4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
winter-wallpaper-with-trees

28/11/2018   POSTET AV

Sesongdekorasjon med vinter tapet

Säsongsinredning ger ditt hem det ultimata stilfulla uttalandet och håller det fräscht under hela året. På sommaren handlar det om blommiga kuddfodral, gröna växter och vackra utemöbler. På vintern handlar det om söta doftljus, fluffiga sofföverkast och glittrande fe-lampor.

Nu när vintern är här är det dags att du ger ditt hem den härliga vinterförbättringen. Men i stället för att bråka med att köpa olika saker till ditt hem (som du bara kommer att förvara när säsongen är över) kan du helt enkelt välja en av våra vintertapeter för att skapa ett säsongsbetonat uttryck.

En fantastisk vintervägg kommer att se fantastisk ut i ditt hem och spara dig mycket tid och krångel när det gäller säsongsinredning. Genom att ha väggen som huvudargument behöver du inte oroa dig för att lägga till andra tillbehör förutom juldekorationer.

Alla våra vintertapeter kan beställas i tre olika typer av tapeter: Vi erbjuder alla våra tapeter i tre olika typer av tapeter: Classic "Paste the Wall" Mural, Premium "Paste the Wall" Mural och Textured "Peel & Stick" Mural. Vårt sortiment av peel and stick tapeter är ett populärt val av vintertapeter, eftersom det är lätt att applicera på väggen och lika lätt att ta bort när säsongen är över.

Ta en titt på vårt urval av vinterväggmålningar för att förvandla ditt rum till ett vinterlandskap och skapa din egen lilla mysiga tillflyktsort från omvärlden.

Natur vinter tapet

central-park-with-snow-mural

Vi har valt ut tre underbara fotografiska vintertapeter som visar upp naturens glans under den här säsongen. Du kan ta in det snöiga utomhuslivet inomhus utan att behöva ta på dig din stora kappa, ullhatt och handskar.

Finns det något mer magiskt än vintern i New York? Den här eleganta svartvita vintertapeten med väggmålning visar New Yorks ökända Central Park i en fantastisk snöig miljö.

Den enkla och natursköna synen på den här frostväggmålningen blir en vacker fondvägg i ditt vardagsrum. Den frostiga sjön med trädets reflektion gör detta till en mycket vacker syn att titta på.

Du kan skapa en snöig, glödande känsla i ditt vardagsrum med den här väggmålningen med solnedgång i skogen. Den tjocka snön som täcker marken och solen som går ner bakom de höga träden gör att den här fototapeten ser riktigt spektakulär ut.

Djur vinter tapet

Djurälskare behöver inte leta längre efter den perfekta vintertapeten. Vi har valt ut tre vackra fotografiska vintertapeter med många pälsbeklädda vänner för ditt vardagsrum.

winter-deer-mural-in-living-room

Den här väggmålningen med röda hjortar fångar utan ansträngning morgonsolens skönhet mot den frostiga marken. Det sätt på vilket hjorten befinner sig mitt i miljön och tittar tillbaka nästan mot dig gör den till en spektakulär vägg.

Hur bedårande är inte den här isbjörnsfamiljen med tre muralmålningar?! Den här tapetmålningen kommer att få alla dina gäster att säga "awwwww" så fort de kliver in i ditt vardagsrum. Det är ett supersött sätt att föra in vinterns magi i ditt hem.

Den här fototapeten med varg är en WOW-bild med en fantastisk varg som stirrar ut i fjärran. Den suddiga skogsbakgrunden får vargen att sticka ut och gör den till en slående bild att ha i ditt hem.

Mönstrad vintertapet

Du kan verkligen inte göra fel med ett vackert mönster när det gäller vintertapeter. Här är tre av våra favoritmönstrade väggtapeter som kommer att ge dig vinterkänsla i ditt hem.

winter-tree-mural

Den här underbara tapeten är en del av Michael Mullens kollektion. Den intressanta användningen av trianglar som träd i kombination med det löviga mönstret gör den här väggmålningen till en ovanlig men härlig syn att titta på.

Den här vintertapeten har en mer neutral känsla tack vare de ljusa färgerna. Det vackra mönstret med hjortari kombination med träd och snödroppar gör den här tapeten till en elegant fondvägg i ditt hem.

De vackra snöflingorna i den här väggmålningen kommer att ge dig en härlig vinterstämning i ditt hem. Kontrasten mellan den mörkgrå bakgrunden och de olika färgade snöflingorna ovanpå gör den här väggmålningen intressant och elegant att titta på.

Illustration vinter tapet

Väggmålningar med illustrationer ger ditt hem en cool, konstnärlig känsla. En vinterväggmålning med illustrationer har något förtrollande över sig med sina livfulla färger, sin detaljrikedom och unika design.

christmas-mural-in-lounge

Illustrationen är gjord avPhilip Straub och visar en vindpinad snöig scen med två personer på väg mot byggnaden. Blandningen av nattens mörkblått och ljusets gula färg gör den här väggmålningen till en fantastisk fondvägg i ditt hem.

Den majestätiska skönheten i den här väggmålningen med vargspillning kommer att skapa en imponerande fondvägg i ditt hem. Den här väggmålningen är placerad i en snöig scen med månen som lyser i bakgrunden och en vargflock i mitten, vilket gör den här väggmålningen till ett fantastiskt tillägg till ditt hem.

Den här väggmålningen med vinterspel av Trevor Mitchell fångar en snöig vinterdag i en liten stad. Den fantastiska detaljnivån i den här väggmålningen gör detta till en pittoresk scen att ha i ditt hem. Vid första anblicken ser du familjen och barnen som leker i snön och i slädar, men om du tittar lite närmare ser du en butik, en snögubbe med halsduk på, en liten rödhake i ett träd, en postlåda, en telefonlåda och tomtar i snön.

Om du gillade det här blogginlägget kanske du också vill läsa vårt inlägg om julmålningar som passar alla typer av kontor. Alternativt välkomnar vi dina idéer om hur du kan skapa en underbar vinterscen i ditt hem i kommentarsfältet nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €