4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
holiday-snap-as-custom-wallpaper

03/07/2018   POSTET AV

Gjør ferieknappene dine om til egendefinert bakgrunn

Finns det något bättre sätt att låta dina semesterminnen leva vidare än att förvandla de värdefulla semesterbilderna till anpassade tapeter? Just det, skapa din egen tapet från dina foton. Så länge ditt foto är högupplöst kan du ladda upp det på vår webbplats, ange dina mått, göra din beställning och *HEY PRESTO* du har din egen skräddarsydda tapet.

infographic poster on top tips for making your own photo wallpaper

För varje meter tapet som du vill att vi ska trycka upp föreslår vi att din bild är 1000 pixlar. Så om du vill att din anpassade tapet ska vara tre meter bred föreslår vi att din bild är minst 3000 pixlar i landskapet. Detta kan lätt uppnås med en DSLR-kamera, men vi rekommenderar att du kollar kamerans manual.

Men om du är orolig för kvaliteten på din bild behöver du inte oroa dig, vi kommer inte att trycka någon bild som vi tror inte kommer att få en högkvalitativ finish. Alla förfrågningar om bildkvalitet kan göras via vårt förfrågningsformulär.

Oavsett om du har roliga minnen på stranden eller om du sjunger till din favoritmusik på en festival kan du återuppleva dessa minnen varje dag genom att pryda din vägg med dina mest älskade foton.

custom-wallpaper-in-girls-bedroom

När du installerar din egen tapet är det precis som när du väljer en bild från vårt bibliotek. Alla skräddarsydda väggmålningar finns tillgängliga på ett val av klistra in tapeten och peel and stick tapeter som levereras till dig i jämna paneler för enkel installation. Gå till vårt avsnitt om "hur det fungerar" för mer information.

Du behöver inte ta oss på orden när det gäller att skapa din egen högkvalitativa anpassade tapet, här är vår kund Andrew's #WallsauceMakeover.

Andrews-custom-wallpaper

Med egna ord beskrev han det som att ha sin egen skräddarsydda tapet som att "det känns som om han är tillbaka i Schweiz".

För fler tips och tricks, gå till vårt blogginlägg om att skriva ut din egen tapet med Wallsauce.com.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €