4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
wolf peeping over fallen tree in forest wallpaper in trendy bedroom

23/04/2020   POSTET AV

Dyrelivsbakgrunn for å riste av seg den hyttefeberen

Mer enn noen gang befinner vi oss innendørs. Det nærmeste vi kommer dyrelivet, er enten hunden, hamsteren Bubbles eller det sukkerfylte, rasende barnet ... Men hvis du er glad i dyr og friluftsliv, er det så viktig å ha en følelse av natur i hjemmet ditt for å dempe stress og slappe av etter en anstrengende dag.

Og for et brølende utvalg vi har! Ulver, elefanter og hester - du verden! Fra safariscener i solnedgang med nesten utdødde dyr, hemmelige skogsområder der ulver streifer omkring eller til og med vidstrakte hav med noen av verdens største dyr. Våre bakgrunnsbilder med ville dyr vil virkelig få deg til å oppleve livets ville side!

Hvis du vil bryte ned de fire veggene og slippe deg ut i naturen, kan du bla nedover for å kaste deg over det purrrr-perfekte dyrelivstapetet for å riste av deg hyttefeberen!

Overlev på Afrikas barske sletter med en safaritapet!

two elephants walking in dry landscape under sunset sky wall mural in stylish master bedroom

Hvis du er som meg, har jeg ALLTID hatt lyst til å dra på safari - å sitte i en buggy iført kakibukser og kikkert og vente i spenning på å få øye på en flokk neshorn, en flodhestflokk eller en bøffelflokk. Vi har veggmalerier med majestetiske elefanter som trasker gjennom solnedgangslandskapet. Gape over elegante sjiraffer som strekker seg for å rive blader fra de øverste grenene. Eller gjesp med avslappende løver som hviler i det tørre gresset på savannen! Vi har absolutt et bredt utvalg av afrikansk dyreliv tapet for å få deg til å føle at du tar med deg naturen inn.

Vi elsker dette vakre Elephants at Dusk veggmaleriet og det naturlige valget av tremøbler og grønne planter i dette hovedsoverommet. De gjenspeiler virkelig dyrelivsfølelsen av elefanttapetet og legger til den naturinspirerte, beroligende atmosfæren i rommet - perfekt for en avslappende natts søvn. Om morgenen er alt du trenger å gjøre å sette The Circle of Life på fullt volum og gjøre deg klar for en helt ny dag! For å få mer av en vill safarifølelse inn i hjemmet, hvorfor ikke legge til litt innredning med safaritema?

Dykk ned under havet med et bakgrunnsbilde med dyreliv i havet

underneath whales swimming sealife wallpaper in large and trendy bedroom

Gjør svømmebrillene og snorkelen klar! Det er på tide å dyppe, dykke og tråkke i vannet med et fantastisk sjølivsbakgrunn! Du vil elske det vi har i vente for deg. Vi er ikke bløte rundt!

Det er virkelig ikke noe så beroligende og rolig som å være vitne til dyrelivet i havet. I tillegg til eksotiske akvariummalerier har vi et bredt utvalg av bakgrunnsbilder av sjødyr som er klare til å svømme over veggene dine!

Dette beroligende knølhval- og dykkertapetet er et av våre mest rolige sjølivsbakgrunnsbilder. Lyset som filtrerer gjennom de grasiøse silhuettene til hvalene er helt fascinerende. Du kan allerede føle stresset slippe ut av kroppen din ...

tropical fish wall mural in white decor nursery wallpaper

Som de fleste tapeter fra dyrelivet er tapeter fra havet perfekte for alle oppholdsrom - perfekt for et hovedsoverom eller til og med babyens barnerom!

Hvor fantastisk ser dette beroligende Photo of a Coral Colony-tapetet ut hjemme hos kunden vår? Ved å velge hvite møbler og vegger har de virkelig fått akvariesignaturveggen til å skille seg ut på barnerommet.

Dyretapet for en veterinær under opplæring!

colourful and detailed illustration of safari wildlife wallpaper in stylish nursery

Vi elsker barna våre, men noen ganger gjør de deg bare gal! For å holde dem opptatt og oppmuntre deres kjærlighet til alt som er dyrerelatert, må du få klørne i et barns dyretapet!

Du kan definitivt forestille deg å få mye bruk av dette Waterhole-tapetet. Vær forberedt på endeløse spill av 'I Spy'!

friendly african animals taking a selfie wallpaper in colourful child's bedroom

Dette sære og søte Africa Selfie-tapetet ser fantastisk ut hjemme hos kunden Tina. Designet av Howard Robinson, som ikke bare lager selfies av safaridyr, men av alle slags søte skapninger! Fra kjæledyr med osteaktige gliser og til og med husdyr som har kommet ut for å si hei!

Våre søte dyrebakgrunner er perfekte for alle dyreelskere, og vil utvilsomt få dem til å leke veterinærer med bamsene sine på kort tid!

Henri Rousseau tropical jungle with monkey painting wallpaper in cool child's bedroom

Kanskje våre veggmalerier av dyr i tegneseriestil ikke er noe for deg? Vel, vi elsker absolutt hvordan en annen av våre kunder valgte dette eksotiske landskapet, 1910 tapet til barnets soverom. Vi synes deres kunstige dyrehodeveggfester er flott tilbehør til dyrelivet. De fungerer fantastisk med dette Henri Rousseau-kunstverket.

Du kommer absolutt til å elske disse villhesttapetene!

herd of brown wild horses leaping in air in tan and cream lounge

Vakre hestetapeter er magisk vakre og vinner ofte kappløpet når det kommer til våre kunders hjem. Det er ikke bare flott for hesteelskere, men mange setter pris på hestebilder - det er noe spesielt befriende ved å se ville hester fly over fjerntliggende terreng.

De kraftige dyrene som hopper opp i luften i vårt Jumping Bay Horses-veggmaleri er slående. Perfekt plassert over denne brunbrune skinnsofaen, er det absolutt en vill vest-ranch-følelse i dette rommet.

black and white image of horses running on a beach wallpaper in stylish lounge

For et helt annet hestetapet, velg dette drømmende Horses Black & White veggmaleriet. Innredningen i dette rommet utfyller dette hvite hestemaleriet fullstendig. Det hvite og grå tilbehøret speiler tonene i designet, mens innslag av grønt fra plantene, lenestolen og puten gir en jordnær fargeklatt i rommet.

Tapet av ulv i naturen som er langt fra stor og slem

white wolf peering through fallen tree branches in woodland wallpaper in stylish bedroom

Ulvetapeter er ikke bare vakre naturmotiver, men ulvens symbol er også svært positivt. De står for lojalitet, beskyttertrang og ånd. Fordi de raskt kan knytte følelsesmessige bånd, stoler de på sine egne instinkter og hjelper oss til å gjøre det samme.

Vi synes at dette Say Cheese Mr Wolf veggmaleriet ser fantastisk ut i dette trendy soverommet. Ikke bare fantastisk, men dette vakre ulvetapetet gir en følelse av naturlig jording til jorden.

wolf stood in snow wall mural in black and white lounge with dogs led on black leather sofa

Ulvedesignene våre er absolutt noen av våre kunders favorittdyrtapeter. Vi elsker absolutt dette snødekte Timber Wolf-veggmaleriet i kundens stue. Eller skal vi si hundenes stue? Dette tapetet fra dyrelivet passer perfekt til de hvitmalte veggene, det grå teppet og den svarte skinnsofaen.

Hvis du har noen tips til hvordan du kan komme nærmere din ville side i innredningen, så legg igjen en kommentar nedenfor!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €