4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Flower-mural-in-bedroom

12/05/2017   POSTET AV

Blomstrende Nydelig Blomstermalerier

Blomstermålningar finns i alla former, storlekar, färger och stilar!

Det finns tusentals fantastiska väggmålningar med blommor som du kan förgylla dina väggar med, från ljusa botaniska väggmålningar med blommor till delikata, himmelska rosor.

Vare sig du vill skapa romantik i sovrummet eller ta med dig din sommarträdgård inomhus, är väggmålningar med blommor så olika, men perfekta för att samla ett rum. Även om de förknippas med femininitet kan moderna väggmålningar med blommor neutralisera denna förbindelse och skapa en glad atmosfär i vilket rum som helst. Så pollinera ditt rum och se hur ditt rum kan blomma.

Vi har en hel bukett av fantastiska blomstermålningar som du kan välja mellan och vi förstår att det kan vara överväldigande, så för att hålla dig inspirerad är här våra favoriter, nyplockade från vår kategori med blomstermålningar.

Väggmålningar i form av rosor

Vanligtvis förknippas rosor med bröllop och romantik, och väggmålningar med rosor är helt enkelt perfekta för sovrum! Vår väggmålning "Bright Pink Roses" fångar en hel bukett av blommiga kronblad, tillsammans med gröna knoppar som är redo att brista. De naturliga rosa tonerna i den här väggmålningen med rosor kan ge en riktigt delikat, feminin känsla till ditt sovrum och skapa en fantastisk fondvägg.

Pink-rose-wall-mural-in-bedroom

I vår trädgård med delikata väggmålningar med rosor har vi också ett överflöd av livfulla och regnbågsformade väggmålningar med rosor. Dessa är perfekta för att sätta färg på ditt rum!

Maskros tapeter Murals

Maskrosstapeter är ofta kallade för ogräs och är en favorit i vår kollektion. Det finns något så vackert och delikat och till och med sårbart med en maskrosblomma som är redo att så sina frön. Dess neutrala färger gör att maskrosstapeter på väggar inte är typiskt feminina och kan användas i många rum.

Dandelion-wallpaper-in-living-room

Körsbärsblommor väggmålningar

Körsbärsblomman anses vara Japans nationalblomma och är allmänt känd och kan ses på det norra halvklotet av världen. Det är något väldigt flickigt med väggmålningar med körsbärsblommor. De vackra rosa kronbladen symboliserar ofta moln, vilket passar bra för våra bakgrundsbilder med körsbärsblommor som hänger fridfullt i en blå himmel.

Cherry-blossom-mural-in-bedroom

"Tapetmålning med rosa blommor

Som du kan se är den här typen av blomstermålning mycket populär bland våra kunder! Som Helen visar är väggtapeterna med körsbärsblommor så mångsidiga och kan kombineras med olika mönster och andra färger.

Blad väggmålningar

Bladmålningar är de blommiga bakgrundsbilderna att titta på just nu. Som vi nämnde i vår trenduppdatering om tropiska tapeter kan väggmålningar med blad ses i många tidningar och bloggar! En av våra favoriter just nu är den gröna tapeten med palmtryck. Med många gröna toner är den här blommiga väggmålningen neutral och på intet sätt feminin. Att kombinera den med andra färger i tillbehör och möbler är enkelt och gränslöst.

Leaf-wall-mural-in-living-room

Stora blomma tapeter Murals för väggar

En annan populär stil är våra stora blomstertapeter. Om du hänger upp en väggmålning med ett enda blomhuvud kan du verkligen ge ett nytt perspektiv till ditt rum! Storskaliga väggmålningar är smickrande för både stora och små rum och kan skapa den ultimata fondväggen!

Large-flower-wallpaper-mural-in-bedroom

Trädgårdsblomma väggmålningar

Kan du inte få nog av våra blomstermålningar? Gå till våra trädgårdsmålningar där du hittar fantastiska landskap från typiska engelska stugträdgårdar till harmoniska orientaliska trädgårdar. De är perfekta för dig som har gröna fingrar och som vill ha nya sätt att ta in naturen.

Garden mural in bedroom

Har du en favoritblommålning? Vi vill gärna höra om den i kommentarsfältet nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €