4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Original-Style-Ltd

15/01/2019   POSTET AV

Interiørdesign ideer: Trender å vite i 2019

Vill du ge rummen i ditt hus nytt liv? Behöver du blåsa liv i dina färgsättningar? Är nya tapeter ditt nyårslöfte? Om du letar efter idéer för din heminredning för att inspirera ditt nästa inredningsprojekt kan du ta en titt på några av dessa fantastiska designstilar som kommer att göra ett stort intryck under den nya säsongen.

Här är inredningstrenderna för 2019. De kommer att få ditt hus att se ut som om det är plockat direkt ur en tidning...

Interior-design-ideas-the-trends-to-know-in-2019

Botaniska och blommiga tapeter

Blommor är alltid en succé i hemmet eftersom trenden är så mångsidig. På sätt och vis är det egentligen ingen "trend" alls eftersom trycket alltid kommer att förbli en klassiker i inredningsvärlden. Det är bara hur du stylar det som räknas. Från de underbara tropikerna och grönskande djungel tapeter väggmålningar till botaniska akvareller och stora bladtryck finns det många riktningar du kan ta med dina inredningsidéer.

botanical-wallpaper-in-lounge

Gå bortom väggmålningar och blommiga tapeter genom att använda blommor i dina tyger nästa år. Att lägga botaniska växter på varandra och blanda olika texturer kommer att ge ditt hem liv.

botanical-cushion-from-ragged-rose

Botanisk kudde från Ragged Rose.

Du kan också lägga till en modern millennietouch i ditt vardagsrum med vackra, iögonfallande blommiga konsttryck. Inramade affischer är ett utmärkt sätt att lägga till en ny dimension till din heminredning och kan ge dina rum en glänsande, högmodig finish. Det kan inte vara längre ifrån de gamla fuddy-duddy blommiga mönstren hemma hos mormor.

Marmor- och terrazzoplattor

Marmor är en av de hetaste inredningsidéerna för hemmet just nu. Marmorgolv, marmorväggar, marmormöbler och marmorinredning... det finns överallt.

marble-wallpaper-in-living-room

Vi visar för närvarande upp några helt nya konstnärer, däribland Lara Skinner, Anne Farrall Doyle och GCC Artworks (tapeten ovan), som alla har sina egna unika tolkningar av marmorbaserade tapetmönster. Vissa av dem är mer abstrakta, medan andra spelar på den naturliga formen hos riktiga klippor och stenar.

marble-clock-from-red-candy

Marmorklocka från Red Candy.

Den stannar inte heller vid marmortapeter och stora ytor. Små dekorativa accessoarer har förmågan att förvandla varje rum när de samordnas med eftertanke och omtanke. Och om du är ute efter något mindre raffinerat kan du glädja dig åt att veta att terrazzokakel också är tillbaka på trenden.

Moderna möbler från mitten av århundradet

Oavsett om du är en G Plan-purist eller ett fan av att gammalt möter nytt kommer 2019 att vara ditt år att glänsa. Skapa en retrostämning i ditt vardagsrum med filmstjärneinspirerade halvmåneformade stolar, lyxiga sammetspolster, valnötsträdsfinish och eleganta skåp med avsmalnande ben.

mid-century-style-chair-from-scaramanga

"Ben Chair" kan köpas från Scaramanga.

Dessa designåterhämtningar och kultmöbler är här för att stanna. Och det här vardagsrummet från Essential Home (se ovan) har alla de rätta ingredienserna för mitten av århundradet. Välj retro tapeter väggmålningar för att göra ett djärvt uttalande i en elegant stadslägenhet, eller håll temat minimalistiskt med några få utvalda inredningsdetaljer, som en retroguldlampa.

Djärva geometriska tapetmönster

Du kan bli riktigt kreativ med geometrisk tapetoch det finns en värld av färger att upptäcka. Så om du letar efter nya och spännande inredningsidéer för att lysa upp ditt hem, är det här stilen du ska välja.

bold-geometric-wallpaper-in-bedroom

När det gäller att välja rätt nyanser vinner jordnära och dämpade färger varje gång. År 2019 är den varma roströda korallfärgen den färg som är mest eftertraktad, och vi kan inte få nog av den. korall tapet trend som håller på att ta över. Pantones "Årets färg", Living Coral (16-1546), handlar om de välbekanta och energigivande aspekterna av färg som finns i naturen.

Välj stora former och långsträckta linjer för sofistikerad dramatik. Eller komplexa geomönster i ljusa kontraster om du vill att väggarna ska vara rummets huvudattraktion.

Stenkalkat eller betonggrått

Industriell design är en av de mest stilfulla trenderna för hemmet. Inte bara för stadslägenheter och öppna planlösningar utan för alla rum och alla typer av fastigheter. Du kan omedelbart uppnå denna urbaniserade look med våra betong tapet sortiment. Tillsammans med vitkalkade trägolv, högglansiga kakelplattor eller en neutral matta ser det helt elegant ut.

concrete-wallpaper-effect-on-bedroom-wall

Betong kan också användas som en accent med ett minimalistiskt designkoncept och neutrala väggfärger. I skandinaviskt inspirerade hem ger dekorativa föremål som klockor, vaser och blomkrukor i betong en unik modern finish.

Tomma väggar och tak

Den nya typen av fondvägg är här... och du måste titta upp för att se den. Tak med funktionalitet kommer att bli en viktig trend att följa under 2019. Om du vill ha några fräscha inredningsidéer för att föryngra ett trött gammalt rum kan du prova att dekorera ovanför huvudet. Det handlar om maximal dramatik när du kommer in, och designvalet är oändligt.

map-wallpaper-on-a-bedroom-wallpaper

Vi har ett fantastiskt utbud av populära tak tapeterVi har många populära tapeter, men alla tapeter kan installeras i taket så länge de är plana och inte texturerade.

Världskarta väggmålningar kan vara ett bra inslag och ett samtalsämne, medan blommor kan värma upp ett tråkigt rum. Välj neutrala färger om du vill att ditt hem ska se ljust och luftigt ut, och experimentera bara med mörka nyanser om du har tillräckligt med takhöjd att leka med.

floral-ceiling-wallpaper

Belysningen är viktig när du sätter upp en väggmålning i taket, så se till att det finns tillräckligt med naturligt ljus som flödar in under dagtid. Fönster från golv till tak fungerar bäst, och en blandning av LED-spotlights och golvlampor gör underverk efter mörkrets inbrott.

Speglar och ljus färg hjälper till att sprida ljuset i rummet, och en minimalistisk design är en perfekt kombination. Om tapeten i taket är stjärnan i showen bör du låta allt annat vara en tom duk.

[Den översta bilden är en artighet av Original Style Ltd.]

För fler inredningsidéer och trender för 2019, håll koll påWallsauce blogg.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €