4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Hvordan - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
sunlit birch forest wallpaper in living room

09/03/2017   POSTET AV

Fordelene med å omfavne grønn dekor

Våren är en tid för att välkomna förändringar. Vintern är över, vi har äntligen kommit över jul- och nyårshetsen och kan äntligen börja njuta av året! Skulle det inte vara fantastiskt att känna så här i ditt hem under hela året. Att införa några gröna nyanser i ditt hem är ett utmärkt sätt att fylla ditt hem med dessa positiva känslor, året runt.

Terapi med gröna färger

Grön är ett utmärkt färgval för alla rum i hemmet, särskilt för gemensamma rum och familjerum. Den är erkänd över hela världen som en lugnande och terapeutisk färg (därav uttrycket "grön").det gröna rummet".) och används ofta av psykologer i slutet av en färgterapisession för att balansera sinnet. Den skapar en positiv atmosfär i hela rummet när den används som huvudfärg eller till och med som en karaktärsfärg.

open plan living area with garden wallpaper

Muralmålning på bilden: Asian Garden Pond

Hälsofördelar

Ett bra sätt att få in grönt i hemmet är att köpa växter. De är prisvärda och kan ge färgschemat till så många rum som du vill. Växter kan faktiskt ha vissa hälsofördelar också eftersom de bland annat hjälper oss att andas. De absorberar koldioxid och frigör syre under fotosyntesen, vilket gör dem till en naturlig partner för människan. Att ha växter i hemmet kompletterar nästan alla gröna färgskalor och kan också bidra till att införa grönt i en annan färgskala utan att störa den.

stripey wallpaper in white living room

Muralmålning på bilden: Vertcial Stripes

Positiv atmosfär

Grönt är färgen på tillväxt, allt nytt och nybörjarfärg. Skulle det inte vara fantastiskt att njuta av de positiva känslorna av en ny start varje dag? Genom att använda grönt i ditt hem kan du skörda fördelarna med en av de mest naturliga färgerna på planeten, varje dag.

Enchanted trees wall mural

Muralmålning på bilden: Förtrollade träd grönt

Öka produktiviteten

Flera studier har visat (en av dem är från Michigan University) att arbete i närvaro av växter och grönska faktiskt kan öka koncentrationen med upp till 20 %. Oavsett om det är verkligt eller bara för dekoration, ökar människors produktivitet om de vistas i naturen.

Garden wall mural from Wallsauce

Muralmålning på bilden: Landskapsträdgårdar

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Taylor Hicken

28/09/2021

I liked it when you shared that it is great to add a few shades of green decore into your home to fill your place with these positive emotions. My aunt just mentioned the other day that she is looking for new home decors that can be placed in her new living room so she can make it look more lively.

Amy @ Wallsauce

28/09/2021

Hello Taylor! Thank you for your comment. Green is a great colour to use in the home. Energising yet calming at the same time. Good luck to your aunt finding the perfect decor for her living room.

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €