4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Science fiction wallpaper in bedroom

13/10/2017   POSTET AV

Science Fiction Bakgrunns Hver spiller trenger

Ta ditt rum till en avlägsen fantasivärld eller ett mystiskt land med en av de här fantastiska science fiction-tapeterna. Från livfulla galaxer och hisnande månlandskap till läskiga utomjordiska städer och UFO-rymdfarkoster - häng upp en av dessa sci-fi-tapeter i ditt sovrum för att ta det till en annan dimension.

Vårt utbud av fantasy- och science fiction-tapeter är perfekt för de ultimata Trekkies och finns både i våra kollektioner med fototapeter och i vissa designerkollektioner. Philip Straub, i synnerhet, har några fascinerande mönster som kommer att få fantasin att flöda. Straub är en konceptkonstnär som också är lärare, författare och art director. Han har ett imponerande CV som inkluderar hans arbetslivserfarenhet från stora inrättningar som Warner Brother Games och Unity Entertainment.

Straubs kollektion för Wallsauce innehåller mystiska skapelser från fjärran länder där du kan föreställa dig dina egna varelser. Gå till Philip Straubs science-fiction tapeter för att se hela kollektionen.

Sci-fi_wallpaper_in_bedroom

För de spelare som är mer entusiastiska över robotik och futuristisk grafik finns det väggmålningar för dig också! Från högteknologiska rymdskeppsdäck till androidrobotar och framtida soldater innehåller kollektionen slående bilder som kan ta ditt sovrum till framtiden.

Robotic_wallpaper

Gå till kategorin fantasy- och science fiction-tapeter för att välja från det stora utbudet. Det skulle vara roligt att höra dina tankar om kollektionen i kommentarsfältet nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €