4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Hvordan - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Create-your-own-wallpaper_with_Wallsauce_com

15/01/2018   POSTET AV

Hvordan skrive ut din egen bakgrunn med Wallsauce.com

Att skriva ut din egen tapet är inte så skrämmande som det låter! På Wallsauce.com erbjuder vi inte bara ett omfattande utbud av bilder som är redo att tryckas i dina dimensioner, utan vi erbjuder också en skräddarsydd tapet-tjänst. Denna unika tjänst består av två hjälplinjer för att ge dig den personliga fototapet du alltid har velat ha.

Sätt att skriva ut din egen tapet

Det finns ett par olika sätt att skriva ut din egen tapet med Wallsauce.com. Om du redan har ett foto eller ett konstverk som är redo att förvandlas till tapeter behöver du bara gå till vår funktion "använd din egen bild".

Här ser du två alternativ. Om du är säker och redo att skriva ut din egen tapet fortsätter du med alternativet "Ladda upp och köp". Om du känner dig lite tveksam och är osäker på om din bild uppfyller kriterierna kan du klicka på "förfrågan" för att ladda upp den och skicka den till vårt studioteam för råd. Du kan dock vara säker på att båda dessa funktioner har en indikator som talar om för dig om din bild har lämplig upplösning för tryck.

Vårt team i studion tittar på varje försäljning och förfrågan för att se till att du får skräddarsydda tapeter av högsta kvalitet. Om de har några tvivel om tryckkvaliteten kommer de att kontakta dig för att ge dig råd om nästa steg.

info graphic explaining how to make photo wallpaper

Vanliga frågor om anpassade fototapeter

"I vilket format ska jag skicka in filen?"

Om du vill ladda upp ditt eget konstverk eller foto måste filen sparas som .jpg eller .tiff. Alternativt kan du skicka ett e-postmeddelande till info@wallsauce.com med din fil sparad i vilket format som helst så kan vi hjälpa dig.

"Jag har hittat en bild på en annan webbplats, kan jag göra den till en tapet?"

Det är viktigt att vi skyddar konstnärer och bildägare, så vi ber dig att du har upphovsrätten till bilden när du laddar upp den. Om du inte har det, fråga ägaren så kan de ge dig skriftligt tillstånd att använda bilden.

"Jag vill ha mer än ett foto på min tapet för att skapa ett montage. Är det möjligt?"

Absolut! Detta är en vanlig fråga som våra kunder ställer. Vårt studioteam är experter på grafisk design och det finns inget som de inte vet hur man skapar! De kommer helt enkelt att be dig att mejla dem dina foton och mått på din vägg tillsammans med om du har några layoutpreferenser. Observera att det kan tillkomma en liten avgift för allt designarbete, men du kommer att meddelas innan projektet påbörjas.

"Det är något på fotot/konstverket som jag inte gillar. Kan du hjälpa mig att redigera det?"

Visst! Skicka ett e-postmeddelande till info@wallsauce.com med dina uppgifter så skickar studioteamet dig ett prov på deras arbete för att se till att du är nöjd innan du trycker. Som med alla extra konstverk som vårt studioteam utför kan det bli en liten förändring. Du kommer att meddelas om detta innan arbetet påbörjas.

"Jag är konstnär och jag har en kund som vill förvandla ett av mina verk till en tapet. Hur fungerar det?"

Det finns flera svar på denna fråga. Antingen kan du skicka filen till din kund så kan de ladda upp den på vår webbplats med ditt skriftliga tillstånd. Alternativt kan du skicka filen direkt till oss så tar vi kontakt med din kund.

Råd om hur man tar bilder för tapeter

Att trycka din egen tapet kan vara en stor investering. Du kommer med största sannolikhet att se den på din vägg varje dag, så vi förstår att du tvekar. För att hjälpa dig att ta det perfekta fotot för att göra tapeter har vi frågat en av våra bäst säljande designers om deras råd om hur man tar det perfekta fotot.

Nick Jackson har över 100 bilder på Wallsauce.com. Han är en prisbelönt fotograf som har tagit fantastiska bilder från hela världen. Nicks specialitet är landskaps- och naturfotografering. Många av dessa bilder finns nu på väggar som väggmålningar runt om i världen.

Nick-Jackson-mural-in-customer-lounge

Kundfoto. Muralmålning: " Be What You to Be" av Nick Jackson

Här är Nicks råd om hur du tar bilder för tapeter:

"För mig beror det perfekta fotografiet mindre på vilken kamera du använder och mer på kompositionen och innehållet du skapar. Överallt där jag går tittar jag upp och runt och försöker hitta intressanta vinklar, unika bilder och linjer som leder ögat.

Den klassiska "tredjedelsregeln" är bra att följa (till exempel 1/3 himmel, 1/3 hav och 1/3 strand). Använd vägar, floder och staket för att skapa linjer från förgrunden till baksidan av fotot så att betraktarens öga kan följa dem. Återbesök platser vid solnedgång och soluppgång för att se hur olika de ser ut och hitta inspiration till nya platser att fotografera på nätet.

Det bästa tipset jag kan ge är att alltid ha kameran med dig, för ibland vet man inte när den perfekta bilden dyker upp. Lycka till!"

Kunder som tryckt sina egna tapeter

För att lugna dig lite extra kan du här se några #WallsauceMakeovers med några av våra kunder som har använt sitt eget konstverk eller foto för att skriva ut sina tapeter. Ett stort tack till alla som delar med sig av sina skräddarsydda Wallsauce-tapeter!

Artist_turned_art_into_wallpaper

c7-archietects-einstein-_mural

Print_your_own_wallpaper_example

Photo-montage-wallpaper

Mattress-Factory-museum-in-Pittsburgh

För mer information om hur du skriver ut din egen tapet, gå till vår funktion "Använd din egen bild".

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €