4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Hvordan - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
rustic-map-mural-in-bedroom

30/07/2018   POSTET AV

Slik styler du et kartmaleri

Vi vet hur mycket du älskar väggmålningar med kartor, så vi har uppdaterat vår samling med nya mönster från kartläggningsföretaget Lovell Johns. För att lansera vårt urval av nya väggmålningar med kartor tänkte vi blogga om hur man skapar en väggmålning med kartor.

Ett fantastiskt sätt att ge ditt hem en tidlös ny stil är väggmålningar i kartor, som är ett populärt val för att skapa funktionsväggar och tak med wow-faktor! De är ett bra samtalsämne för både vänner och familj, den perfekta inspirationen för framtida resor eller en idealisk plats för att skriva in alla de äventyr du redan har haft. I vår omfattande kollektion hittar du allt från neutrala världskartor, perfekta för vardagsrum och kök, till roliga, pedagogiska kartor för barn.

Med så många detaljer förstår vi att det kan vara svårt att utforma en väggmålning med kartor. Det kan vara svårt att komma fram till var man ska placera sängen så att man inte döljer sitt favoritland eller att använda bilder för att bryta upp havet. Läs vidare för att lära dig mer om hur du stylar en väggmålning med karta.

Innan du köper din väggmålning på kartan

Eftersom alla våra väggmålningar är skräddarsydda efter dina mått är det viktigt att du är helt säker på vilken vägg du vill täcka. Planera var du vill att dina möbler ska stå innan du gör din beställning. Tillbehör kan komma in i bilden när väggmålningen har installerats.

grey-map-mural-in-lounge

Muralmålning: "Världens politiska grått

När du har angett måtten i den valda kartdesignen kan du flytta beskärningsrutan som visas över bilden. Om du planerar att installera kartan bakom en soffa eller säng kan du överväga att flytta beskärningsrutan för att se till att länderna inte döljs bakom möblerna.

Tillbehör till din väggmålning med kartor

När du har installerat din väggmålning och de viktigaste möblerna är på plats är det dags att fundera på hur du kan komplettera din väggmålning för att få ihop rummet.

pastel-map-mural-in-lounge

Muralmålning:"Klassisk världskarta

Var inte rädd för att dölja delar av din väggmålning med tillbehör. På så sätt smälter kartan in i rummet utan att det ser ut som om den bara har satts upp på väggen.

Istället för att hänga bilder på väggmålningen kan du ställa dem mot väggmålningen eller använda en steglös hylla som den här från Made.com. Om du ändrar dig eller vill uppdatera rummet är det enkelt utan att skada väggmålningen.

För områden av din kartmålning som ligger närmare golvet och där det finns mycket hav, kan du till exempel överväga ett litet soffbord eller en pall för att bryta upp det kala utrymmet.

Motsatsen till att dekorera din väggmålning på kartan

Ett annat scenario för din väggmålning kan vara att du har installerat den på en tom vägg och att du inte vill dekorera den. Se i stället till att ditt utrymme är balanserat.

colourful-map-mural-in-kitchen

Muralmålning:"Politisk världskarta

Se till att dina intilliggande väggar har något på gång. Oavsett om det är köksmöbler som i bilden ovan eller inramade tryck, kommer detta att bidra till att rummet känns balanserat.

Ge inte heller väggmålningen utrymme genom att placera möblerna så långt bort som möjligt från den. Det är färgerna som du väljer att dekorera vid sidan av väggmålningen som gör att den "POPar" och sticker ut.

Välja ett färgschema för din väggmålning

I vår kartkategori hittar du ett överflöd av färger. Från ljusa kartor till pastellfärgade kartor, vi har skapat en kategori där det finns en design för varje stil.

De senaste kartmålningarna består i synnerhet av trendiga pastellfärger.

Muralmålning:"World Political Rustic

Pastellfärger fungerar riktigt bra med mörkgråa inslag. Särskilt när det gäller din pastellfärgade väggmålning med kartor, kommer en del mörkgrå tillbehör att få bokstäverna och linjemarkeringarna att sticka ut. Om du dessutom kombinerar den med kontrasterande pastellfärger, som den här grönfärgade rustika kartmålningen med rosa kuddar, får ditt rum en mycket stilfull finish.

Om du vill ha djärvare väggmålningar på kartor kan du välja en kallare färgskala med vita och naturliga toner för att få de starka färgerna att framträda.

colourful-map-mural-in-study

Muralmålning:"Världens vita flaggor

Har du några tips om hur du ska styla din kartmålning? Vi vill gärna höra dem i kommentarsfältet nedan.

Upptäck alla våra nya kartor från Lovell Johns i vår kategori för väggmålningar med kartor.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €