4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
peach and mint green wallpaper in trendy home office

01/07/2021   POSTET AV

Hold den frisk med Mint Green Wallpaper

Mintgröna tapeter är svaret om du vill fräscha upp ditt hems inredning. Mintgrön är en färg som kan vara energigivande och djärv eller lugnande och subtil, vilket gör den till en favorit i många olika miljöer. Och på grund av detta kan mintfärgade tapeter lätt stå emot tidens tand.

Den här frostat cyanfärgade nyansen är en blandning av turkos och sjögrönt och passar bäst ihop med en annan nyans, till exempel minimala gråtoner, upplyftande rosa eller trendiga persikotoner. Men ett rum som helt och hållet är i den här nyansen är inte att rekommendera. Kom ihåg att mintgrönt är en accentfärg, inte en basfärg. Det är därför den fungerar så bra som en väggmålning.

Så, är du redo att se några uppfriskande mintgröna tapetidéer? Vi är säkra på att du inte behöver mycket uppmuntran!

Känn den varma vädret med den här rosa och gröna tapeten!

pink and green abstract wallpaper in girl's bedroom

Muralmålning på bilden: Neon Coral

När du ser den här livfulla Neon Coral väggmålningen av Twisted Pixels Illustration kan du bara tänka dig att ligga vid en pool och njuta av solstrålarna med en isglass (eller cocktail) i handen... Lycka! Den här färgglada abstrakta tapeten är helt enkelt rolig, lekfull och fyller dig med de där sorglösa semestervibbarna!

Eftersom den här mintgröna och rosa tapeten är så rolig skulle den passa perfekt i många olika rum: en cool bar vid stranden, ett energigivande hemmakontor eller ett trendigt tween-rum! Men hur inreder du med den här tapeten med större form än livet? Bara tre ord - håll det enkelt. Måla de omgivande väggarna i en grå/vit nyans och välj en rad vita eller ljusa trädetaljer överallt. Vem skulle trots allt vilja dra uppmärksamheten från den här snygga gröna tapeten?

Mintgrön tapet med en tropisk twist!

blue/green and pink jungle wallpaper in stylish dining area

Muralmålning på bilden: Tropical Paradise

Om du vill ha exotiska mintgröna och rosa tapeter kan vi inte tänka oss en bättre design än den här väggmålningen Tropical Paradise. Den här tropiska tapeten, som är designad av den fantastiska Andrea Haase, kommer att skapa en känsla av vördnad och förtrollning i alla rum i alla utrymmen.

Vi kan föreställa oss den här underbara gröna designen i en högklassig restaurang tillsammans med en rad ekologiska möbler, t.ex. flätade sittplatser, en handgjord träbar och hängande lampor av hampa. Och naturligtvis massor av löviga gröna växter för att spegla regnskogskänslan i den här tropiska tapeten. Monsteras, spindelväxter, rosa orkidéer med mera...

Pastellgrön tapet för den ivriga utforskaren

mint green wallpaper map in minimal bedroom

Muralmålning på bilden: Blå blommig världskarta

Om ljusa rosa färger och tropiska scener är lite för mycket för dig är den här vackra blå blommiga världskartan ett perfekt alternativ. Och om du också älskar att resa är den här gröna karttapeten verkligen ett utmärkt val! Planera ditt nästa äventyr till Maldiverna, se var du kan stanna till på vägen till Australien eller arbeta ut en rutt för ditt nordamerikanska äventyr!

Vi kan inte låta bli att tänka att den här pastellgröna tapeten skulle se fantastisk ut i ett sovrum, så att du kan drömma om alla platser du kommer att åka till när du somnar... Enmintgrön/salugrön tapetvägg, välj en rad vita och pastellblå rumsaccessoarer som passar till den här underbara designen av Rosana Laiz Garcia.

Mintgrön tapet att skaka fjädrar för!

blue flamingo birds and pink background wall mural in grey and pink lounge

Muralmålning på bilden: Flamingo Rosa Grön

När vi ser den här konstnärliga tapeten Flamingo Pink Green från Studio Arterie känner vi oss helt fängslade. Kontrasten mellan den ljusa gröna färgen och de varma röda tonerna är verkligen framträdande och ger liv åt rummet där den är installerad. Men samtidigt finns det en obestridlig känsla av lugn som så ofta förknippas med mintgröna toner.

Blandningen av energi och avkoppling får oss att tro att den här pastellfärgade tapeten är den perfekta fondväggen för ett vardagsrum: ett rum där du både vill koppla av och umgås när du är värd. Placera den här gröna väggmålningen bakom din soffa för att dra blicken till sittplatsen som alltid är huvudfokus i ett vardagsrum. En plats där du vill slappna av och läsa, prata med vänner eller titta på din favoritfilm.

Havsskumgrön tapet för strandglamour

pink and mint green wallpaper in simple bathroom

Muralmålning på bilden: Peach Foam

Känn dig som om du promenerar på stranden, med guldarmband som klirrar vid handlederna och vinden som piskar genom din rosa maxiklänning. Du utstrålar strandglamour och nu behöver du en glamourös mintgrön och rosa tapet som matchar! Det är vad vi kan föreställa oss när vi ser den här trendiga Peach Foam-tapeten av grafikern Lara Skinner.

Vi älskar de turkosa nyanserna från de störtande vågorna i den här abstrakta gröna tapeten med havsskum. Det är det perfekta valet för alla rum som saknar färg. Och det rum som oftast nöjer sig med en tråkig vit nyans är badrummet. Så varför inte unna ditt eget med den här geodesignen?

Palmbladsmönster för ditt funkiga hemmakontor

peach and mint green wallpaper with palm leaves in cool home office

Muralmålning på bilden: Totally Tropical

Även om många fler av oss tycker om att arbeta hemifrån behöver du ibland lite inspiration och en energikick! Därför tycker vi att den här Totally Tropical tapeten är det perfekta valet. Den här abstrakta palmbladstapeten är en annan design från Twisted Pixels Illustration och är full av levande mintfärger och persikotoner, perfekt för att ge dig energi under de trista, gråa dagarna!

På grund av de starka färgerna bör du hålla resten av rummet enkelt med vit och träinredning. Ett vitt skrivbord med träskiva, trästolar och vita skåp ser till att den mintgröna tapeten alltid är rummets huvudfokus.

Mintgröna tapeter är en favorit hos oss. Men hur är det med dig? Vad tycker du? Låt oss veta genom att lämna en kommentar nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €