4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
colourful think big quote wallpaper in trendy office

13/07/2021   POSTET AV

Motiverende Bakgrunn for å inspirere deg!

Motiverande tapeter är inredningsdesignens svar på hur man håller ögonen på sina livsmål. Det spelar ingen roll vilken ambition du strävar efter, om du omger dig själv i en inspirerande miljö kommer du att bli påmind om att fortsätta. Det handlar om att inte ge upp och att hålla ögonen på slutresultatet.

Det kan vara så att ditt syfte i livet är att vara den bästa förälder du kan vara, att gå ner tillräckligt mycket i vikt för att få ett hälsosammare BMI, att tjäna en miljon pund innan du når 40 år eller att helt enkelt få ut det mesta av varje dag. Oavsett vad din dröm är har vi säkert en motiverande tapet som speglar dina mål!

Motiverande bakgrundsbilder från gymmet för att bränna bort kalorierna

mural of lady jogging with motivation quotes wallpaper in small gym

Några av de högsta målen som finns är fitness och viktminskning. Du kanske har fått höra av din läkare att du ska gå ner några kilo av hälsoskäl. Du kanske bara vill gå ner tillräckligt mycket i vikt inför en speciell händelse. Eller så upptäcker du att hålla dig i form hjälper dig att rensa huvudet och ta hand om din mentala hälsa.

När detgäller gymmet, oavsett om det är hemma eller på det lokala fritidscentret, är motiverande citat för träning några av de bästa sätten att få dig att göra de där extra 5 minuterna på löpbandet. Påminn dig själv om att "Framgång tränar misslyckande klagar" som i det här gymrummet för personliga tränare: en gemensam skapelse av kunden och vårt designteam. Upprepa mantrat för dig själv när det blir svårt eller till och med när du vill äta den där godiset som du egentligen inte behöver.

vineyard and wine motivational wallpapers in home gym

Muralmålningar i bild: Panorama Collinare con Vigneti och Cheese and Wine

För dig kan en motiverande tapet på gymmet vara en påminnelse om varför du tränar. En av våra kunder, Adrienne Hartley, har prytt sitt hemmagym med två motivationsbakgrunder. En av en vacker vingård och en annan med en bricka med utsökt vin och ost. När hon tränar påminns hon om de godsaker hon kan njuta av efteråt!

Vi har märkt att det här hemmagymmet ligger särskilt nära köket - perfekt för att ta ett välförtjänt mellanmål (eller ett glas vin) efteråt!

Motiverande bakgrundsbilder för en ny dag i sovrummet

pink blossom flowers in grey and pink bedroom

Muralmålning på bilden: Japanskt körsbärsträd i blom

Ett annat populärt mål är mindfulness. Ett sätt att se till att du har ett sunt sinne är att ha ett sunt sömnmönster. Börja morgonen på rätt sida av sängen varje dag med en motiverande tapet på din sovrumsvägg. När du somnar på kvällen ska du se till att en av de sista sakerna du ser är din fantastiska fondvägg som gör att du slappnar av till en perfekt natts sömn.

sun frenched forest wallpaper in calm bedroom

Muralmålning på bilden: Forest Sun

Oavsett om du vill njuta av det vidsträckta landskapet på bergstopparna, njuta av den rena vita sanden på en tropisk strand eller få energi från en solbelyst skog, är inspirerande naturtapeter perfekta för den plats där du sover. De ger en balans mellan energi och lugn, perfekt för de sömniga morgnarna och oroliga nätterna.

pastel pink and blue quote metal print in pink bedroom

Metalltryck: Happy Mind Happy Life

Om du inte har plats för en positiv tapet men vill ha ett motiverande väggkonsttryck, varför inte välja ett tryck med inspirerande citat? Dessa fantastiska tryck finns för närvarande endast i Storbritannien och finns i en rad olika storlekar och utföranden för en fantastisk skräddarsydd finish.

Inspirerande barntapeter för stora drömmar

motivational wallpaper with quotes in children's bedroom

Muralmålning på bilden: Allt är möjligt

Alla föräldrar vill ha det bästa för sina barn och när det gäller deras mål och drömmar är det viktigt att gå ett steg längre och uppmuntra dem att inte ge upp sina ambitioner. Vill ditt barn till exempel resa ut i rymden? Välj en galaktisk tapet för att påminna dem om deras stora dröm! Vill din dotter spela i sitt lands fotbollslag? Överraska henne med en realistisk väggmålning på stadion! Eller behöver din son helt enkelt en påminnelse om att "allt är möjligt om du tror"?

earth motivational wallpaper in boy's space bedroom

Muralmålning på bilden: Realistisk planet jorden i rymden

Precis som vi är våra barns mål mycket varierande! Lägg märke till vad ditt barn tycker om none-stop och hjälp dem verkligen att sätta upp sina mål - även om det kanske tar lite längre tid än väntat att åka ut i rymden! Titta bara på detta fantastiska rymdinspirerade sovrum av mamma Nathalie Barden @a_mothers_retrospective. Hon skapade detta inspirerande sovrum till sin sons 11-årsdag! Vilken fantastisk gåva!

Motiverande tapeter för ett kontor för en hårt arbetande person

colourful quote motivational wallpaper in cool, white office

Muralmålning på bilden: Tänk stort

Det spelar ingen roll om du arbetar hemma på heltid eller om du fortfarande går till kontoret, en motiverande tapet för arbetsplatsen är ett utmärkt sätt att hålla sig på rätt spår och gå framåt och uppåt. Från färgglada citattapeter som sprudlar av energi till lugnande bergstoppar som är så realistiska att du nästan kan känna hur vinden kammas genom ditt hår.

En inspirerande tapet på kontoret är alltid en bra idé eftersom den hjälper oss att nå ett av livets största mål- vår karriär. Många av oss vill alltid få nästa befordran, tjäna mer pengar till familjen eller har alltid drömt om att bli miljonär.

panoramic mountain wallpaper in office

Muralmålning på bilden: Lush Green Mountains

Den här kundbilden från Nick Horder på Ruffer har alltid varit en av våra favoritbilder för inspirerande kontorsunderlägg. Den här rullande gröna bergstoppstapeten har placerats längs ett stort förvaringsskåp och har skapat ett fantastiskt rum med utsikt i ett utrymme som skulle ha varit ganska klaustrofobiskt! Perfekt för när du behöver vila ögonen från skärmen och få ny energi! Om du tittar tillräckligt noga kan du kanske se en bekant karaktär som sjunger bland kullarna...

Motiverande tapeter för att öka ambitionen i skolorna

large panoramic celebrity quotes motivational wallpaper

Om motiverande tapeter skulle finnas någonstans skulle det vara i utbildningsmiljön. Ett utrymme som inspirerar, fascinerar och motiverar eleverna att uppnå det ofattbara. Att arbeta för att nå sina drömkarriärer, oavsett om de vill bli läkare, lärare, formgivare och mycket mer!

Den här fantastiska panoramiska motiverande väggmålningen utformades av skolan och vårt designteam. Den är full av motiverande citat för framgång från nutida och historiska ikoner och vi är säkra på att eleverna på William Howard School tar en titt när de behöver en knuff för att nå sina mål. Det är den perfekta motiverande tapeten för elever.

Låt oss veta vilka motiverande bakgrundsbilder du känner dig driven av och lämna en kommentar nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €