4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Woodland wallpaper for every season with a snowy blue birch tree wallpaper in a living room with a blue sofa and beige rug

09/12/2022   POSTET AV

Woodland Bakgrunn For Hver Sesong

När 2022 börjar ta slut fokuserar vi på trenderna för inredningsdesign för välbefinnande. Nästa års mindful hem handlar om naturen och de djupa jordiga nyanserna som jordar oss. Det finns en skogstapet för varje årstid, oavsett om du är en sommar-, vår-, höst- eller vintermänniska. Att lägga till en skogstapet i ditt hem är ett prisvärt inredningstips för att ta in naturen och oavsett vilken årstid du känner dig mest förknippad med finns det en tapetmålning som ger liv åt din vision av en skog.

Oavsett om du gillar söta, abstrakta eller fotorealistiska bilder finns det så många sätt att kanalisera skogens skönhet i ditt hem. Om du är förtjust i tanken på att förvandla ditt hem till en skoglig flykt har vi några idéer som kan inspirera dig...

Sätt en vår i dina steg med en fantastisk väggmålning med blåklockor i skogen.

Spring wallpaper mural in a green woods with bluebell flowers in a living room with a grey sofa

Muralmålning på bilden: Sunlit Blue Wood

Finns det något mer upplyftande än ett skogsgolv målat med blåklockor? Löftena om att denna blåaktiga/lila perenna växt mitt på våren är tillräckligt för att entusiasmera alla vandrare och dessa blommor lockar tusentals vandrare och turister varje år. Deras korta blomningstid gör dem till något av en sällsynt och exceptionell pärla, men med vår vackra väggmålning Bluebell Woodland kan du njuta av denna vitaliserande vision av blått året runt.

Oavsett vad som händer i världen försäkrar detta färgglada naturverk oss om att "bättre tider väntar". Vi skulle alla behöva en liten dos av detta i dessa dagar, eftersom natur i inredningen kan vara otroligt bra för humöret och den mentala hälsan.

Placera den här fantastiska tapeten med blåklockor i skogen på ditt kontor hemma för att hålla ditt sinne glatt och avslappnat så att alla dina idéer och din kreativitet kan flöda fritt. Håll möblerna i ljusa färger och välj fristående ben i stället för stora föremål för att få rummet att kännas ljust och fräscht.

Ta till dig hösttoner med skogstapeter för varje säsong

Dark autumn forest wall mural with orange and red leaves on tall trees in a living room with a grey sofa and orange cushions

Muralmålning på bilden: Målning Skog

Behöver du en rejäl eskapism? Den verkliga världen har inte varit snäll mot oss de senaste åren. Men vi är fortfarande motståndskraftiga och finner glädje i de små sakerna. Den här fantastiska väggmålningen Paint Forest innehåller de rika hösttonerna som vi alla känner till och älskar. Perfekt för dem som är höstälskare och den skulle också fungera som en perfekt kuslig skog för Halloween!

Kombinera den här fantastiska skogstapeten med en cool grå soffa och komplettera med dämpade guld- och djupröda toner - glöm inte att blanda in några möbler i naturligt trä för att verkligen framhäva din skogsvistelse.

Oavsett om du vill förvandla ditt sovrum till en gömd plats för självreflektion eller om du vill göra ditt vardagsrum till den perfekta platsen för avkoppling, kommer den här höstliga skogstapeten att få dig att smälta bort din stress.

På sommaren ber vi om fint väder!

Woodland wallpaper with the sun shining through the green leaves in an office with a white desk

Muralmålning på bilden: Soluppgång i tallskogen

Omge dig själv med sommar året runt genom att pryda dina väggar med en fantastisk solig skogstapet. Den klart lysande solen som sträcker sig genom de höga skogsträden är perfekt för att förvandla ditt vardagsrum till en vacker sommardag. Komplettera med ljusa trämöbler för att framhäva den naturliga stämningen. Använd svala grå och vita keramikkrukor för att hålla vacker grönska.

Den här vackra tapeten Sunrise in Pine Forest är perfekt för att skapa glädje och värme i ditt hem året runt och passar perfekt i en läshörna eller i hallen.

Vinn inredningsspelet med en vinterskogstapet

Woodland wallpaper with silver birch trees in the snow in a living room with a dark blue sofa

Muralmålning på bilden: Snöig björkskog

Om vintern är din favorittid på året kan den här skogstapeten vara något för dig! De snöiga björkarna i kaskader med en kall blå nyans utstrålar vinter- och julstämning. Den här tapeten skulle passa utmärkt ihop med en mörkblå soffa och beigefärgade accessoarer, till exempel en stor matta och kuddar.

Den här underbara vintertapeten ger ditt vardagsrum en cool men sofistikerad stil som många kommer att avundas. Du kan visa både en vacker skogsinspirerad scen och vinterns svala nyanser i en härlig väggmålning. Vad kan man inte älska?

Skapa en skandinavisk stil med en tapetvägg för barn

Kid's bedroom with a white woodland wallpaper with illustrated animals with a pine bed frame with grey bed sheets

Muralmålning på bilden: White Forest

En viktig trend för tapeter i barnrummen 2023 är att uppmuntra barnens individualitet och stimulera deras fantasi med eleganta men detaljerade tapeter. Tänk dig stora berättande grafik, naturlandskap som är sprängfyllda med små detaljer och magiska skogsområden som är översållade med söta små djur. Tapetväggar som denna är inte bara reserverade för barnrummen. De passar bra i lekrum, barnkammare och andra områden i hemmet där fantasi, oavsett ålder, är välkommen.

Se fler drömska illustrerade landskap från Kikki Belle, som har skapat den här vackra White Forest Wallpaper, om du vill ha en väggmålning inspirerad av skog, skog eller djungel till dina barn.

Installera en mystisk skogstapet för att skapa atmosfären.

Dark living room with a grey sofa and misty forest wallpaper

Muralmålning på bilden: Tallskog i dimma

Fira underverk i en mystisk skog med den här lugnande väggmålningen Pine Forest in Mist, gjord för dig som vill skapa effekt och atmosfär. Det är något så lugnande med en kall, dimmig dag. Den sortens dag där luften är krispig, vädret är stilla och träden är ute i full kraft. Förvandla ditt hem till en lugn, sval miljö och låt de mörkgröna nyanserna föra in naturen i ditt vardagsrum samtidigt som de ger en elegant, sofistikerad, mörk twist.

Välj svala grå möbler till soffan och kuddarna och välj svart till soffbordet och sideboarden. Vi tycker att dimmiga väggmålningar är perfekta för att skapa mysiga vardagsrum - så att du kan prova på den mörka inredningstrenden utan att gå utanför den säkra zonen!

Pryd dina väggar med en abstrakt skogstapet

Pink and white bedroom with black and white polka dot bedsheets and a pink abstract tree wall mural with pink furniture

Muralmålning på bilden: Spring Forest Light

Det är inte alla som gillar landskap eller väggmålningar. Vi förstår det. Du är lågmäld och ditt hem är likadant. Abstrakta mönster fungerar bra för människor som föredrar att hålla det lugnt och sofistikerat. De är idealiska om din inredning är samordnad och stiliserad, med nyckelfärger som kan matchas sömlöst med mjuka möbler och väl genomtänkt inredning.

Den här snygga tapetmålningen Spring Forest har Instagram-värda bilder överallt, och färgerna är tillräckligt mjuka för att passa alla årstider. Det finns definitivt inget bäst-före-datum för något sådant här, vilket ger dig en tapetdesign som ser bra ut säsong efter säsong! Om du älskar idén om en abstrakt tapetmålning kan du hitta mer från SpaceFrog Designs underbara kollektion på vår webbplats.

Har du blivit lika förälskad i de här skogs- och skogsbakgrunderna som vi är? Låt oss veta i kommentarerna nedan vilka som är dina favoriter!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €