4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Ekspertråd - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Vinyard inspired home gym ideas

16/09/2022   POSTET AV

8 Home Gym-ideer for å hjelpe deg med å trene

I en hverdag der jobb, familie og sosiale aktiviteter dominerer, er trening kanskje det siste vi tenker på. Det er en vanskelig balansegang, og hvem har vel tid (eller råd) til å dra på treningssenteret hver dag? Selv om det kan være vanskelig å motivere seg, er det kjent at regelmessig trening reduserer stress, forbedrer den mentale helsen og til og med bidrar til å fremme god søvn. Så hvorfor ikke ta med deg treningsstudioet hjem til deg selv?

Ta en titt på disse ideene til hjemmegym som kan hjelpe deg med å skape ditt eget treningsrom hjemme! Vi har til og med tatt med noen av de viktigste tingene du trenger for å komme i gang!

Motiverende ideer til hjemmegym

Motivational home gym ideas

Veggmaleri på bildet: Sitat tapet fra vårt utvidede sortiment

Å holde motivasjonen oppe er noe mange av oss sliter med, så å skape et motiverende hjemmegym er en fin måte å holde humøret oppe når du trener. En flott måte å gjøre dette på er med motiverende sitater på veggene. Dette tapetmaleriet 'Go Big or Go Home' er et flott motiverende dekorasjonsvalg foran treningsutstyret ditt. Tenk deg å sykle eller løpe med dette sitatet foran deg, du vil aldri gi opp!

Tropical beach inspired motivational home gym ideas

Fototapet på bildet: Strandtapet fra vårt utvidede sortiment

Hvilken bedre måte å motivere deg på enn med et vakkert strandbilde? Hvis målet ditt er å få din perfekte strandkropp, vil det å se på de hvite strendene og det turkise vannet i dette tropiske strandtapetet uten tvil gi deg det dyttet du trenger!

Ideer til hjemmegym dedikert til favorittidretten din

Football pitch inspired home gym ideas

Veggmaleri på foto: Fotballstadion

Har du en favorittsport du er en stor fan av? I så fall kan du jo dedikere hjemmetreningsstudioet ditt til denne sporten. Dette vil ikke bare hjelpe deg med å skape et treningsstudio som du elsker, men også et som er litt annerledes enn det vanlige.

La deg inspirere av Allies hjemmegym med fotballtema. Hun har ikke bare brukt et fotballmaleri, men også kunstgress for å skape et treningsstudio som ser ut som en innendørs fotballbane! Dette hjemmetreningsstudioet utenom det vanlige er perfekt for både barn og voksne, og tar fokuset bort fra vekttrening og over på selve sporten. Perfekt for deg som ikke liker treningsøkter i gymsal!

Funky innredning til treningsstudioet hjemme

Funky and colourful graffiti style home gym ideas

Veggmaleri på bildet: Graffiti Art Urban Green

En av grunnene til at du velger å ha et treningsstudio hjemme, er at du kan innrede det som du vil! Så hvem skal si at du ikke kan ha all den fargen og det funky designet du vil ha i treningsområdet ditt? Injiser litt kreativ design i treningsstudioet ditt med et utsagn som dette graffiti-veggmaleriet. Å velge en finurlig, leken og fargerik design i hjemmetreningsstudioet ditt vil bidra til å holde energien oppe gjennom treningsøktene dine, så vel som humøret ditt.

Ideer til multifunksjonelle treningsstudioer i hjemmet

Multi functional home gym idea in bedroom

Hvis du har dårlig plass, kan du lage et multifunksjonelt treningsrom hjemme. I motsetning til hva du kanskje tror, trenger du ikke et eget rom for å trene hjemme. Du kan forvandle et hvilket som helst rom til et treningsstudio, enten det er et ekstra soverom, et kontor, en stue eller til og med kjøkkenet, og du trenger ikke å gjøre store endringer!

Den eneste begrensningen er hvor mye treningsutstyr du kan ha. Hvis du tenker smart når du planlegger, bør ikke dette være noen ulempe for hvor god treningen kan bli! Kanskje er det plass til et sett med vekter nederst i sengen? Eller kanskje du har plass til en ergometersykkel på trappeavsatsen? Til og med garasjen kan gjøres om til et treningsstudio når bilen ikke står parkert der! Se på hjemmet ditt og tenk over hva som passer best for deg.

Ideer til hjemmegym som bringer utendørslivet inn i hjemmet

Ski inspired home gym ideas with snowy wallpaper

Veggmaleri på bildet: Fjelltapet fra vårt utvidede sortiment

Det er bevist at det er mange fordeler med å trene utendørs. Fra å styrke den mentale helsen til å redusere stress er det en flott måte å trene på, men hva om det ikke er mulig? Det siste året har det vært en populær interiørtrend å ta med seg naturen inn i treningsstudioet. Fra snødekte fjell til skogsscener, å installere et utendørs tapet i hjemmet ditt er en fin måte å få fordelene ved å trene utendørs når du kanskje ikke kan.

Det du må ha på treningsstudioet hjemme

La oss nå snakke om hva du må ha på et treningsstudio. Disse tre enkle tingene vil gjøre det enkelt for deg å komme i gang med å lage et hjemm egym!

Speil

Bright Mirrored Home Gym ideas

Speilvegger er en flott måte å få et lite rom til å se mye større ut. Ikke bare det, men de vil også lyse opp rommet og reflektere lyset fra alle overflater. Et lyst treningsstudio er et must for å holde motivasjonen og energinivået oppe.

Smart oppbevaring

Hvis du, som mange andre, har trangt om plassen, må du tenke nøye gjennom hvordan du skal oppbevare utstyret ditt. Smart oppbevaring er avgjørende for å skape et vellykket treningsrom. For hjemmetreningsstudioer med begrenset plass er forhøyede vegghyller et godt alternativ. Disse er nyttige for oppbevaring av vekter, yogamatter og håndklær. Dette sikrer at du får utnyttet alle deler av rommet, uten å ta opp gulvplass.

Farge

Wine and cheese decorated home gym ideas

Veggmalerier i foto: Ost og vin & Panorama Collinare con Vigneti

Gjør treningsstudioet ditt morsomt! Ingen ønsker seg et kjedelig interiør, så ha det gøy med innredningen. Velg et fargerikt tapetmaleri for å gi treningsstudioet ditt et sterkt uttrykk, eller velg litt fargerik maling. Til og med fargerikt treningsutstyr vil gjøre rommet ditt innbydende og ikke minst motiverende. Hvis humøret er godt, blir treningen enda bedre!

Er du klar for å begynne å trene i ditt eget treningsstudio? Hvilken inspirerer deg mest?

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Afton Jackson

18/07/2022

Dedicating a home gym to the theme of my favorite sport definitely sounds like a great source of motivation. I've always loved basketball, so getting in shape to enjoy the sport I love the most would be a great source of inspiration for me to constantly give it my all. Once I have a room decorated like that, I'll pick up some essentials from a gym equipment and goods store for sure.

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €