Laget for å måle tapetmalerier

Rask GRATIS levering *

Search
Wishlist
Customer login
Cart
feefo4,8 / 5,0
Down arrowNorway
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du i å akseptere bruken av våre informasjonskapsler. Finn ut mer her Jeg er enig

Intervjuer - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådintervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
cacti-mural-by-gabriela-larios

11. JANUARI 2019   POSTET AV

Et intervju med Gabriela Larios

Gabriela Larios er født i El Salvador og har alltid vært glad i kunst. Etter å ha lært av moren gikk hun videre i London. Gjennom hele karrieren har Gabriela utviklet en stilpåvirkning fra alt som å reise til dokumentarier om dyreliv. 

Ikke bare kan du glede deg over hennes blomster- og fauna-design i form av veggmalerier, men Gabriela har også illustrert alt og alt fra gratulasjonskort til aksentstoff og har til og med stilt ut kunstene sine.

I dette eksklusive intervjuet, oppdage artisten bak en av våre mest lekne samlinger

gabriela-larios

 

1. Fortell oss om hvordan du kom i gang med kunst og design

"Min kjærlighet til tegning, tekstiler og illustrasjoner begynte da jeg var liten. Det var moren min som lærte meg de første leksjonene om fargepaletter og dens forskjellige kombinasjoner. Hun introduserte meg også for akvarellens verden og deres bruk, som er til dette dag en av favoritteknikkene mine.

Flora og fauna var noen av favoritt temaene mine, og de er fremdeles veldig til stede blant de tingene som vekker min kreativitet. Etter å ha jobbet noen år med grafisk design og oppnådd min kunstgrad i London, skjønte jeg at jeg hadde en lidenskap for illustrasjon, tekstiler, mønstre og barnebøker, og fortsatte å honne ferdighetene mine på disse områdene og jobbe hardt uavhengig, og det er det jeg alltid ønsket for å ha mer fleksibilitet mellom familie og jobb. "

 

2. Hvor kommer ideene dine fra?

"Ideer kan komme hvor som helst noen ganger fra de mest uvanlige stedene. Jeg besøker plattformer som Instagram og Pinterest, men prøver å sette opp grenser for hvor mye tid jeg bruker der, fordi jeg alltid føler at du kan ende opp med å bli kreativt mett og altfor påvirket av så mange fantastiske ting du kan finne der.

Jeg liker å reise til forskjellige steder, møte nye kulturer, lese magasiner, se på dyrelivsdokumentarer, besøke håndverksmarkeder og utstillinger i London. Jeg henter inspirasjon fra den naturlige verden som jeg respekterer dypt, og også minner fra min barndom i El Salvador: folkeeventyr, folkekunst og historiefortellinger er alltid til stede i arbeidet mitt. "

 

3. Fortell oss litt mer om din kreative prosess

"Den første fasen består i å kutte ut og male fritt uten å legge for mye press på resultatet. Jeg utvikler karakterer, teksturer og ikoner som bruker collage, jeg kombinerer elementer for å danne en endelig komposisjon ved hjelp av datamaskinen.

work-by-gabriela-larios

Akvareller, gouache og collage er noen av favorittmediene mine, da jeg elsker deres organiske og spontane følelse. Jeg bruker også digitale verktøy som Photoshop, spesielt for sluttfaser, da det noen ganger er lettere å manipulere og utvikle kunstverket etter din smak. "

 

4. Ditt arbeid er sterkt inspirert av den naturlige verdenen. Hvordan tror du at design og trender kan bevege seg hånd i hånd med miljøet?

"Dette er et stort spørsmål ettersom jeg tror naturen er i sentrum av trender for øyeblikket, men på den annen side, selv om vi feirer det på klær, hjem og produkter, tror jeg at vi kan gå et skritt videre og gjøre praktiske ting for å minimere påvirkningen vi har på miljøet. Jeg tror at kraften ikke bare er på selskapene og trendene, men også på beslutningene forbrukere tar. Vi kan velge og støtte merker og produkter som er miljøansvarlige og kjøpe varer som varer lenge Vi trenger virkelig i våre liv. På den annen side prøver jeg som kunstner å gjøre en forskjell gjennom kunsten min ved å produsere stykker som forhåpentligvis folk vil sette pris på i mange år, utover dagens trender og mote. "

 

5. Har du noen anbefalinger om måter folk kan bruke veggmaleriene på i hjemmet?

"Jeg tror generelt at folk står fritt til å bruke veggmaleriene etter behov og smak. Folk kan kombinere dem med tilbehør, tekstiler og møbler, hvis fargepalett på en eller annen måte komplimenterer veggmaleriet, men også hjelper den å skille seg ut. Kunstverkene mine har en tendens til å være veldig fargerike og fulle av detaljer, og derfor ville mitt forslag være å kombinere dem med andre elementer og tilbehør som gir harmoni i rommet ved bruk av enkle / dristige farger. "

mural-by-gabriela-larios

 

Vi håper du likte dette intervjuet! Hvis du vil lese mer fra Gabriela, kan det hende du vil lese innlegget hennes på å lage et perfekt hjem.

 

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvern

Få nyheter!

Hold deg foran spillet med de siste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Velg din valuta

Australia  Australia $New Zealand  New Zealand $Canada  Canada $Norway  Norge KrDenmark  Danmark KrPortugal  Portugal €Europe  Europa €Spain  Spania €Finland  Finland €Sweden  Sverige KrFrance  Frankrike €UAE  UAE $Germany  Tyskland €United Kingdom  UK £Italy  Italia €United States  USA $The Netherlands  Nederland €