4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Ekte hjem - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
london mural in office

20/07/2018   POSTET AV

Kontor Design Ideer [Inspirerende kunder]

Dagarna med magnolia-kontorsväggar är länge borta! Företagen letar nu efter spännande idéer för kontorsdesign som stimulerar arbetskraften och imponerar på besökarna.

Wallsauce.com skapar kontorsbakgrunder som kan hjälpa till att motivera din personal, från styrelserummet till korridorerna. Med ett högkvalificerat studioteam kan du förvänta dig expertrådgivning om att välja rätt bild och få din alldeles egna, skräddarsydda väggmålning utformad bara för ditt företag.

Under de senaste månaderna har vi sammanställt en rad bilder från kunder som visar upp kontorsinredningar där Wallsauce väggmålningar används i företag. I det här inlägget delar vi med oss av det stora utbudet av bilder med vittnesmål om hur våra väggmålningar har förvandlat arbetsplatser. Förvänta dig att hitta skräddarsydda väggmålningar i styrelserum till livfulla graffitimålningar i tatueringsstudior.

Idéer för inredning av mötesrum och konferensrum

Mötes- och konferensrum tenderar att vara de mest formella utrymmena i många branscher. De måste ofta återspegla varumärket och dess värderingar för att imponera på besökare och hålla personalen engagerad.

RH Logistics är specialister på att transportera och lagra medicinsk utrustning av högt värde och kommunicerade smart sin verksamhet med hjälp av varumärkesillustrationer som de laddade upp på vår webbplats för att skapa väggmålningar för mötesrummen.

meeting-room-mural

meeting-room-wallpaper

Platinum Energy Group i Lindenhurst i New York tog ett liknande tillvägagångssätt för sitt styrelserum och sin korridor. Deras idé om kontorsdesign inkluderade viktig företagsinformation tillsammans med nyckelpersoner i personalen.

boardroom-design

corridor-wallpaper

Kath på Botgirl Marketing valde en annan metod för att välja väggmålning till sitt kontor. Med utgångspunkt i namnet på hennes företag valde hon en bild från vår webbplats som gjordes till hennes mått. Vi tror att leendet på hennes ansikte talar mer än ord om hur nöjd hon är med sin nya kontorsinredning.

Kath-at-Botgirl-Marketing-office

Innovativa pausrum för personalen

Det är inte bara en bra idé att liva upp de områden där dina anställda arbetar, utan även där de vilar och föryngrar sig. Den här designidén från en av våra kunder innehöll en trendig väggmålning snarare än en märkesmålning. Kanske en bra idé för att låta din personal återhämta sig en minut eller två?

break-out-area

Alternativa idéer för utformning av arbetsutrymmen

Det är inte bara kommersiella kontor som kan gynnas av innovativ design. Ta den här tatueringsstudion i Illinois.

Tattoo mural in studio

New Tribe Tattoo valde en av våra graffitiväggmålningar för att ge sin studio ett nytt uttryck. Det är en fantastisk designidé för att ge kunderna ett bestående intryck.

Om du vill ha fler idéer om hur du kan skapa en stimulerande och spännande miljö på din arbetsplats kan du gå till vår sida med idéer för kommersiella väggmålningar.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €