4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Science fiction wallpaper in bedroom

13/10/2017   POSTET AV

Science Fiction Bakgrunnsbilder hver spiller trenger

Ta rommet ditt med til en fjern fantasiverden eller et mystisk land med en av disse fantastiske science fiction-tapetene. Heng opp en av disse science fiction-tapetene på soverommet ditt for å ta det til en annen dimensjon, fra pulserende galakser og fantastiske månelandskap til skumle fremmede byer og UFO-romskip.

Vårt utvalg av fantasy- og science fiction-tapeter er perfekt for de ultimate Trekkies, og er tilgjengelig både i våre fototapetkolleksjoner og i visse designerkolleksjoner. Spesielt Philip Straub har noen fascinerende design som vil sette fantasien i sving. Straub er en konseptkunstner som også er lærer, forfatter og art director. Han har en imponerende CV med arbeidserfaring fra store bedrifter som Warner Brother Games og Unity Entertainment.

Straubs samling for Wallsauce inneholder mystiske kreasjoner fra fjerne land der du kan forestille deg dine egne skapninger. Gå til Philip Straubs science fiction-tapet for å se hele samlingen hans.

Sci-fi_wallpaper_in_bedroom

For de spillerne som er mer begeistret for robotikk og futuristisk grafikk, finnes det veggmalerier for deg også! Fra høyteknologiske romskipsdekk til androidroboter og fremtidige soldater - samlingen inneholder slående bilder som kan ta soverommet ditt til fremtiden.

Robotic_wallpaper

Gå til kategorien fantasy- og science fiction-tapet for å velge fra det store utvalget. Det ville være flott å høre tankene dine om samlingen i kommentarfeltet nedenfor.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €