4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
wolf peeping over fallen tree in forest wallpaper in trendy bedroom

23/04/2020   POSTET AV

Dyreliv tapet for å riste av den hytte

Mer än någonsin befinner vi oss inomhus. Det närmaste vi kommer djurlivet är antingen hunden som är vårt husdjur, hamstern Bubbles eller ditt sockerfyllda, rasande småbarn... Men om du är någon som älskar djur och naturen är det så viktigt att ha en känsla av natur i ditt hem för att lindra stress och varva ner efter en svår dag.

Och vilket bra urval vi har! Vargar, elefanter och hästar - herregud! Från solnedgångssafari-scener med nästan utdöda djur, hemliga skogsområden där vargar strövar eller till och med vidsträckta hav där några av världens största varelser visas upp. Våra bakgrundsbilder med vilda djur kommer verkligen att få dig att gå på livets vilda sida!

Om du vill bryta ner de fyra väggarna och släppa ut dig själv i det vilda kan du scrolla ner och hoppa på den perfekta tapeten med vilda djur för att skaka av dig stugfebern!

Överlev Afrikas karga slätter med en safaritapet!

two elephants walking in dry landscape under sunset sky wall mural in stylish master bedroom

Om du är som jag har jag ALLTID velat åka på safari - att sitta i en buggy, klädd i khakis och med en kikare i handen, och vänta med spänd andedräkt på att få syn på ett antal noshörningar, en massa flodhästar eller en flock bufflar. Vi har väggmålningar med majestätiska elefanter som vandrar längs solnedgångslandskap. Gapa på eleganta giraffer som sträcker sig för att slita blad från de högsta grenarna. Eller gapa med avslappnande lejon när de vilar bland savannens torra gräs! Vi har verkligen ett brett utbud av tapeter med afrikanska vilda djur som får dig att känna att du tar in naturen.

Vi älskar den här vackra väggmålningen Elephants at Dusk och det naturliga valet av trämöbler och gröna växter i det här sovrummet. De återspeglar verkligen den vilda känslan i elefanttapeten och bidrar till den naturinfluerade, lugnande atmosfären i rummet - perfekt för en vilsam natts sömn. På morgonen behöver du bara sätta på The Circle of Life på full volym och göra dig redo för en helt ny dag! Om du vill få in mer av en vild safarikänsla i hemmet, varför inte lägga till lite inredning med safaritema?

Dyk ner under havet med en tapet med djurliv i havet

underneath whales swimming sealife wallpaper in large and trendy bedroom

Gör dig redo för glasögon och snorkel! Det är dags att dyka, dyka och trampa i vattnet med en fantastisk bakgrundsbild med havsliv! Du kommer att älska vad vi har i beredskap för dig. Vi är inte snålblåsta!

Det finns verkligen inget som är så lugnande och fridfullt som att bevittna havets djurliv. Förutom exotiska akvarieväggar har vi ett brett utbud av bakgrundsbilder med havsdjur som är redo att simma över dina väggar!

Den här lugnande tapeten med knölvalar och dykare är en av våra mest lugna bakgrundsbilder från havslivet. Ljuset som filtreras genom valarnas graciösa silhuetter är helt fascinerande. Du kan redan känna hur stressen försvinner från din kropp...

tropical fish wall mural in white decor nursery wallpaper

Liksom de flesta tapeter med vilda djur är väggmålningar med havsliv perfekta för alla bostadsutrymmen - perfekt för sovrummet eller till och med för barnets barnkammare!

Hur fantastisk ser den här lugnande tapeten Photo of a Coral Colony ut i våra kunders hem? Genom att välja vita möbler och väggar har de verkligen fått sin akvarievägg att sticka ut i barnens sovrum.

Djurtapet för en veterinär under utbildning!

colourful and detailed illustration of safari wildlife wallpaper in stylish nursery

Vi älskar våra barn, men ibland blir man helt giraffig av dem! För att hålla dem sysselsatta och uppmuntra deras kärlek till allt som har med djur att göra måste du sätta klorna i en djurtapet för barn!

Du kan definitivt tänka dig att du kommer att få mycket användning av den här vattenhålstapeten. Var beredd på oändliga lekar av "I Spy"!

friendly african animals taking a selfie wallpaper in colourful child's bedroom

Den här finurliga och gulliga Africa Selfie-papperet ser fantastiskt ut i kundens Tinas hem. Designad av Howard Robinson, som inte bara tar selfies av safaridjur, utan av alla sorters förtjusande varelser! Från husdjur med käcka flin och till och med bondgårdsdjur som har kommit ut för att säga hej!

Vår söta djurtapet är perfekt för alla djurälskare och kommer utan tvekan att få dem att leka veterinärer med sina nallar på nolltid!

Henri Rousseau tropical jungle with monkey painting wallpaper in cool child's bedroom

Kanske är våra väggmålningar med djur i tecknad stil inte något för dig? Vi är helt förtjusta i hur en annan av våra kunder valde den här tapeten Exotic Landscape, 1910 till sitt barns sovrum. Vi tycker att deras konstgjorda djurhuvudväggar är fantastiska tillbehör till djurrummen. De fungerar underbart tillsammans med det här konstverket av Henri Rousseau.

Du kommer absolut att gilla dessa väggmålningar med vilda hästar!

herd of brown wild horses leaping in air in tan and cream lounge

Vackra hästtapeter är magiska och vinner ofta loppet när det gäller våra kunders hem. Det är inte bara bra för hästälskare, men hästbilder uppskattas av många - det är något särskilt befriande med att se vildhästar flyga över avlägsna områden.

De kraftfulla djuren som hoppar upp i luften i vår väggmålning Jumping Bay Horses är slående. Perfekt placerad ovanför den bruna skinnsoffan har det här rummet verkligen en känsla av vilda västerns ranch.

black and white image of horses running on a beach wallpaper in stylish lounge

Om du vill ha en helt annan hästtapet kan du välja den här drömska väggmålningen Horses Black & White. Inredningen i det här rummet kompletterar helt och hållet den här väggmålningen med vita hästar. De vita och gråa tillbehören speglar tonerna i designen medan de gröna detaljerna från växterna, fåtöljen och kudden ger rummet en jordnära färgklick.

Vargens djurbakgrund som är långt ifrån stor och elak

white wolf peering through fallen tree branches in woodland wallpaper in stylish bedroom

Vargtapeter är inte bara vackra väggar för vilda djur, utan symbolen för en varg är också mycket positiv. De representerar lojalitet, förmyndarskap och själslig anda. Eftersom de snabbt kan knyta känslomässiga band litar de på sina egna instinkter och hjälper oss att göra detsamma.

Vi tycker att den här väggmålningen Say Cheese Mr Wolf ser fantastisk ut i det här trendiga sovrummet. Det är inte bara fantastiskt, utan den här vackra vargtapetet ger en känsla av naturlig jordnäring till jorden.

wolf stood in snow wall mural in black and white lounge with dogs led on black leather sofa

Våra vargmotiv är säkert några av våra kunders favoritdjurstapeter. Vi älskar verkligen den här snöiga väggmålningen Timber Wolf i vår kunds vardagsrum. Eller ska vi säga deras hundars vardagsrum? Den här vilda djurtapeten passar perfekt ihop med de offwhite målade väggarna, den grå mattan och den svarta skinnsoffan.

Om du har några tips på hur du kan komma närmare din vilda sida i din inredning, så lämna gärna en kommentar nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €