4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
santorini wall mural

02/04/2015   POSTET AV

Veggmaleri inspirasjon for spisestuer

Väggmålningar ökar snabbt i popularitet på kontor, i detaljhandeln och i hemmet. Det är otroligt vilken skillnad en av dessa bilder kan göra när det gäller att skapa en fondvägg i ett rum, skapa ett tema eller lägga till en sista touch till en vacker design.

Vi har alla ställts inför utmaningen att förvandla ett rum, men alternativen är nästan oändliga, från lugnande lantliv till livliga stadslandskap, mönster och djur. Det betyder att det är lättare än någonsin att hitta en väggmålningsbild som är helt och hållet dig och som berättar den historia du vill ha.

Under de senaste veckorna har vi publicerat inspiration till väggmålningar för olika rum och idag tittar vi på matsalar. Här är 7 väggmålningar som vi tror skulle passa bra i ditt matrum eller matkök.

Njut av en måltid med utsikt varje kväll

Det finns så många vackra väggmålningar från destinationer att det är svårt att välja bara en, men vi tycker att den här bilden från Santorini i Grekland är ganska speciell. Ta den hisnande utsikten över den eviga klippan till ditt hem och frammana tankar om att sitta i den värmande Medelhavssolen medan du njuter av din matfest. Med de ikoniska vita och blå färgerna och öarna i fjärran kommer den här väggmålningen på fasaden att göra det till ett nöje att sitta ner och äta.

Industriellt tema gammal tegel väggmålning

Vi inkluderade en tapetmålning med utsatt tegel i vår inspirationsguide för väggmålningar i köket och var bara tvungna att ta med den här annorlunda varianten av utseendet - en Union Jack-väggmålning på en gammal tegelvägg. Du kommer att bli förvånad över hur fantastiskt detta unika väggkonstverk ser ut i ditt matsalsutrymme. Försök att matcha den med röda, vita och blå möbler för en fantastisk finish.

union jack wall mural

Res runt i världen med den här väggmålningen med färgkartor

Används din matsal för mer än bara mat? Kanske är det där dina barn gör sina läxor? Om så är fallet fungerar den här väggmålningen med världskartan i rummet, oavsett om det är en studieplats eller en matplats. Oavsett vilket så kommer den säkert att föra samtalet till bordet när ni tar en resa runt om i världen.

world map wall mural

Lugnande strand solnedgång väggmålning

Föreställ dig att du njuter av en middag på en privat strand, med havet som skvalpar vid dina fötter varje kväll med den här underbara väggmålningen med en solnedgångsscen på stranden. Perfekt för matsalen, imponera på dina vänner med den förvandling som detta gör till ett område. Låt all stress och stress försvinna med den här avkopplande bilden.

beach sunset

Lugn skog väggmålning

Ge din matsal en höstfärg med den här vackra designerväggmålningen. Den här lugna vyn av en skog som reflekteras i en sjö är hämtad från den populära konstfotografen Phil McMenemy och kommer att ge nytt liv åt vilket område som helst för en inspirerande "tillbaka till naturen"-look.

colourful trees mural

LOTR Argonaths portar väggmålning

Den här fantastiska väggmålningen från filmen Sagan om ringen är en del av vår kollektion med väggmålningar av serier, superhjältar och filmer. Om du älskar Sagan om ringen så kommer den här licensierade bilden garanterat att göra en förändring till det bättre i ditt hem. Imponera på dina vänner med den här när du är värd för middagsbjudningar med en skillnad.

lord of the rings mural

Vibrerande vingård väggmålning

En väggmålning med en fantastisk utsikt som du vill luta dig tillbaka och njuta av med ett glas vin. Den här vingårdsscenen kommer från vår samling väggmålningar om mat och dryck och kan ge en ljus, levande värme till ditt matrum.

vineyard wall mural

Mer information!

Vill du få mer information? Fyll i vårtförfrågningsformulär online eller ring 01772 284110 och prata med en av våra experter idag.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €