4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
cute nursery wallpaper

30/04/2018   POSTET AV

Nursery Bakgrunn Passer for en kongelig baby

Med tanke på att prins Louis Arthur Charles nyligen har anlänt kommer här ett obligatoriskt blogginlägg om barnkammartapeter. Det var tvunget att hända, vem vet, Kate och William kanske behöver inspiration för att inreda!

Den 23 april 2018 välkomnade hertigen och hertiginnan av Cambridge sitt tredje kungliga barn, prins Louis. Han är det stora samtalsämnet och värmer nationens hjärtan. Alla pratar om allt som rör bebisar, inklusive hur hans barnkammare måste se ut.

Det är ingen hemlighet att hans syskon, prins George och prinsessan Charlotte, har IKEA-möbler i sina rum, så kanske är det möjligt att skapa en barnkammare som passar en kunglig bebis. I det här inlägget kommer vi att dela med oss av några av våra mest önskvärda barnkammartapeter. Från söta djurtapeter till kungliga mönster, du kommer garanterat att se barnkammartapeter som passar en kunglig bebis.

Söta djur tapeter

Vi börjar presentera dig för vår stora samling barntapeter med en av våra mest populära kategorier, söta djurtapeter. Den här designen av konstnären Clare Wilson är en ny design för Wallsauce.com, men har redan visat sig vara populär bland föräldrarna! Det är en fantastisk barnrumstapet med sina livliga färger och leende ansikten.

cute-animal-wallpaper

Muralmålning: " Monkeys Mural" av Clare Wilson Studio

Skapa ett karaktärsfullt barnhem

Djurtapeter är inte det enda sättet att lägga till söta figurer i barnkammaren. Vi har också många mönster med karaktärer som är trovärdiga. Kolla särskilt in kollektionen av den colombianska illustratören Gina Lorena Maldonado, vars tapeter inkluderar denna roliga stadsdesign med titeln "Sebastian's Sink".

characterful-nursery

Muralmålning: " Sebastian's Sink" av Gina Lorena Maldonado

Berätta en historia med tapeter

Om du vill skapa ett förtrollat barnrum som berättar en historia kan du kolla in de här drömska tapeterna från Turine Tran. Den här vackra kollektionen innehåller ett överflöd av små figurer i olika finurliga scenarier, inklusive den här förtjusande väggmålningen "Reaching".

story-telling-wallpaper

Muralmålning: " Reaching" av Turine Tran

Mönstrade tapeter för barnhem

Om du letar efter en tapetstil som ditt barn kan växa med kan du kolla in våra mönstrade väggtapeter. En design i ljusa färger som den här blommiga tapeten från Tigerfeet and Twig kan skapa ett lugnande rum och ge prinsessvibbar utan klichéer.

patterned-wallpaper-in-nursery

Muralmålning: " Floral Frenzy" av Tigerfeet and Twig

Könsneutrala tapeter

Det kan vara svårt att förbereda barnkammaren när du inte vet vilket kön ditt barn har! Det kan också vara svårt att hitta könsneutrala tapetmönster när man skapar ett könslöst sovrum. Twisted Pixels Illustrations har skapat några fantastiska sceniska tapeter för barnrum! Samlingen omfattar terapeutiska berg i solnedgången med luftballonger och en mysig kvällsscen som är lätt att dekorera med dekorationer.

scenic-wallpaper-for-children

Muralmålning: " Moonlight Camping" av Twisted Pixels Illustrationer

Om du vill läsa mer om barntapeter kan du läsa vårt inlägg om att skapa ett könsneutralt barnrum med expertråd.

Om du förbereder dig för en nykomling och har tips om hur du kan skapa ett barnrum som passar kungligheter, lämna dem gärna i kommentarerna nedan. Alternativt kanske du vill bläddra bland alla våra bakgrundsbilder för barn.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €