4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Ekte hjem - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
home-decor-birch-forest-wallpaper

31/10/2017   POSTET AV

Hjemmeinnredning Inspirasjon fra ekte hjem

Den tid på året då vi tillbringar mest tid hemma närmar sig med stormsteg. När nätterna drar in, blir det lättare att skydda sig inomhus och bjuda in familjen för att fira, och därför är det logiskt att vi fokuserar mer på vår heminredning. Det kan ofta kännas som om det inte är möjligt att uppnå de stilfulla utseenden som syns på fotografier i heminredningstidningar, och även om det kan ta lite tid att välja färger och hitta den perfekta platsen för allting kan det ta lite tid att räkna ut, så är det möjligt att skapa ett vackert hem som du inte bara kommer att vara stolt över utan också njuta av att tillbringa tid i - det lovar vi!

Ta en titt på de här bilderna som Wallsauce-kunder skickat in från sina vackert inredda hem för att få inspiration till hur du kan skapa ett hem som passar in i en julfilm.

Vacker björkskogsscen

Den här vackra björkskogstapeten passar till många typer av heminredning och skapar en perfekt bakgrund för festligheterna och ännu mer. Skogar är mycket mångsidiga och de flesta skogstapeter passar i alla rum i hemmet. Med fokus på att inreda inför julen är de särskilt bra i vardagsrum, matsalar och gästrum. De svarta och vita färgerna i just den här skogstapetdesignen ger en smakfull och effektfull heminredning.

home-decor-forest-wallpaper

Tapet presenteras: Björkträd Extended Range(i svart och vitt).

Bild: Oasis Flower Shop, Kanada

Färginfusion

Den här fantastiska inredningskombinationen av blå nyanser och monokromt med en väggmålning från vår tapetkollektion New York är cool och modern, men ändå hemtrevlig och trevlig, vilket gör den till den ultimata inspirationen för vinterinredning. New York eller andra kända städer och stadssilhuetter är bra val för att förvandla ett rum redo för den kommande säsongens ankomst (och gästerna som den för med sig). Precis som skogar är New York en stil som passar in i befintlig inredning för att uppdatera ditt hem utan att du behöver renovera hela din inredning. Om du väljer svartvita stilar kan du arbeta med festliga eller hemtrevliga färger som antingen redan finns i ditt hem eller som du vill lägga till i framtiden.

home-decor-inspiration-wall-st-wallpaper

Tapet presenteras: Wall St

Bild: Skicka in av kunden, Bridget

Vackra sovrum för gäster

Elegant och vintage inredning är perfekt för ett gästrum. Vi älskar kreativiteten bakom den här inredningen, eftersom väggen skapar en funktion från en möbel och utnyttjar det tillgängliga utrymmet på bästa sätt.

home-decor-vintage-wallpaper

Tapet presenteras: Ladda upp din egen (se liknande här)

Bild: Wallview, Australien

Matrum Glamour

Även om många av oss gör sitt bästa för att inte göra det, är middagar en stor del av vintersäsongen. Familjemiddagar, festliga fester och värmande måltider står i centrum för de kommande månaderna. Det här glamorösa matsalen med en stor väggmålning på en fondvägg i vintageeffekt matchad med gröna toner är en underbar inspiration för vår matsalsinredning.

home-decor-skyline-wallpaper

Muralmålning presenteras: London Vintage Effect

Bild: Skicka in av kunden, Angela

En storslagen entré

Hur kan dina gäster inte bli direkt glada för sin vistelse hos dig med en vacker, storslagen entré? Det här fantastiska fotot som skickats in av en av våra kunder visar att det är möjligt att uppnå den heminredningslook som du har sett i en tidning. Ett genomgående tema i det här inlägget, monokromt, gör det lättare att skapa en klassisk och tidlös look och gör att eventuella färgbitar kommer att framhävas lite mer. Om du har möjlighet, välj en vägg som ligger i anslutning till ytterdörren för att få den där "välkommen hem"-känslan som möter dig direkt.

home-decor-inspiration-horse-wallpaper

Muralmålning presenteras: Hästar svart och vitt (Flipped)

Bild: Skicka in av kunden, Simon

Modernt och vintage

Att kombinera två stilar är ett utmärkt sätt att antingen skapa ett nytt utseende för en befintlig inredning eller att skapa något helt unikt. Inredningsarkitekten Kelli Ellis har blandat det här exponerade industriella loftutrymmet med en tapet med vintageeffekt för att skapa ett fantastiskt slutresultat.

home-decor-inspiration

Muralmålning presenteras: Musik Högtalare vägg Monokrom

Bild: Inredningsarkitekt, Kelli Ellis

Mer inspiration till heminredning från Wallsauce-kunder

Inspirerade utrymmen

home-decor-rust-metal-wallpaper

Muralmålning presenteras: Core of Corrosion

Bild: Skicka in av kunden, Ellen

Vinterunderland

home-decor-inspiration-for-winter

Muralmålning presenteras: Snöig skog

Bild: Inskickad av kund; Suzanne

Mysig matsal

home-decor-map-wallpaper

Muralmålning presenteras: Världskarta i gammal stil

Bild: Skicka in av kunden, Lynda

Graffiti-funktionell vägg

home-decor-ideas-from-real-homes

Muralmålning presenteras: Be what you want to be

Bild: Delad av kund på Feefo

Fredliga sovrum

home-decor-bedroom-ideas

Muralmålning presenteras: Vackra texturerade tegelstenar

Bild: Skicka in av kunden, Bessie

Ett stort tack till alla kunder för att de har delat med sig av sina fotografier. Om du har en #WallsauceMakeover att dela med dig av kan du tagga oss på Facebook, Twitter eller Instagram för att ha chans att få vara med nästa gång.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €