4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
ornate blue and white tile wallpaper in trendy lounge

27/03/2020   POSTET AV

Navy Wallpaper er den største fargetrenden innen interiørdesign

Marinblått är en färg som har behållit sin position genom åren i alla aspekter av design och är helt tidlös och klassisk. Det är därför ingen överraskning att marinblått är en av de hetaste färgerna inom inredning just nu.

Vi ser en återkomst av kontrasterande vita och djupa blåttoner som utstrålar stil och sofistikering från ståtliga hem. Vi får inte glömma mörka, stämningsfulla marinblå väggar som har uppstått ur vår nyfunna kärlek till mörka, dramatiska väggar.

Marinblå tapeter är lika aktuella som blommiga väggmålningar, men de har dessutom en lång livslängd. Läs vidare för att upptäcka våra favoriter bland de marinblå tapeterna som ger ditt hem klass och stil.

Vit och marinblå tapet för ljusa och luftiga utrymmen

printed blue and white vintage wallpaper in grey lounge

För mig är marinblått och vitt den perfekta färgkombinationen för inredning. Kontrasten mellan mörkblått och ljust vitt ser inte bara skarp och elegant ut, utan denna smakfulla blandning är tilltalande för hela familjen. Den är varken för maskulin eller för feminin och kan lätt kombineras med din nuvarande inredning. Därför är det en bra idé att ha ett marinblått vardagsrum. På så sätt blir det mest gemensamma området i ditt hem omtyckt av alla!

Colin Haentjens, inredningsexpert och arkitekt, rekommenderar en vit och marinblå tapet om du har en stor väggyta.

För stora väggar i ett vardagsrum bör du endast använda marinblått i en väggmålning eller en mönstertapet som har ljusare färger blandade i sig. Annars kommer marinblått att kännas tryckande på grund av sin tunga "tyngd".

Ta den här vackra blå Vintage tapeten. Den är definitivt inte övermäktig. Faktum är att detta fantastiska vardagsrum ser lätt och luftigt ut. Vi älskar verkligen hur gammalt möter nytt i valet av möbler som valts för att passa till den här väggmålningen i antik stil. Den pastellgrå scandisoffan och fåtöljen fungerar utmärkt tillsammans med den marinblå tapeten. De vita detaljerna i lampan, soffbordet och prydnadsföremålen är en mild vinkling till de vita färgerna i designen. Vackert!

Mörka marmorväggar för en modern twist

inky blue marble mural in large modern living room

Om du vill vara helt trendig kan du välja en marmortapet. Det är ofta svårt att hitta en marmor i en så fantastisk nyans av marinblått. Därför är den här underbara mörkblå marmortapeten perfekt!

Ofta kan mörka väggar vara övermäktiga, men de ljusblå linjerna i den här dekadenta marmorn bryter upp de mörkare tonerna.

Vi älskar också den här marmortapetens mångsidighet. Den kan installeras i vilket rum som helst, kombineras med vilken typ av inredning som helst och den skulle fortfarande vara rummets huvudfokus.

När jag tänker på marmor föreställer jag mig antika grekiska tempel med enorma marmorpelare. Eller så tänker jag på rustika franska kapell med väggar som är helt prydda med rika och lyxiga marmorvirvlar. Men det här vackra vardagsrummet har tagit en twist på den traditionella synen på marmor. Det är helt och hållet modernt och visar hur mycket marmor har klarat av tidens prövning! Så du behöver inte oroa dig för att den här marinblå tapeten snabbt ska bli omodern!

Visste du att mörkare nyanser av blått symboliserar visdom och sanning? Så om du funderar på att uppdatera ditt hemmakontor är en marinblå väggmålning ditt svar på produktivitet och framgång!

Designade bergslandskap som förflyttar dig till drömlandet

mixed marble and blue abstract mountain wall mural in child's bedroom

Om du letar efter en fantastisk blå tapet, men inte kan bestämma dig för vilken nyans du ska välja, är den här väggmålningen med Star Lake väggmålning något för dig!

Den här bergstapeten är en absolut fest av mönster och färg. I år handlar det om att bryta mot reglerna och blanda mönster och våra designers, SpaceFrog, gör precis det! Från rika, mörka nyanser till kungsfisk, turkos och blågrått. Och inte att förglömma cocktailen av marmor som blandas med guldskärvor och skummet av vita moln!

En annan marinblå tapet som är perfekt för alla familjemedlemmar är den här trendiga bergstapeten. Oavsett om du installerar den i ditt barns barnrum eller i ditt sovrum kommer den att passa perfekt!

Om den installeras i ett sovrum kan du använda vita påslakan för att spegla månen och molnen. Låt marinblått komma till uttryck i rummet genom att lägga tillinredningsom marinblå gardiner eller kuddar. Glöm inte att fira de guldfärgade träden med gyllene lampor eller ljushållare!

Du kommer att bli helt förtjust i den här marinblå tapeten!

navy blue night sky with moon wallpaper in teenager's bedroom

Som årets Pantone-färg är marinblått på väg in i alla rum i hemmet - även i tonåringens rum. Hur bra ser den här mångsidiga tapeten Star Studded Moon Galaxy ut i den här tonåringens sovrum?

Om ditt barn är helt besatt av Sci-Fi-filmer eller spel är den här avslappnande måntapeten en tydlig vinkning till deras passion. Samtidigt kommer den inte att ge dig huvudvärk varje gång du kommer in för att hämta deras smutsiga tvätt!

Även om den här drömmande rymdtapeten ser fantastisk ut i det här tonårsrummet skulle den också passa utmärkt som fondvägg i ett sovrum. Tänk dig en vit sänggavel som placeras mot väggmålningen och vita sängbord på vardera sidan. Placera marinblå scatterkuddar ovanför kuddarna och måla de omgivande väggarna i vitt. Föreställ dig hur lugn och fridfull du kommer att känna dig med den här väggmålningen med månen som lyser över ditt huvud när du somnar...

Guld och marinblå tapeter för dekadens

illustrated peacocks wearing crowns wall mural in boho style bedroom

Marinblått ser inte bara fantastiskt ut i kombination med vitt, utan kommer också till liv när det blandas med guld. En av våra mest populära marinblå och guldfärgade tapeter är vår eleganta väggmålning Fantastic Peacock Kings, designad av Andrea Haase.

Det finns många fördelar med marinblå och guldfärgade tapeter. Det ger inte bara omedelbar dekadens och klass till ditt hem, utan är också väldigt roligt att dekorera med! Vi rekommenderar lyxiga djupblå sammetstyger i kombination med guldbelysning och möbler för att få guldeffekten i väggmålningen att framträda! Colin Haentjens tycker också att ljusa, ljusa toner passar bra till marinblått.

På grund av den höga mättnaden och den mörka nyansen i marinblått är det en dominerande färg. I stället för att kämpa mot detta är det bättre att omfamna det och använda mindre mättade, ljusare färger runt omkring. Vitt är ett vanligt par, men var inte rädd för att använda pastellfärger, särskilt gula och röda färger.

Den här husägaren har valt senapsgult för att väcka liv i sitt marinblå vardagsrum och har även valt några guldprydnader!

stift

Botanisk marinblå tapet för att skapa ett lugnt sovrum

blue floral watercolour wallpaper in sophisticated master bedroom

Älskar du tanken på en marinblå fondvägg men är rädd för dramatiska, mörka toner? Då kommer denna vackra Indigo Garden 2 tapet att ge en ljus och fri atmosfär till ditt sovrum. Den underbara akvareleffekten och pastellfärgerna är lugnande för ögat. Inte bara detta, utan stilen skapar en konstnärlig fondvägg utan att ta över hela rummet.

Den här blommiga tapeten är designad av en av våra mest populära designers, Carol Robinson, och kommer garanterat att förvandla varje rum. För att spegla den naturliga känslan i den här botaniska tapeten kan du välja naturliga trämöbler som den här sänggaveln och bokhyllan. Glöm inte bort en liten samling gröna bladväxter för att hålla rummet fräscht.

Turkiska kakelplattor för att få in semesterkänslan i hemmet

blue and white turkish tile effect wallpaper in stylish lounge

Med tanke på årets besatthet av att blanda mönster och bryta mot reglerna, är den här vita och blå Pottery-papperet en perfekt lösning!

Den underbara kombinationen av himmelsblått och marinblått fungerar perfekt och tapeten med 3D-kakelverkan är ett bra alternativ till riktiga kakelplattor.

Vi älskar också hur det här rummet är sammansatt. Det naturliga träet i lådorna och växtställningen bryter av det blåa och den gräddgrå soffan speglar sig väl mot det vita i designen.

Har vi hjälpt dig att hitta den perfekta marinblå tapeten? Lämna en kommentar nedan för att berätta vilken som är din favorit eller om du har fler tips för marinblå inredning!

*pinitkod*

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €