4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Hvordan - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Beach-wallpaper-mural-in-loft

09/06/2017   POSTET AV

Gjør ferien din sist med en strand veggmaleri

Väggmålningar på stranden är bland de mest populära väggmålningarna på hela vår webbplats. Med brinnande sol, gyllene sand och hisnande vyer som du kan njuta av dag ut och dag in är det ingen överraskning att väggmålningar på stranden är en favorit!

Väggmålningar på stranden är perfekta för alla rum, inklusive sovrum, vardagsrum och kontor, och de kan uppdatera och uppdatera ett rum och ge dig de värdefulla minnen som du har gjort på semestern. Oavsett om du väljer en strandmålning för att du helt enkelt älskar bilden eller för att den har ett sentimentalt värde för dig, kommer den garanterat att lysa upp ditt rum.

I vår stora samling av strandmålningar har vi ett stort urval av tropiska strandmålningar, väggmålningar av strandhytter och bilder av några av de mest ikoniska stränderna i Karibien, Maldiverna och Jungfruöarna.

I det här blogginlägget delar vi med oss av våra mest populära tapeter med strandtema, väggmålningar med ikoniska destinationer och om du inte blir inspirerad av dem, visar vi dig hur du kan förvandla dina semesterbilder till fantastiska väggmålningar.

Populära bakgrundsbilder med strandtema

Tapeter med strandtema beställs av våra kunder över hela världen, de är verkligen populära! Från drömmande tropiska strandtapeter till söta väggmålningar med strandhyttor med stugor som står uppställda på vad du kan kalla paradiset, det finns en strandtapet för varje stil och önskan.

Bakgrundsbilder med tropisk strand

Vem skulle inte vilja fly från vardagen och hamna på en tropisk strand? Hitta dig själv i en dagdröm med en fantastisk tapet på en tropisk strand. Dessa färgglada och upplyftande strandtapeter är perfekta för alla rum och kommer garanterat att få ditt rum att glöda!

Beach-Wall-Mural-in-Dining-Room

Strandhytt tapet

Strandhyttans tapeter är en annan favoritväggmålning. Strandhyttans tap eter är ofta fulla av karaktär och visar antingen halmhytter som ligger i det kristallklara vattnet i tropiska laguner eller färgglada strandhytter som finns på den australiensiska kusten.

Tropical-Beach-Wall-Mural

Strand solnedgång tapet

Strandpapper med solnedgång är idealiska för sovrummen och kan bidra till att skapa ett lugnande och fridfullt rum, så låt tankarna vandra iväg och föreställ dig att du vandrar längs paradiset. Med ett urval av eldiga orange och röda himlar till lila dimma finns det en tapet med solnedgång på stranden för alla.

Beach-sunset-wallpaper-in-bedroom

Strandmålningar med ikoniska destinationer

Ville du inte lämna en viss strand? Eller har du alltid gillat utseendet på en tropisk plats? Nu kan du njuta av det i ditt hem med en väggmålning på stranden. Vår nästa lott av populära strandmålningar som vi vill visa dig visar några av världens mest exklusiva stränder. Från Bora Bora i södra Stilla havet till Maldiverna i Indiska oceanen, ha deras spektakulära vyer varje dag med en strandmålning med en ikonisk destination.

Cancun-Sunset-Wall-Mural

Bora-Bora-beach-wall-mural

Ladda upp din egen väggmålning på stranden

Letar du efter en extra speciell strandmålning som vi garanterar att ingen annan kommer att ha? Skapa din egen väggmålning på stranden och ladda upp din favoritsemesterbild. Precis som våra vanliga strandväggmålningar är väggmålningarna med uppladdning av din egen bild skräddarsydda och tillgängliga för utskrift på ett urval av tapeter.

Upload your own beach mural

Vi vill gärna höra allt om din favoritsemester! Om du fick ha en väggmålning med strandmålning i ditt hem, vilken skulle du välja? Lämna ditt svar i kommentarsfältet nedan så delar vi det bästa på våra sociala medier.

Om du ännu inte har planerat din familjesemester kan du också läsa det här blogginlägget om de bästa resmålen för resenärer med barn.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €