4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
man sat in living room in front of framed wallpaper murals

17/02/2014   POSTET AV

Fernando Alonso hjemme med veggensaus veggmaleri

Det är inte ofta en av världens mest kända idrottsstjärnor twittrar om en av våra produkter och ger en länk från sitt twitterkonto till wallsauce.com. Men lördagen den 15 februari var det precis vad som hände. Den tvåfaldige världsmästaren Fernando Alonso twittrade en bild på sig själv framför sin Darren Heath-väggmålning.

Det ser bra ut Fernando :-)

wallsauce.com fortsätter att sträva efter att vara bäst på marknaden för väggmålningar och erbjuder sina kunder de mest ikoniska bilderna, bilder som du inte kan hitta någon annanstans. Darren Heath anses vara den bästa Formel 1-fotografen i världen, inte bara av oss och andra fotografer, utan även av förarna. När Fernando Alonso bestämde sig för att inreda sitt hem och ville ha ett ikoniskt Formel 1-foto på väggen valde han från Darren Heaths kollektion som finns exklusivt hos wallsauce.com.

Våra väggmålningar av Formel 1 är de bästa eftersom vi har de bästa fotografierna och använder de bästa materialen och den bästa tekniken som finns. Sätt ihop allt detta och du får ett väggkonstverk som du aldrig tröttnar på att titta på och som är ett verkligt samtalsämne för vänner och familj.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €