4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
grey and mint green marble wallpaper in neutral lounge

08/03/2022   POSTET AV

Internasjonale kvinnedagen [Gjeninnføre våre kvinnelige designere]

På Internationella kvinnodagen ville vi uppmärksamma de prestationer som kvinnor har uppnått genom tiderna, öka medvetenheten om fördomar och vidta åtgärder för jämställdhet! Och vårt sätt att göra detta är att visa vår uppskattning för några av våra fantastiska kvinnliga konstnärer och designers! Och vi har en fantastisk grupp kvinnor och deras verk att visa dig...

I den här artikeln kan du upptäcka eleganta tapeter med marmoreffekt av Lara Skinner och abstrakta konstverk med gyllene nyanser av Elisabeth Fredriksson. Och inte att förglömma vackra botaniska konstverk av Burca Korkmazyurek och tropiska djungler av Andrea Haase. Naturligtvis skulle vi gärna vilja nämna alla våra fantastiska kvinnliga konstnärer, men vi har varit tvungna att begränsa oss till bara 10 av dem. Så läs vidare om du vill fira med oss och erkänna vår grupp av mycket begåvade kvinnor!

Lara Skinner

pink, lilac and cold metal prints with pink vintage armchair

Metallavtryck i fotot: Lilac Dusk

Först och främst ska vi ta en titt på vår begåvade designer Lara Skinner! Hon är en konstnär som älskar att skapa tapeter med marmoreffekter och hennes kollektion är en riktig fröjd för ögonen! Med en regnbåge av olika färger och inslag av metalliskt guld har hennes marmortapeter och tryck en unik lyxig känsla som ger ditt hem en glamorös touch. Hur vackert ser det här metalltrycket Lilac Dusk ut i det här vardagsrummet? Våra vackra skräddarsydda utskrifter, som för närvarande endast finns i Storbritannien, är ett utmärkt alternativ till tapeter.

Carol Robinson

light green and off-white floral watercolour wallpaper in grey and green lounge

Muralmålning på bilden: Garden Sage

Om du inte gillar tapeter med marmoreffekt, varför inte ta en titt på vårt underbara sortiment med akvarellblommor av Carol Robinson? Carol är en konstnär som älskar att kombinera olika medier med digital konst för att skapa sina unika konstverk. Från uppfriskande gröna toner som denna Sage Green Garden muralmålning till ljusa och djärva tropiska toner, hennes kollektion är en fröjd att se. Inte bara detta, de ser perfekta ut i en mängd olika rum, oavsett om det handlar om ett lugnande grönt och vitt vardagsrum eller ett rosa blommigt sovrum.

Elisabeth Fredriksson

dark grey, off white and gold abstract wallpaper in boho lounge

Muralmålning i bild: Horizon muralmålning

För en helt abstrakt look rekommenderar vi Elisabeth Fredrikssons konstverk. Hennes vackra kollektion av abstrakta konstverk finns i en rad enkla toner från neutrala och mörka till gyllene inslag. Den här naturälskande svenska konstnären blev passionerad av konst från en ung ålder som härrörde från hennes mammas oljemålningar som fanns utspridda i deras hem. Det fina med hennes abstrakta tapeter är att de framkallar många bilder när man tittar på dem. Till exempel ser hennes vackra Horizon tapet först ut som tre färgblock, men om du tittar närmare på den kan du se en avlägsen linje av träd som växer fram från det vita till det gyllene? Eller kan du se eld med rökplymer som svävar ovanför?

Andrea Haase

elephant and tropical jungle wallpaper in minimalist bathroom

Muralmålning på bilden: Paradise Island Elephant

Om du vill ha vackra tropiska tapeter är Andrea Haase din bästa vän. En samling tropiska bladverk, safaridjur, djungelns fågelliv och mycket mer, det finns så mycket att se och njuta av. Det finns till och med muralmålningar med fönstereffekter för att skapa en illusionistisk fondvägg i ditt hem! Och som tur är upptäckte vi Andrea i en av våra tävlingar för att hitta nästa designer! Var skulle du installera ett av hennes blommiga och tropiska tryck?

Burcu Korkmazyurek

light pink floral wallpaper in grey and pink living room

Muralmålning på bilden: Dusty Pink Garden

En annan av våra begåvade kvinnliga designers är Burcu Korkmazyurek. Hon är en konstnär vars arbete sträcker sig från surrealistiskt till neoklassiskt och hämtar inspiration från olika genrer, konstnärliga medier och till och med århundraden. I hennes kollektion kan du förvänta dig att se ett brett spektrum av vackra blommor. Från pittoreska rosa rosor som ser ut som om de skulle passa hemma utanför en stuga med halmtak till tropiska löviga tapeter som hör hemma i djungeln.

Annette Schmucker

orange and red abstract city wallpaper with grey couch

Muralmålning på bilden: City of Lights

En annan av våra fantastiska kvinnliga konstnärer är Annette Schmucker. Hon är en självlärd konstnär som ursprungligen var läkare och älskar den mångfald som måleriet har att erbjuda. Detta syns tydligt i variationen av textur och rörelse i hennes verk. Hennes verk är en hyllning till färg, livfullhet och skönhet, från livfulla stadslandskap till romantiska dansscener. Om du letar efter en väggmålning med abstrakt målning är Annette svaret.

Uta Naumann

dark floral wallpaper in bench with orange blanket

Muralmålning på bilden: Purple Foliage

Om du vill se lyxiga, blommiga mönster presenterar vi dig för Uta Naumann. Denna begåvade kvinnliga designers kollektion av blommiga tapeter är varierad i färg och innehåll. Från löviga tropiska mönster och stämningsfulla mörka blommor till söta kolibrier och chinoiserieinspirerad konst - ju mer du tittar på Utas kollektion, desto mer upptäcker du. Perfekt för ett romantiskt sovrum, ett udda vardagsrum eller till och med ett vackert barnrum!

Rosana Laiz Garcia

duck egg blue world map and florals wallpaper in pretty lounge

Muralmålning på bilden: Blommor Antarktis världskarta

Rosana Laiz Garcia skiljer sig mycket från många av våra andra kvinnliga konstnärer eftersom hon skapar unika världskartor med en twist. Alla hennes kartor är antingen utformade med en vacker akvarell effekt eller är utsmyckade med vackra växter. Hur fantastisk ser inte den här blommiga världskartan över Antarktis ut i det här ankäggsblå vardagsrummet?

Nicola Evans

retro shapes wallpaper with grey armchair

Muralmålning på bilden: Vardagsfoto: Vardagsfoto: Vardagsfoto: Vardagsfoto

Nicola Evans verk är helt retro och coolt och tar oss alltid tillbaka i tiden till mitten av århundradet. Med en blandning av varma gula, bruna och orange toner blandade med slående turkos och grått är hennes verk en hyllning till färg och form som skapar en illusion av rörelse. Hennes stämningsfulla design är perfekt för vardagsrum, sovrum eller till och med för ett hemmakontor och kommer att göra ett uttalande i alla miljöer. Kombinera dem helt enkelt med 50-60-talsinspirerad inredning för att verkligen skapa den perfekta retroatmosfären.

GCC-konstverk

light green and grey marble effect wallpaper in neutral living room

Muralmålning på bilden: Spearmint Geode

Sist, men inte minst, är GCC Artwork, även känd som Gemma Coates. Denna flytande konstnär baserad i Storbritannien arbetar huvudsakligen med bläck och harts, men lägger ofta till en blandning av medier för att skapa mer djup och textur i sina verk. Se hennes flytande och abstrakta tapeter med marmoreffekt som varierar i textureffekter och vackra toner. Vi älskar de grå och mintgröna färgerna i den här Spearmint Geode-designen.

Vi är så stolta över våra kvinnliga designers och kunde inte låta bli att ge en stor eloge till några av våra andra: Anne Farrall Doyle, Danielle Nelisse, Dubravka Kolanovic, Gabriela Larios, Julia Fonnereau, Katy Clemmans, Shandra Smith, Rebecca Johnstone och många fler! Vill du se deras verk? Ta en titt på vår sida med underbara designerstapeter.

Har du gillat dessa kvinnliga konstnärer och designers? Låt oss veta vad du tycker om deras arbete genom att lämna en kommentar nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €