Skräddarsydda tapetdesigners för trappan

pink and green abstract art wallpaper on staircase

Muralmålning på bilden: One Love Pink Green

Ett av de mest skräddarsydda sätten att installera en skräddarsydd tapet är att placera den på ett ställe där du inte skulle förvänta dig det! Välj till exempel en vägg uppför trappan eller högst upp i trappan. Det finns alltid en vägg som ofta lämnas utanför när det gäller din inredning! Det är bara att mäta väggens mått så skapar vi en tapet som är perfekt för utrymmet! Om det finns en kurva på ena sidan, som basen på den här underbara One Love Pink Green väggmålningen, är det inga problem! Ge oss bara den största höjden och bredden på väggmålningen, sedan klipper du bort den överflödiga delen av väggmålningen! Om du vill ha mer information om hur du mäter en svårformad vägg med dörrar, fönster, snedställda väggar och stickkontakter kan du ta en titt på våra anvisningar för hur man installerar.

Skräddarsydda tapeter i hallen

green palm tree wallpaper in black and white entryway

Muralmålning på bilden: Bilder: Palmbladet

En annan bra plats som kommer till liv med skräddarsydda väggmålningar är din entré eller hall! Installera en slående väggmålning längs väggen i din entré för att skapa ett fantastiskt första intryck. Vår kund har stylat en vit hall med ett traditionellt svartvitt klinkergolv. Tillsammans med en liten bladgrön tapet är den här kundens entré smakfull men slående. Den här tropiska djungeltapeten gör att det här eleganta hallutrymmet också verkar större! Något som de flesta av oss alla vill att våra hem ska vara!

Hemkontor som gjorts för att mäta väggmålningar

Grecian town wall mural in home office

Muralmålning på bilden: Oia Santorini Grekland

Nu när många av oss arbetar hemifrån är en skräddarsydd tapet på hemmakontoret ett bra sätt att hålla fokus. Vår kund Donna har en utsikt att dö för på sitt kontor! Denna skräddarsydda väggmålning är perfekt för henne att vila ögonen på medan hon tar sig igenom sin arbetsdag!

Genom att lägga till väggkonst i ditt hemkontor gör du det personligt och påminner dig om att arbete inte är allt! Välj en vacker grekisk fondvägg, som den här väggmålningen i Oia Santorini Grekland. Den väcker minnen från dina semestrar och motiverar dig att arbeta hårt så att du kan boka en ny semester så snart som möjligt!

Barns sovrum skräddarsydda väggmålningar

colourful sealife wallpaper in pirate themed room

Muralmålning på bilden: Undervattensscen

Naturligtvis kan vi inte lämna barnen utanför när det gäller skräddarsydda tapeter! Vi har ett brett utbud av roliga barntapeter som de kan njuta av! Eftersom barns smak skiljer sig så mycket åt är det viktigt att ha något skräddarsytt för dem. Från enhörningar, fotboll och djur till sjöjungfrur, dinosaurier och planeter - vi har något för alla barn!

Vi älskar den här fantastiska undervattensbilden i det här barnens sovrum med havslivstema. Det passar perfekt in i den nuvarande layouten, samtidigt som det skapar en atmosfär som känns som om du faktiskt är under havet!

Matrum skräddarsydda tapetdesigners

darl green illustrated vintage jungle wallpaper in dining room

Muralmålning på bilden: Tropiskt landskap 2

Att skapa skräddarsydd inredning i matsalen är ett utmärkt ställe att lägga till inredning. Ofta kan detta rum avvisas jämfört med sovrummet eller vardagsrummet. Men där du äter är det ställe där du tillbringar mest tid. Oavsett om du använder ditt matrum som ett hemmakontor, en plats för att äta eller för att underhålla gäster är det viktigt att göra det personligt för dig. Om du har ett litet matrum kan du välja ett skräddarsytt tapetmönster som öppnar upp utrymmet.

Djungeltryck, som den här väggmålningen Tropical Landscape 2, är perfekta för att ge rummet djup och färg. Eller varför inte välja en 3D-tapet? En sinnesspridande tunnel eller snirkel gör att blicken riktas framåt och skapar en illusion av mer utrymme. Om matsalen ligger i andra änden av vardagsrummet är skräddarsydda tapeter en stor tillgång. Det hjälper till att avgränsa utrymmet som din matplats. Välj inredning som passar till väggmålningen, till exempel denna matgrupp i trä och grönt med en tropisk tapet. Detta kommer att få det att kännas som om du har en separat matplats trots att den ligger i samma rum! Det kommer att ha sin egen känsla av stil plus självständighet.

Skräddarsydda tapeter för badrummet

blue and white marble wallpaper in boho bathroom

Muralmålning på bilden: Vit marmor

Sist men inte minst, badrummet! Ofta är det mindre än de flesta andra rum, så en skräddarsydd väggbeklädnad är ännu viktigare! Vi rekommenderar att du väljer vår Premium Paste the Wall tapet för ett badrum. Denna tapet har antimögelegenskaper som är bra för ett fuktigt utrymme! Välj din vägg och mät dess mått för att få den perfekta skräddarsydda badrumstapeten!

Älskar du hur skräddarsydda våra skräddarsydda tapeter är? Du kan inte bara välja din favoritdesign och tapetmaterial, utan den är också gjord för att passa perfekt på din vägg!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €