4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
mermaid scales in purple, pink and blue pastel shades wallpaper in green and pink child's bedroom

06/11/2020   POSTET AV

Havfrue soverom ideer for alle aldre (voksne Inc)!

Oavsett om du är 5 eller 35 år gammal är ett sjöjungfrufan alltid ett sjöjungfrufan! Och ett unikt sätt att visa din hängivenhet är att ha det perfekta sjöjungfru sovrummet som du alltid har drömt om! Oavsett om dina sjöjungfrudrömmar började när du först såg Den lilla sjöjungfrun eller Splash, så är det svårt att släppa taget om sjöjungfrun när du väl har fångat sjöjungfrubluffen!

I den här vackra bloggen har vi tagit fram våra mest fin-tastiska idéer om hur du kan skapa det perfekta sjöjungfru-sovrummet! Lita på oss, de här idéerna är som en sjöjungfru för ditt hem... Njut av väggmålningar under havet, snäckor, skaldade möbler och mycket, mycket mer...

Hur gör man ett sjöjungfrurum?

blue and white mermaid and dolphin wallpaper in cosy childs bedroom

Muralmålning på bilden: Blå sjöjungfrur

Frågar du dig själv hur jag kan inreda mitt rum som en sjöjungfru? Då har du kommit till rätt ställe! Oavsett om du har en liten budget, är du duktig på att använda en limpistol eller om du vill köpa den vackraste inredningen, kommer vi att berätta exakt hur du kan skapa det perfekta sjöjungfru-rummet...

Sjöjungfru sovrummet på en budget

Så du har en liten budget och har inte råd att lägga ner pengar. Det är inget problem. Du kan fortfarande skapa det perfekta sovrummet med den lilla sjöjungfrun utan att bryta banken. Här är våra bästa DIY-idéer som du behöver få dina fenor på:

Återanvänd möbler med schabloner i skala

shiny blue dresser with mermaid scales

Är du en ivrig återvinnare eller nybörjare på gör-det-själv-spel? Livet är bubblor när du vet hur du skapar dina egna unika underverk. Det är bara att köpa eller göra en egen skalschablon av kartong. Välj en skimrande sprayfärg, till exempel den djupa metalliska nyansen på de här lådorna, och spraya, spraya, spraya!

Om stencilering är för riskabelt för dig, varför inte måla dina lådor eller ditt toalettbord för hand? Jen Stark, grundare av DIY Happy Home, uppmuntrar oss att dekorera sjöjungfrumöbler med "...en mjuk pastellfärg och få sjöstjärnformade handtag." - En fantastisk idé!

Dekorera med snäckor

makeup vanity with shell mirrors and shell chair

Det finns inget bättre än att göra om ett havsrum genom att använda snäckor i inredningen. Snäckor är billiga och effektiva (och en bra ursäkt för att pyssla) och kan användas överallt. Och du kan lätt köpa påsar av dem på nätet för riktigt billigt (ett godkännande från mig)!

Köp begagnade eller billiga speglar och bildramar. Ta fram din heta limpistol och limma fast skalen på ramarna. Om du vill ha fotoramar med snäckor kan du skriva ut konst och citat med havstema för att visa dem inuti. Om du lägger till snäckor på en spegel ser det inte bara extra snäckor ut, utan du kan också berätta för ditt barn att det är en äkta förtrollad sjöjungfruspegel!

"Ställ upp en eller två hyllor och lägg snäckor på dem, eller så kan du till och med klistra snäckorna direkt på väggen för att skapa textur." - Jen Stark

Skapa DIY-maneter för maneter

purple, pink and green jelly fish lanterns

Att lägga till dekoration i taket ger alltid en mystisk och finurlig känsla till ett barnrum! Och för att skapa den perfekta "Under the Sea"-känslan, varför inte prova att göra dina egna manetljuslyktor?

Allt du behöver är några lyktor i japansk stil i lila, blå och rosa nyanser och ett sortiment av tyg och band som fungerar som manetternas tentakler! Vi rekommenderar att du väljer en mängd olika tyger att hänga ner för att lägga till mer textur och att du hittar de mest glittriga möjliga!

Idéer för sjöjungfrurum för småflickor

mermaid cartoons girls and dolphin wallpaper in toddlers bedroom

Muralmålning på bilden: Mermaid Girls

Om din lilla flicka eller pojke känner sig som en sjöjungfru fångad i en människokropp är ett sovrum under havet mycket välbehövligt. Han eller hon älskar det! Men vad händer om du inte är händig på hantverksmässiga saker? Här är våra bästa butiksköpta sjöjungfru-rumsidéer som kommer att göra ditt barns magiska drömmar till verklighet ...

Välj pastellfärger som Aerial skulle godkänna.

När du väljer en väggfärg till deras sovrum, håll dig till pastellfärger. Robert Johnson, grundare av Sawinery, vet ett och annat om sjöjungfrufärger...

"Pastellfärger i blått, lila och rosa är det bästa och enklaste sättet att förvandla rummet till ett havsparadis. Detta kommer att vara din guide när du målar väggarna och väljer rätt inredningsdetaljer.

Skala upp de inre punkterna med en sjöjungfru tapet!

pink, blue, purple mermaid scales in pink girls bedroom

Muralmålning på bilden: Pastell sjöjungfrufjäll

Det enklaste och mest transformativa sättet att förändra ditt barns rum med sjöjungfru sovrumsinredning är att installera en skräddarsydd barntapet! Och kommer inte ditt barn bara att älska den här fascinerande pastellfärgade sjöjungfrufjällstapeten! En sådan här väggmålning kommer verkligen att sätta fantasin i brand hos ditt barn... ("Vad är en brand? Och varför brinner den?").

"Att skapa en vägg som ser ut som sjöjungfrufjäll är ett sätt att ge sovrummet en finurlig look och känsla. Välj roliga färger som en ljusrosa eller lila som långsamt bleknar till en blågrön färg." - Jen Stark

painting of mermaid with whale friend wallpaper in baby's nursery

Muralmålning på bilden: Mermaid Friends

Den här underbara väggmålningen Mermaid Friends är inte bara en vacker sjöjungfru-papper för barnkammaren, utan även en fantastisk fondvägg i ett äldre barns rum. Titta bara på vår kund Alisons barns ansikten när hon överraskar dem med den här förtjusande sjöjungfrutapeten.

Robert Johnson rekommenderar att du använder sjöjungfru- ochhavstapeter på en ny nivå - bokstavligen...

"Jag föreslår personligen att du köper och väljer taktapeter i havsvågsdesign.

Genom att installera en tapet i taket med en havsdesign kommer ditt barn att känna sig som en riktig sjöjungfru som simmar under havet med Flundra vid sin sida!

Kudda ihop dig med plyschdjur med havsliv och snäckor i kuddarna

Köp plyschleksaker med havsdjur att lägga på sängen: delfiner, fiskar, sälar, valar med mera. Om du väljer kuddar med havspun-citat tryckta på dem eller snäckkuddar kan du verkligen förstärka sjöjungfru-temat.

Häng upp sjöjungfruprinsessornas baldakiner över deras sängar.

pastel pink and purple child's mermaid bedroom with sparkly tinsel curtain above bed

En annan bra idé är att installera en prinsesshimmel eller en skimrande gardin av fladdrande flingor ovanför barnets säng. För att passa till resten av rummet bör du hålla dig till pastellfärger och ju mer glittrande materialet eller fladdret är - desto bättre! OoOo glänsande...

Sjöjungfru sovrum idéer för stora barn

Ja, det handlar inte bara om barn när det gäller sjöjungfrus sovrumsinredning! Och det behöver inte vara pastellfärger och glitter varje gång... Det finns många olika sätt att förvandla ditt sovrum till en havsöppen plats genom att välja dessa fantastiska idéer...

Skalliga möbler för en blandning av sjöjungfru/art deco-stil...

pink pastel scalloped headboard bed in on-trend master bedroom

Bildkälla: Sweetpea & Willow

Glamorösa, skaldade formade möbler är helt i ropet! Så att skapa ett sovrum för vuxna sjöjungfrur är verkligen inte så svårt som det en gång var. Satsa på en chic säng med en kammossa, som den här Aerial Upholstered Bed, samt en kammossa stol. Men kom ihåg: försök hålla dig till de viktiga pastellfärgerna! De är inte bara vackra, utan skapar också en lugn atmosfär - perfekt för en perfekt natts sömn.

pastel pink and golden shell rug

Bildkälla: Covet House

Ett annat sätt att integrera en dekor med kammade kanter i sovrummet är att välja en snäckformad matta. Vi älskar pastellfärgerna i kombination med guld i den här Mermaid-mattan. Den är ultra-glam, sofistikerad men har fortfarande de där sjöjungfru vibbarna som vi älskar så mycket!

Lyxig sjöjungfru tapet för den vuxna sjöjungfrun

pale peach-pink mermaid pattern wallpaper in white and pink bedroom

Muralmålning på bilden: Mermaid av Rebecca Johnstone

Den här otroligt vackra sjöjungfrutapetet, designad av Rebecca Johnstone, är helt annorlunda än våra barns väggmålningar. Den utstrålar klass och sofistikering samtidigt som den fortfarande har den där flickiga tapetfaktorn.

Rebecca Johnstone har ett vackert urval av konstnärliga sjöjungfrumotiv som passar både unga och gamla. Kombinera med pastellfärgade toner av rosa, grått och off-white för ett mycket vuxet sjöjungfru sovrum.

Botticelli painting of venus wallpaper in green and orange bedroom

Muralmålning på bilden: Venus födelse, ca 1485

En av våra kunder, Jen Pudney från Nya Zeeland, har skapat ett underbart sovrum med havsutsikt. Vår fantastiska väggmålning The Birth of Venus, c.1485, målad av den berömda Sandro Botticelli, ser perfekt ut bakom hennes sänggavel.

Vi älskar hur väl hon har kombinerat detta fantastiska konstverk med resten av rummets inredning. Det havsgröna sängöverdraget och de terrakottafärgade kuddarna lyfter verkligen fram färgerna i konstverket. Hennes användning av en skalformad sänggavel förvandlar verkligen sovrummet till en finurlig värld under vattnet.

Har du hittat några idéer som sjöjungfru som ska ingå i ditt sjöjungfru sovrum? Om du har några ännu bättre idéer, lämna en kommentar nedan för att låta oss veta! Eller om du är sugen på mer, varför inte ta en titt på vår samling sjöjungfrutapeter?

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €