4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Ekspertråd - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Vinyard inspired home gym ideas

16/09/2021   POSTET AV

8 Hjem Gym Ideer for å hjelpe deg å trene

Med arbetsuppgifter, familjeliv och socialt liv som dominerar många av våra liv kan det vara det sista vi vill tänka på att hinna med att träna. Det är en enorm balansakt och låt oss vara ärliga, vem har tid (eller pengar) att ta sig till gymmet varje dag? Även om det kan vara svårt att motivera sig är det känt att regelbunden motion minskar stress, förbättrar din mentala hälsa och till och med bidrar till en vilsam sömn. Så varför inte ta in gymmet i ditt eget hem?

Ta en titt på dessa idéer för hemmagym för att hjälpa dig att skapa ditt eget träningsutrymme hemma! Vi har till och med inkluderat några viktiga nödvändigheter för hemmagym för att du ska kunna komma igång!

Motiverande idéer för hemmagymnastik

Motivational home gym ideas

Muralmålning på bilden: Citat tapet från vårtutökade sortiment

Att vara motiverad är något som många av oss kämpar med, så att skapa ett motiverande hemmagym är ett bra sätt att hålla humöret uppe när du tränar. Ett bra sätt att göra detta är med motiverande citat på dina väggar. Den här tapetmålningen "Go Big or Go Home" är ett utmärkt motiverande inredningsval för att placeras framför din träningsutrustning. Tänk dig att cykla eller springa med det här citatet framför dig, du kommer aldrig att vilja ge upp!

Tropical beach inspired motivational home gym ideas

Muralmålning på bilden: Strandtapeter från vårtutökade sortiment

Vad är bättre än att motivera dig med en vacker strandbild? Om ditt mål är att få en perfekt strandkropp, så kommer du säkert att få den knuff du behöver när du tittar på de vita stränderna och det turkosa vattnet på den här tropiska strandtapeten!

Idéer till hemmagym för din favoritsport

Football pitch inspired home gym ideas

Muralmålning på bild:Fotbollsstadion

Har du en favoritsport som du är ett stort fan av? Om så är fallet, varför inte dedikera ditt hemmagym till den sporten? Detta kommer inte bara att hjälpa dig att skapa ett hemmagym som du älskar utan också ett som skiljer sig lite från normen.

Låt dig inspireras av Allies gym med fotbollstema i hemmet. Hon har inte bara använt sig av en fotbollsvägg utan även Astroturf för att skapa ett hemmagym som ser ut som en inomhusfotbollsplan! Det här hemmagymmet utöver det vanliga är perfekt för både barn och vuxna och tar bort fokus från styrketräning och lägger tonvikten på själva sporten. Det här är perfekt om du inte gillar träningstillfällen i gymliknande stil!

Funky inredning hemma gym idé

Funky and colourful graffiti style home gym ideas

Muralmålning på foto:Graffiti Art Urban Green

En av anledningarna till att du väljer att ha ett hemmagym är att du kan inreda det som du vill! Så vem säger att du inte kan ha all den färg och den funkiga design du vill ha i ditt träningsutrymme? Injicera lite kreativ design i ditt hemmagym med ett uttalande som den här graffitimålningen. Om du väljer en udda, lekfull och färgglad design i ditt hemmagym kommer du att hålla energin uppe under hela träningen och även ditt humör.

Multifunktionella idéer för hemmagym

Multi functional home gym idea in bedroom

Om du har ont om plats kan du skapa ett multifunktionellt gym i ditt hem. Tvärtemot vad du kanske tror behöver du inte ha ett särskilt rum för ditt gym hemma. Du kan förvandla vilket rum som helst till ett gym, oavsett om det är ditt extra sovrum, kontor, vardagsrum eller till och med ditt kök, och du behöver inte ändra mycket för att göra det!

Den enda begränsningen är hur mycket gymutrustning du kan ha. Om du tänker smart på layouten borde detta inte vara någon nackdel när det gäller hur bra din träning kan bli! Kanske kan utrymmet längst ner i din säng rymma en uppsättning vikter? Eller kanske du har plats på din trappavsats för en motionscykel? Till och med ditt garage kan förvandlas till ett gym när din bil inte är parkerad där! Titta på ditt hem och fundera på vad som fungerar bäst för dig.

Idéer för gym i hemmet som tar in utomhusmiljön

Ski inspired home gym ideas with snowy wallpaper

Muralmålning på bilden: Bergstapet från vårtutökade sortiment

Det är bevisat att det finns många fördelar med att träna utomhus. Det är ett utmärkt sätt att träna, från att öka din mentala hälsa till att lindra stress, men vad händer om det inte är möjligt? Att ta in friluftslivet har varit en populär inredningstrend under det senaste året och det gäller även i gymmen! Från snöiga berg till skogsscener, att installera en tapet med utomhustema i ditt hemmagym är ett bra sätt att få fördelarna med att träna utomhus när du kanske inte kan.

Must-haves för hemmagym

Låt oss nu tala om vad du måste ha i ditt hemmagym. Dessa tre enkla saker kommer att hjälpa dig att skapa ett hemmagym på ett enkelt sätt!

Speglar

Bright Mirrored Home Gym ideas

Spegelväggar är ett bra sätt att få ett litet utrymme att se mycket större ut. Inte bara det, utan de lyser också upp utrymmet genom att reflektera ljuset från varje yta. Att ha ett ljust hemmagym är ett måste om du vill hålla dig motiverad och hålla din energinivå hög.

Smart förvaring

Om du som många andra har ont om plats måste du tänka noga på hur du ska förvara din utrustning. Smart förvaring är avgörande för att skapa ett framgångsrikt träningsutrymme. Perfekt för hemmagym med begränsat utrymme är att välja upphöjda vägghyllor som ett bra alternativ. Dessa är användbara för att förvara dina vikter, yogamattor och handdukar. Detta kommer att säkerställa att du utnyttjar varje område i rummet fullt ut, utan att ta bort någon golvyta.

Färg

Wine and cheese decorated home gym ideas

Muralmålningar i foto:Ost och vin&Panorama Collinare con Vigneti

Gör hemmagymnastiken rolig! Ingen vill ha en tråkig och tråkig inredning, så ha kul med dina inredningsval. Välj en ljus tapet för att ge ditt gym ett starkt uttryck, eller välj färgglad färg. Även färgglada träningsredskap gör att ditt utrymme blir inbjudande och framför allt motiverande. Om ditt humör är bra kommer ditt träningspass att bli ännu bättre!

Är du redo att börja träna i ditt eget hemmagym? Vilket inspirerar dig mest?

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Afton Jackson

18/07/2022

Dedicating a home gym to the theme of my favorite sport definitely sounds like a great source of motivation. I've always loved basketball, so getting in shape to enjoy the sport I love the most would be a great source of inspiration for me to constantly give it my all. Once I have a room decorated like that, I'll pick up some essentials from a gym equipment and goods store for sure.

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €