4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
peel and stick wall mural wallpaper in dark living room

12/10/2021   POSTET AV

Seks fordeler med Peel and Stick veggmalerier

Skala, klistra fast och kör! Våra avtagbara och återanvändbara tapeter är precis som vanliga tapeter utan den vanliga röran och krånglet. Den extra bonusen är att de ser lika fina, eller till och med bättre ut än traditionella tapeter.

Vårt stora urval av material kan också användas med våra Peel and Stick-tapeter. Den här högkvalitativa tapeten har en fin strukturerad yta och är tillverkad av självhäftande tyg, vilket innebär att det inte behövs något klister eller vatten för att få upp den på väggen. Du drar helt enkelt av och klistrar upp din väggmålning vilket gör att du kan få en ny look på kort tid.

Om du funderar på att välja en självhäftande tapet men inte är säker på om det är något för dig, så kolla in dessa sex fördelar med att välja denna fantastiska avtagbara tapet...

1. Du kan enkelt omdekorera ditt hem med en väggmålning som går att peela och klistra fast.

dark green jungle peel and stick wallpaper in dining room

Muralmålning på bilden: Monkey Sanctuary

Med avtagbara och återanvändbara tapeter kan du ta bort tapeten på nolltid, utan att ditt hem ser ut som en byggarbetsplats och utan att orsaka skador. Till skillnad från traditionell tapet kan du ta bort den och börja om från början om du gör ett misstag när du installerar din självhäftande tapetmålning. Det betyder att du till och med kan byta och byta tapeter från rum till rum utan att det blir någon större röra. Prata gärna med vårt team för mer information om detta genom att skicka ett e-postmeddelande till info@wallsauce.com.

Varför inte anpassa dig till årstiderna och byta ut din vackra tapet för att matcha årstiden? Ta emot blommor och ljusa färger under våren och sommaren och njut sedan av fylliga, mörkare nyanser under hösten och vintern. Ta emot året genom att leva djärvt under varje årstid!

2. Prisvärda avtagbara tapeter

peel and stick wall mural with colourful rust effect in bedroom

Muralmålning på bilden: Jewels of Rust

Utöver priset på själva tapeten tillkommer även kostnaden för montering av tapeten. Det är inte alla som känner sig trygga med att sätta upp tapeter själva, så ofta betalar man extra för att få en professionell inredningsarkitekt att göra det. Peel and Stick-väggmålningar är mindre kladdiga när det gäller att sätta upp dem. De är självhäftande så det kan ge människor självförtroende att sätta upp tapeten själva.

Våra Peel and Stick-tapeter är ALLA skräddarsydda för att passa din vägg så perfekt som möjligt. Säg adjö till att skära bort mängder av överflödigt papper. Välj istället inte bara självhäftande tapeter för att vara snäll mot ditt bankkonto utan också för att minska pappersavfallet!

3. Väggmålningar som går att skala och klistra upp är ett bra alternativ om du hyr

red poppies peel and stick wallpaper in cool lounge

Muralmålning på bilden: Dark Poppies

Om du har hyrt ett tag har du kanske upptäckt att det kan vara lite jobbigt att inreda. Kontraktsbegränsningar kan ofta stå i vägen för att du ska kunna sätta din egen prägel på ditt hem. Vissa hyresvärdar kan vara riktigt strikta och du kan inte ens slå en spik i väggen för att hänga upp ett foto utan att be om lov!

Med våra väggmålningar som du kan skala, klistra och ta med dig kan du få den frihet du alltid har velat ha genom att lägga till din personlighet i ditt hyrda hem. Du kan helt enkelt klistra på den utan att orsaka någon röra och sedan ta bort den när du flyttar ut. Enkelt!

4. Det är perfekt för barnrum

sea creatures colourful peel and stick wall mural wallpaper

Muralmålning på bilden: Undervattenslandskap

Väggmålningar som går att skala och klistra är bokstavligen perfekta för ditt barns sovrum: de växer så fort och deras preferenser ändras från år till år! De kommer trots allt inte att gilla enhörningar eller dinosaurier för alltid.

När barnen går upp i åldrarna kan du enkelt ändra deras tapeter efter deras smak utan krångel och problem. På så sätt kommer de när de blir tonåringar att vara glada över att kunna visa sina vänner sitt sovrum i stället för att hålla dem borta för att de fortfarande har en stor kattunge eller traktor på väggen!

5. Den är perfekt för fester

peel and stick halloween wallpaper with orange pumpkins

Muralmålning på bilden: Zombie Hand från Extended Search

Födelsedagar, barnkalas, halloweenfester (i princip alla speciella tillfällen) kan göras extra speciella med en självhäftande tapetmålning.

Planerar du en överraskning för en älskad person? Eller ska du ha en stor sammankomst hemma hos dig och har ansträngt dig för att sätta upp ballonger och banderoller? Då kommer en väggmålning med peel and stick-teknik säkert att vara körsbäret på kakan. Det blir den perfekta bakgrunden för att ta alla dina foton!

Om du brinner för hållbarhet behöver du inte oroa dig för att skapa pappersavfall när festen är över. Alla våra Peel and Stick-tapeter är återvinningsbara, så det är bara att lägga dem i papperskorgen när du är klar.

6. Skala och klistra väggmålningar är lätta att installera.

decorator hanging peel and stick wall mural with map design

Muralmålning på bilden: World Political Blue

En av de mest attraktiva egenskaperna med Peel and Stick tapeter är att de är väldigt lätta att installera! Eftersom det inte behövs något klister är det mycket mindre kladdigt. Allt du behöver göra är att dra av den skyddande baksidan och sedan applicera panelerna direkt på väggen! Det är så enkelt! Tror du att du ska testa våra Peel and Stick väggmålningar? Läs då vidare för att få dessa bästa tips för när du applicerar den...

1. Rengör väggarna innan du installerar väggmålningen

Rengör väggarna ordentligt före appliceringen för att undvika att limmet störs. Smuts och smuts samlas med tiden på väggarnas yta och om du applicerar din Peel and Stick väggmålning direkt på en smutsig vägg kan det hända att den inte fastnar ordentligt eller att den inte håller så länge som den borde. Torka bara av dina väggar med varmt tvålvatten för att se till att så mycket smuts och smuts som möjligt avlägsnas. Se till att dina väggar torkar ordentligt innan du applicerar väggmålningen.

2. Används på släta väggar

Väggmålningar som går att skala och klistra fastnar inte på strukturerade väggar och strukturen kommer att synas genom väggmålningen. Om du lyckas få den att hålla fast kommer den troligen inte att hålla länge. Den kan eventuellt börja skalas av! Så ta det säkra före det osäkra och använd den endast på släta väggar.

3. Beställ extra tapeter

Beställ lite extra för att ge dig själv lite extra utrymme när du klipper till den så att den passar din vägg. Och vi menar inte mycket mer. Bara tillräckligt för att du ska känna dig säker på att hela din vägg kommer att täckas - ibland kan väggar variera i storlek från en sida till en annan.

4. Ha tålamod

Ha tålamod och ta god tid på dig för att undvika bubblor i väggmålningen. Om det ändå uppstår en eller två små irriterande bubblor, oroa dig inte och dra helt enkelt tillbaka tapeten från den plats där du har applicerat den. Applicera den på nytt och jämna ut bubblorna med en fast hand.

Topptips! Du kan också använda en ren, vass nål för att få bubblan att spricka och jämna ut luften inuti.

5. Ha ett andra par händer

Väggmålningar med Peel and Stick är lätta att installera och du kan göra det själv. Men om du har någon med dig kommer det att göra ditt arbete lättare. På så sätt kan en person hjälpa till att hålla tapeten på plats medan den andra applicerar den på väggen - precis som det här fantastiska paret som installerade en av våra självhäftande väggmålningar på sin osteoklinik...

Om du fortfarande är osäker på om en väggmålning med Peel and Stick är något för dig kan du läsa vårt inlägg om varför ditt hem behöver avtagbara tapeter.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Ashley

13/06/2019

I liked that you explained that putting a custom mural in your child's room would help create a theme that they enjoy. I would imagine that including a mural in a bedroom would help the child to get excited to play in their room. I would consider having a mural put in my child's room to add beauty to my home and help my child to really enjoy being in their room. 

Wallsauce.com

13/06/2019

Thank you for your feedback, Ashley! It's great to hear you'd consider a mural

David Norriss

05/02/2020

Thank you for advising people to clean their walls of grime and dirt before trying to put a mural on it. I think murals are really cool.

Amy @ Wallsauce

05/02/2020

Our pleasure, David :). Thank you for your comment. It really is so important to make sure the wall is clean and bump-free before installing a mural wallpaper.

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €