4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Hvordan - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Winter interior decor example

12/10/2016   POSTET AV

Få ditt hjem interiør klar for vinteren

På vintern tillbringar vi mycket mer tid inomhus; mysiga kvällar med tv framför brasan, besök av släktingar eller bara skydd mot kylan! Därför är det så viktigt att göra oss så bekväma som möjligt under de kommande månaderna. Vintern är en av de mest spännande årstiderna för inredning och det finns många enkla sätt att snabbt skapa en säsongsanpassad look i hemmet - oavsett vilken budget du har.

Här är några enkla sätt att förvandla ditt hem inför vintersäsongen.

Faux päls

Päls är tidlös och kan användas vinter efter vinter i många år framöver. Om du lägger till ett pälsöverkast eller pälstillbehör som mattor, kuddar eller filtar kommer du omedelbart att fira vintern i vilket rum som helst. Överväg att placera ditt överkast (eller dina överkast om du verkligen känner av kylan i vinter) på sittplatser, sängar eller ytor i vilket rum som helst i huset. Även om dekoration är viktig, är en av de viktigaste viktigaste saker som ditt hem måste göra under vintern är att hålla dig varm - pälsöverkast är perfekta för detta också!

Rik färg

Bara för att vädret utanför ser lite tråkigt ut betyder det inte att ditt hem ska följa med. Omge dig själv och din familj med rika vinterfärger för att liva upp ditt hem. Djupa nyanser av rött, blått, grönt och lila ger ditt hem färger som är moderna för vintermånaderna. Om du vill ha en färgstänkare som passar in i ett neutralt schema kan du försöka använda silver och guld i stället.

Winter colours interior design

Shearling

Om du vill ge ditt hem en mysig känsla med en viss skärpa kan du försöka använda shearlingöverkast och mattor i stället för päls. De ger dig samma värme och säsongsbetonade känsla som pälsar och skapar något lite annorlunda än den vanliga vinterinredningen.

Shearling rug

Skikt

Höst- och vinterlager är inte bara modekläder, de fungerar även i hemmet. Ett snabbt steg till vinterinredning, prova att lägga upp flera lager i vardagsrummet eller sovrummet med överkast, filtar, mattor och kuddar i olika storlekar och texturer.

layering interior design at winter

Rustik

Ingenting säger mer om vinter än kala träd och skogsområden. Välj mörka och medelstora trämöbler för att omedelbart ger ditt hem en rustik känsla.. För att verkligen förvandla ett rum, en väggmålning med skogstema förvandlar även de vanligaste rummen till konstverk. En noggrant utvald investering som denna kommer också att övergå mellan säsongerna.

rustic forest scene mural winter decor

Muralmålning: "Snötäckta träd

Tartan

Precis som faux fur kommer tartanmönster att fortsätta att återvända till mode vinter efter vinter. Lägg till mönstrade mattor, filtar eller små accessoarer i alla rum för att få in säsongen.

tartan room decor winter

Ljus

Många av oss har ljus i huset året runt. Om du vill göra ditt urval vinteranpassat bör du tänka på färg, storlek, doft och form. Köp ljus i de djupa nyanser (rött, blått, grönt och lila) som nämns tidigare i inlägget och fundera på att köpa dofter som förknippas med årstiden (kanel, pepparkakor etc.). Lägg till lagertrenden genom att välja ljus i olika former och storlekar.

candles living room winter

Uppmärksamma matsalen

Din matplats kommer förmodligen att få mycket mer aktivitet under vintern än under resten av året, med kvällar på hemmaplan och besök av vänner och familj. Därför är säsongsbetonad servis ett måste för alla som vill piffa upp sin inredning inför vintern. Prova Marks & Spencer home and furniture för matrumstillbehör av hög kvalitet med premiumkänsla.

winter dining room ideas from Pinterest

Texturer

Att blanda texturer är ett bra sätt att skapa en mysig känsla i alla rum. Försök att kombinera en blandning av sammet, päls, shearling och ull med din vanliga inredning för att uppnå denna look.

silver and grey glam lounge

Förbered dig för gästerna

Många av oss tillbringar en hektisk vecka (eller ibland till och med en dag) med att skynda oss att förbereda oss för säsongsbundna gäster inför julen.. Förvandla ditt hem tidigt med några viktiga saker för att ge dig själv en kickstart i tid när den oundvikliga rusningen kommer. Tänk på några saker som kommer att göra vistelsen i ditt hem till en smidig upplevelse för gästerna, t.ex. extra filtar, gästtofflor och badrockar, ett klädställ eller en stövelskaftshållare för ingången till ditt hem eller en ny välkomstmatta.

guest room ideas winter

Uppgradering av budgeten

Om du vill uppgradera ditt hem inför den nya säsongen kan du investera i några nya accessoarer. Med butiker som Primark, Wilkos och till och med H&M säljer hemtillbehör till ett billigt prisär det lätt att ge ditt hem en snabb uppgradering för mindre än 50 pund. Nya lampskärmar, kuddar, badrumstillbehör och mattor med vintertema kan verkligen förgylla ett rum. Om du snabbt vill göra det glamoröst kan du tänka på material som paljetter, glitter och sammet.

silver glamorous cosy lounge

Kök

Köket kan vara en svår plats att genomföra ett vintertema på. Tänk på att använda väggutrymmet för att hänga upp lampor eller dekorationer och att använda vinterdofter.

Känner du någon som vill ha tips för att göra sitt hem redo för julen? Dela den här artikeln med dem.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

N.M

24/02/2022

Thank u for this beautiful information. We look forward for more information.

Amy @ Wallsauce

24/02/2022

Hello N.M. Thank you for your comment. Please keep visiting us for more information.

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €