4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Hvordan - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Be What You Want To Be wall mural

06/04/2017   POSTET AV

Hvordan - dekorere klosset rom

Nästan alla hem har en plats som är besvärlig att arbeta med när du inreder. Särskilt i vardagsrum, matsalar och sovrum, eftersom det är platser där du ofta måste organisera skrymmande möbler eller arbeta runt strömbrytare och uttag. Kolla in vår lista med tips nedan för hur du kan få några av de vanligaste förekommande obekväma utrymmena att fungera till din fördel!

Dekorera en liten vägg eller alkov

Små väggar och nischer går ofta till spillo eftersom vi inte tror att det finns något att göra med dem. De är besvärliga att arbeta med och är ofta inte tillräckligt stora för att användas till annat än hyllor och bildramar. Men om du har en liten vägg i ditt hem har du faktiskt tur! Den kan användas för att skapa en fokuspunkt som sticker ut från normen, eller till och med för att skapa en illusion av mer utrymme.

Vårt favoritsätt att dekorera en liten vägg är att använda en väggmålning som för ögat utåt för att skapa en illusion av mer utrymme. Bilder som gör detta inkluderar tunnlar, stigar och gångvägar och alla bilder som sträcker sig ut i fjärran.

Se bilden nedan som ett exempel.

Wall mural: Girl Photographing Brooklyn Bridge

Muralmålning på bilden: Flickan fotograferar Brooklyn Bridge

A Falskt ytskikt väggmålning kan också vara ett bra sätt att skapa ett extra utrymme genom att skapa ett separat område i rummet. Försök med falska träslag, tegelstenar, metaller och till och med bokhyllor! Det tar inte upp något utrymme i rummet, men skapar en illusion av mer utrymme.

Hur du dekorerar dina tak

När det gäller taket är det viktigaste att komma ihåg att taket inte behöver vara tråkigt! Om du använder en väggmålning i taket kommer du omedelbart att förvandla vilket rum som helst och imponera på alla som kommer in. Du har många alternativ här; du kan skapa en molnigt eller stjärnhimmel eller använda en karta eller abstrakt mönster väggmålning för ett mer konstnärligt utseende.

Cloudy Sky Ceiling Wall Mural

Muralmålning i bild: Moln

Lutande tak / Lutande vägg

En lutande vägg behöver inte vara ett problem, och om den används på rätt sätt kan den vara riktigt rolig att arbeta med. Försök att använda ett mönster med ränder eller linjer för att dekorera en vägg med lutning, eftersom det skapar en kontrast mellan takets/väggarnas lutande linjer.

Sloping Ceiling Coloured Lines Wall Mural

Muralmålning i bild: Färgade linjer

**Tapettips: När du beställer en väggmålning för en snedställd vägg, beställ den enligt väggens längsta och bredaste mått och klipp bort överflödet.

Dekorera ditt loft/den vindsutrymme

Om du har turen att ha ett häftigt utrymme i ditt hem, till exempel ett loft eller ett sovrum på vinden, kan du utnyttja det här utrymmet till fullo genom att skapa ett djärvt inredningstema. Några idéer till teman är urban konst/graffiti, en fridfull fristad högst upp i huset eller ett kreativt utrymme med tema som motsvarar din favorithobby.

graffiti rhino mural in attic

Muralmålning i bild: Var vad du vill vara

**Tapettips: När du beställer en väggmålning för ett loftsrum, precis som för en vägg med lutning, beställer du helt enkelt väggmålningen enligt väggens längsta och bredaste mått och klipper av överflödet.

Väggar med hinder

Väggar med hinder som fönster, dörrar och andra funktionella krav i hemmet kan vara en utmaning vid inredningen. Störningarna i väggen kan göra att inredningen känns lite osammanhängande och förstöra en nästan perfekt look! Prova att skapa en funktionsvägg från väggen med hindret och för mönstret vidare, till en annan vägg i rummet. Detta kommer att föra samman rummet, som i bilden nedan.

Abstract Tunnel Wall Mural

Muralmålning i bild: CGI Blue Tunnel

*När du tapetserar ett rum med hinder som sitter fast på väggen (t.ex. radiatorer och uttag) beställer du tapeter för hela området och skär runt hindren.

Ha kul när du inreder ditt hem och kom ihåg att utrymmen som skiljer sig från normen är en välsignelse! Dela dina tips och erfarenheter nedan i kommentarsfältet, vi vill gärna höra dem.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €