4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
colourful sea life ocean wallpaper

21/05/2020   POSTET AV

10 av de beste tapetmaleriene i havet

Det finns något så onekligen lugnande med havet. För vissa får det vita ljudet av vågorna oss att känna oss helt zen. För andra är det en absolut fröjd för ögonen att titta på ett myller av regnbågsfärgade tropiska fiskar...

Vad vi vet om havstapeter är att de är en fantastisk fondvägg i ett hem eller på en arbetsplats. Och på en skala från 1 till 10 får havstapeterna alltid 10 poäng för variation: skummande vågor, färgglada korallrev, konstnärliga bläckfiskmönster och mycket mer. Det finns något för alla. Se själv...

1. Sköldpadda tapet för att hjälpa dig att din kärlek till inredning att växa.

white, yellow and black lounge with tropical fish wallpaper

Muralmålning på bilden: Foto av en korallkoloni

Korallreven är kända som havets regnskogar och är rikligt utrustade med vackra marina arter. Se clownfiskar, blå tangfiskar från Stilla havet, sköldpaddor och mycket mer. Vår fiskiga bakgrundsbild Foto av en korallkoloni får dig att känna dig som en statist i Finding Nemo!

Den här signaturväggen med vattenvärlden ser fantastisk ut i det här subtilt inredda rummet. Genom att välja vitt som grundfärg har de skapat en vit duk för att se till att den här fisktapeten är showens stjärna(fisk). De senapsgula tillbehören fungerar utmärkt tillsammans med den gula fjärilsfisken.

Fakta om fiskar: Korallrev täcker mindre än 1 % av havet, men är hemvist för 25 % av allt känt marint liv!(reefci.com)

2. Det är högvatten och du har fått en våghimmel.

rolling frothy waves wallpaper in apartment trendy bedroom

Muralmålning på bilden: Rolling Waves

Du behöver inte vara surfare för att njuta av en episk våghimmelstapet: den är helt aktuell just nu i inredningsvärlden. Vågtapeter har den perfekta mixen: de får dig att känna dig upprymd men lugn på samma gång: perfekt för alla sovrum. På morgonen kan du känna dig så uppfriskad att en våg kunde ha stänkt dig i ansiktet! På kvällarna kan du känna dig helt zen när du ser den graciösa vågen bölja över ditt huvud.

Fiskiga fakta: Den största vågen som någonsin registrerats var 1 720 fot hög (högre än Empire State Building)! Den utlöstes av en enorm jordbävning som drabbade Lituya Bay i Alaska 1958.(surfertoday.com)

3. Trendig havstapet för att tentaklera din fantasi.

gold and navy octopus wall mural in white bedroom

Muralmålning på bilden: Underwater Dream VI

Om du vill ha en snygg tapet med havsliv som är mer abstrakt än en fotomural, är den här undervattensdrömmen VI tapeten något för dig. Den trendiga guldeffekten blandad med bläckblått - mot en vit marmorbakgrund - är ett konstverk.

Den här eleganta bläckfisktapetet skulle vara en riktig höjdare i vilket rum som helst. Om du installerar tapeten i vardagsrummet kan du placera den eleganta guld- och marinblå tapeten på väggen bakom soffan. Välj en sammetssoffa i marinblått och ljusa möbler med guldhandtag och gulddetaljer för en lyxig touch. Välj lyxiga guldlampor och prydnadsföremål i guld som framhäver den vackra guldeffekten i bläckfiskens tentakler.

Fiskiga fakta: Bläckfiskar har tre hjärtan och blått blod. De har inte heller några ben, så det är inga problem att klämma sig in i trånga utrymmen!(livescience.com)

4. Ge liv åt ditt barns rum med en snäpp-fiehavstapet!

ocean creatures smiling having a selfie ocean wallpaper in child's bedroom

Muralmålning på bilden: Ocean Selfie

När du väljer en bakgrundsbild med marint liv till dina barn, välj något roligt och lekfullt. Det är där den här Ocean Selfie-tapeten kommer in i bilden! Den här skalfina hajtapeten från vår Howard Robinson-kollektion blir en fantastisk statementvägg i ditt barns sovrum.

Placera den här söta valtapeten på den största väggen eller bakom sänggaveln och spruta lite havsblå färg på de övriga väggarna! Om du och ditt barn älskar att vara kreativa, varför inte hitta några stenciler för havsliv och pricka små fiskar på de målade väggarna? De kommer verkligen att känna sig som om de är under havet!

Fiskiga fakta: Visste du att forskarna kan avgöra åldern på en haj genom att räkna ringarna på ryggkotorna? Och om du skulle röra vid en hajs hud skulle den kännas som sandpapper!(fisheries.noaa.gov)

5. Snygg korallillustrerad tapet med vintagekänsla

pastel grey, lilac and blue vintage coral illustrated wallpaper in modern lounge

Muralmålning på bilden: Ocean Wonders

Vi är glada att kunna visa dig vår trendiga väggmålning Ocean Wonders från vår senaste designerkollektion från Sir Edward. Den här fantastiska koralltapeten är ett konstverk i sig självt. Den illustrerade korallens vintagestil kommer att ge ditt hem en önskvärd antik look - perfekt för alla hem, men särskilt för fastigheter med tidstypisk karaktär.

Kombinera den här fantastiska koralltapetet med inredning i liknande nyanser för att få fram de vackra pastellfärgerna. Dammrosa möbler är helt i ropet och metallbelysning speglar de mjuka gråa färgerna.

Fiskiga fakta: Korallrev är faktiskt djur, inte växter! De är släkt med anemoner och maneter.(zegrahm.com)

6. Sunset tapet skulle vara perfekt för ett barns piratrum!

calming sunset beach wall mural in child's pirate bedroom

Muralmålning på bilden: Färgglada soluppgång över havet

Vi var tvungna att nämna pirater i vår kollektion av havstapeter! Även om detta tuffa gäng inte är naturliga havsvarelser är jag säker på att de flesta barn inte kan låta bli att ropa "Ahar me hearties!" när de leker på stranden.

Om ni har en liten pojke eller flicka som älskar pirater, slagskepp och glänsande byte, gör då sovrummet till en pirathamn med en strandtapet. Även om båtsängen och tipin gör den här kundens barnrum roligt, skapar solnedgångstapeten den perfekta, lugnande stämningen inför läggdags.

Fiskiga fakta: Det fanns också berömda kvinnliga pirater! Några av de mest kända var Mary Read, Anne Bonny och Grace O'Malley.(smugglerscove.ie)

7. Dolphin wallpaper som du kommer att älska

dolphin family photo ocean wallpaper in rustic feel bedroom

Muralmålning på bilden: Sea Life Dolphin Family

Om hela syftet med att välja en havstapet är att skapa ett lugnande och fridfullt rum, kan en delfintapet hjälpa dig att uppnå det målet.

Forskare har upptäckt att det räcker att titta på bilder av vatten för att få människor att känna sig lugnare. Så det är ingen överraskning att den här tapeten med havsliv är idealisk för ett avslappnande badrum eller sovrum. Ligg i badkaret eller mys under täcket medan du njuter av det klarblå vattnet och beundrar elegansen hos dessa vackra varelser.

Fiskiga fakta: Enligt forskning är delfiner de näst smartaste varelserna efter människan!(nbcnews.com)

8. Skapa en akvarievägg med akvarieeffekt

fish, turtle and coral wallpaper in open loft apartment with stripey black and white bed

Muralmålning på bilden: Korallrevets mångfald

För ett överflöd av liv och färg väljer du den här vackra tapeten med vilda djur. Från glidande sköldpaddor, fluorescerande koraller, ängelfiskar och mycket mer - du kommer säkert att få in havets regnbåge i ditt hem.

Har du alltid velat ha ett akvarium med tropiska fiskar, men har alltid avskräckts av underhållet? Då kan en havslivstapet ge dig samma känsla utan att du behöver städa och mata dem!

Fiskiga fakta: De är kända för att vara ganska intelligenta och förväntas känna igen sina ägare när de hålls som husdjur.(softschools.com)

9. Få semesterkänslan varje dag med en vacker strandtapet.

Thailand beach with white sands and vertical rock formations wallpaper in oriental styled lounge

Muralmålning på bilden: Vackra Railay Beach i Krabi

Varför inte ta ett(palm)blad ur denna kunds bok och ta in havet i ditt hem med en vacker strandtapet? Vi älskar hur vår kund har gjort hela sitt vardagsrum till en solig fristad. Från den havsblå TV-stället, de orientaliska cirkulära borden i guld och stranddukstrycken känns det verkligen som om du går på thailändsk vit sand.

Fiskiga fakta: Thailand är värd för ett rikligt utbud av marint liv, från valhaj, havsorm, barracuda med flera.(sea-bees.com)

10. Sofishticated korall tapet för alla rum!

illustrated sea life ocean wallpaper in child's trendy nursery

Muralmålning på bilden: Undervattensscen

När vi tittar på den här vackra fisktapeten blir vi påminda om att havet i teorin är en helt annan värld än vi landlevande varelser. En vacker cocktail av havsliv och marina växter, det är inte konstigt att den här undervattensbilden blir en fantastisk fondvägg i vilket rum som helst.

Vi älskar den här designen med havsliv av en av våra bästa designers, Adrian Chesterman. Hans stora kollektion av mönster är inte bara bra tapeter för barnrum utan för alla rum i hemmet. Om du vill ha en slående maritima livstapet ska du välja en av Chestermans mönster.

Fiskiga fakta: Orcas är den största arten i delfinfamiljen och kan väga upp till 6 ton.(livescience.com)

Det är o-fish-al: havstapeter är bäst! Om du har gillat vår samling av väggmålningar med havsliv, låt oss veta vilken som är din favorit genom att lämna en kommentar nedan. Eller ta en titt på hela vår samling av fisk- och havsmiljötapeter! Försegla affären och välj din i dag!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €