Gjord för att mäta tapeter

GRATIS leverans * inom 3 till 5 arbetsdagar

Search
Wishlist
Customer login
Cart
feefo4,8 / 5,0
Down arrowSweden
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du att använda våra cookies. Ta reda på mer här Jag håller med

Intervjuer - Wallsauce-bloggen

AlltInredningstrenderHurVerkliga hemExpertrådintervjuerÖvrig
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
kathy-shimmield-wall-murals

20 FEBRUARI 2018   POSTAT AV

Kathy Shimmield Designer Väggmålningar

Med i Elle, Harper's Bazaar och House of Coco; vi chatta med Kathy Shimmield, ansiktet bakom vår senaste designerkollektion. Beskrivs som djärv, rolig och färgglad denna väggmålningskollektion har en rad olika mönster som passar alla, från någon som letar efter en iögonfallande vägg för sovrumsfunktion till ett hotell som vill skapa vacker dekor. Vi chatta med Kathy om hennes liv och vad som inspirerade samlingen.

Väggmålning: Confetti, £ 30m / 2 

 

Fråga: Berätta lite om dig själv, Kathy.

"Jag är en självlärad digital konstnär som brukade skapa barnappar för iPhone, bara designsidan (inte programmeringen) och jag har också haft karriärer inom affärsutveckling och marknadsföring. Jag har tre tonåringar och jag har varit gift i 20 år. Jag älskar att bara sitta med en kopp te med min hund vid mina fötter snarka medan jag tittar på en fantastisk historisk dokumentär. "

 

F. Hur skulle du beskriva din samling?

"Jag har fått folk att berätta för mina modeller att heja upp dem eller få dem att le - vilket lockar mig att höra. Jag skulle beskriva min samling med Wallsauce som en blandning av några av mina favoritabstraktioner. Vissa är blommiga till sin natur och andra är djärva färgslag som är avsedda att ta tag i ögat och hålla fast. Bitar som startar en konversation och blir märkt. "

 

Fråga: Hur blev du förälskad i konst som en självlärad konstnär?

"Jag har alltid älskat konst. Även som barn om vi var på en resa och någon nämnde att vi skulle se ett konstmuseum var jag det unga som alltid var upphetsad över det."

 

"Varje bit är unik och har en annan historia"

kathy-shimmield-wall-mural

 

F. Vem hade du i åtanke när du designade den här kollektionen? Vilken typ av hem ser du ditt arbete i?

"Varje bit är unik och har en annan historia, men de börjar alla med att något har inspirerat mig under min vecka - och sedan när jag sitter vid min dator minns jag de bilderna och börjar min egen tolkning av vad jag såg eller vad det var som jag verkligen älskade med bilden och jag går därifrån. Så långt jag ser mitt arbete har jag ingen aning om det finns många olika typer av mönster ... Vissa kan jag lätt se i ett sovrum som vill ha det speciell iögonfallande vägg och andra, mer intensiva mönster skulle vara bra för kommersiella fastigheter.

 

F. Vilka är dina favoritbitar från samlingen?

Det är en riktigt svår fråga att besvara eftersom det beror på mitt humör. De är som mina barn i den meningen att de är så olika men jag älskar var och en av dem lika mycket som de andra. 

 

Fråga: Inspirerade någon ditt arbete?

Nej allt detta kommer inifrån, och inte något jag kan tvinga fram ... Jag ser något eller tänker något och det visuella kommer till mig och jag börjar skapa. Men många gånger visar det sig helt annorlunda än vad jag ursprungligen trodde att det skulle vara. Varje gång är ett äventyr. 

 

Fråga: Vem är din favoritartist genom tiderna?

Mina favoriter hela tiden är Van Gough, Paul Klee, Kandinsky och Picasso. Om jag var tvungen att välja en, skulle det vara svårt för mig eftersom min smak förändras med mitt humör. Jag antar att Kandinsky.

 

kathy-shimmield-wall-mural

 

Handla det här vacker tapetkollektion från Kathy Shimmield.

 

Och lämna en kommentar för att berätta vad du tycker! Vi vill gärna höra dina kommentarer till denna samling. 

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Registrera mig för att få inspiration till min brevlåda. Se vår Integritetspolicy

Få nyheter!

Håll dig före spelet med de senaste trenderna och inspiration direkt till din inkorg.

Senaste sociala

Instagram

Välj din valuta

Australia  Australien $New Zealand  Nya Zeeland $Canada  Kanada $Norway  Norge KrDenmark  Danmark KrPortugal  Portugal €Europe  Europa €Spain  Spanien €Finland  Finland €Sweden  Sverige KrFrance  Frankrike €UAE  UAE $Germany  Tyskland €United Kingdom  UK £Italy  Italien €United States  USA $The Netherlands  Nederländerna €