4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Intervjuer - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
cacti-mural-by-gabriela-larios

11/01/2019   POSTET AV

Intervju med Gabriela Larios

Gabriela Larios er født i El Salvador og har alltid elsket kunst. Etter å ha fått undervisning av moren studerte hun videre i London. I løpet av karrieren har Gabriela Larios utviklet en stil som er påvirket av alt fra reiser til naturdokumentarer.

Ikke bare kan du nyte blomster- og faunadesignene hennes i form av tapeter, Gabriela har også illustrert alt fra gratulasjonskort til tekstiler og har til og med stilt ut kunstverkene sine.

I dette eksklusive intervjuet kan du bli kjent med kunstneren bak en av våre mest lekne kolleksjoner.

gabriela-larios

1. Fortell oss om hvordan du begynte med kunst og design.

"Min kjærlighet til tegning, tekstiler og illustrasjon begynte da jeg var liten. Det var moren min som lærte meg de første leksjonene om fargepaletter og deres ulike kombinasjoner. Hun introduserte meg også for akvarellfarger og bruken av dem, noe som den dag i dag er en av mine favorittteknikker.

Flora og fauna var noen av favorittemaene mine, og de er fortsatt blant de tingene som setter i gang kreativiteten min. Etter å ha jobbet noen år med grafisk design og tatt en kunstutdannelse i London, innså jeg at jeg hadde en lidenskap for illustrasjon, tekstiler, mønstre og barnebøker, og jeg fortsatte å forbedre ferdighetene mine på disse områdene og jobbet hardt og selvstendig, noe jeg alltid har ønsket for å få mer fleksibilitet mellom familie og jobb."

2. Hvor kommer ideene dine fra?

"Ideer kan komme fra hvor som helst, noen ganger fra de mest uvanlige steder. Jeg besøker plattformer som Instagram og Pinterest, men prøver å sette grenser for hvor mye tid jeg tilbringer der, for jeg føler alltid at man kan ende opp med å bli kreativt mettet og overdrevent påvirket av så mange fantastiske ting man kan finne der ute.

Jeg liker å reise til forskjellige steder, møte nye kulturer, lese magasiner, se naturdokumentarer, besøke kunsthåndverksmarkeder og utstillinger i London. Jeg henter inspirasjon fra naturen, som jeg har stor respekt for, og fra min barndom i El Salvador: folkeeventyr, folkekunst og fortellinger er alltid til stede i arbeidet mitt."

3. Fortell oss litt mer om den kreative prosessen din

"Den første fasen består i å klippe ut og male fritt uten å legge for mye press på resultatet. Jeg utvikler figurer, teksturer og ikoner ved hjelp av collage, og kombinerer elementer til en endelig komposisjon ved hjelp av datamaskinen.

work-by-gabriela-larios

Akvarell, gouache og collage er noen av mine favorittmedier, fordi jeg elsker det organiske og spontane preget. Jeg bruker også digitale verktøy som Photoshop, spesielt i sluttfasen, fordi det noen ganger er lettere å manipulere og utvikle kunstverket etter eget ønske."

4. Arbeidet ditt er sterkt inspirert av naturen. Hvordan mener du at design og trender kan gå hånd i hånd med miljøet?

"Dette er et godt spørsmål, for jeg tror naturen står i sentrum for trendene for tiden, men på den annen side, selv om vi feirer den på klærne, hjemmene og produktene våre, tror jeg vi kan gå et skritt videre og gjøre praktiske ting for å minimere miljøpåvirkningen. Jeg tror at makten ikke bare ligger hos selskapene og trendene, men også hos de beslutningene forbrukerne tar. Vi kan velge og støtte merker og produkter som er miljøvennlige, og kjøpe ting som varer lenge og som vi virkelig trenger i livet. På den annen side prøver jeg som kunstner å utgjøre en forskjell gjennom kunsten min ved å produsere kunstverk som folk forhåpentligvis vil sette pris på i mange år, utover dagens trender og moter."

5. Har du noen anbefalinger om hvordan folk kan bruke veggmaleriene dine i hjemmene sine?

"Jeg tror at folk generelt står fritt til å bruke veggmaleriene etter behov og smak. Man kan kombinere dem med tilbehør, tekstiler og møbler hvis fargepalett på en eller annen måte komplimenterer veggmaleriet, samtidig som det skiller seg ut. Kunstverkene mine har en tendens til å være veldig fargerike og fulle av detaljer, og derfor er mitt forslag å kombinere dem med andre elementer og tilbehør som skaper harmoni i rommet ved hjelp av ensfargede/dristige farger."

mural-by-gabriela-larios

Vi håper du likte dette intervjuet! Hvis du har lyst til å lese mer fra Gabriela, kan du lese innlegget hennes om å skape et perfekt hjem.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €