4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
forest river falls mural

22/07/2015   POSTET AV

Fantastisk Foss veggmalerier

Från de mäktiga vattenfallen i Niagara, Iguazzu och Islands Gullfoss till de dramatiska höjderna i Angel Falls eller mindre snabbt strömmande vattenfall i skogen - dessa väggmålningar ger energi och en känsla av natur i alla utrymmen.

Visa alla 34 väggmålningar med vattenfall här

Förtrollande vattenfall i skogen

Slappna av och njut av den fridfulla bakgrunden av detta förtrollande skogsvattenfall. Mitt i den vackra skogen ligger den här fantastiska skogsfloden och ser ut som en fridens och lugnets fristad.

Erawans vattenfall, Thailand

Erewan Falls är den mest populära attraktionen i Kanchanaburi-provinsen i Thailand. Dessa spektakulära vattenfall med smaragdgröna dammar är uppkallade efter den trehövdade vita elefanten i hinduisk mytologi. Elefanthuvudet sägs likna det i fallets översta skikt.

erewan falls wallpaper mural

Muralmålning av bergsströmmar

Den här vackra scenen ligger i en frodig, grön bergsskog och de små och fina vita vattenfallen skapar en lugnande och avkopplande bakgrund i vilket rum som helst.

mountain stream mural

Prenn vattenfall, Vietnam

Prenn Waterfalls ligger nära staden Dalat i Vietnam och liknar en ridå av vatten. Vattnet är 10 meter högt och 20 meter brett och faller över en klippa av basaltsten och är ett populärt resmål för turister i området.

prenn waterfalls

Iguassu Falls, Argentina

Iguazú Falls, Iguazú Falls, Iguassu Falls eller Iguaçu Falls - oavsett hur du stavar det, delar dessa mäktiga och otroliga vattenfall floden i övre och nedre Igauzu och gränsar till provinser i både Argentina och Brasilien. Det finns totalt 275 fall, varav det längsta är 82 meter högt.

iguazu falls wallpaper

Vattenfall i skogslandet

Vad sägs om denna fantastiska uppsättning vattenfall som faller ner genom denna vackra skog. De gröna vattenpölarna ser perfekta ut för att doppa tårna i!

forest wallpaper mural

Bruarfoss, Island

Bruarfoss är ett vattenfall som inte är lätt att hitta och är en av Islands dolda pärlor. Vattnet i detta lilla men vackra vattenfall har en fantastisk vattenblå färg som beror på att det är färgat av glaciärslam.

waterfall wallpaper

Mer information!

Få mer information om processen och prissättningen av väggmålningar med vårtonline-förfrågningsformulär eller prata med en av våra vänliga medarbetare sju dagar i veckan på 01772 284110.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €