4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
English Garden Mural

26/10/2015   POSTET AV

Hage veggmalerier [Ta med hagen inne]

Bjud in utomhusmiljön inomhus med en vacker och färgglad väggmålning för trädgården. En fantastisk trädgårdslandskap kan verkligen ge ditt rum ett lyft och det finns många valmöjligheter när det gäller typen av trädgårdslandskap.

För dem som gillar formella trädgårdar kan de komplexa och utsmyckade slottsträdgårdarna i Versailles vara något för dem, eller om du föredrar en mer lågmäld stil finns det väggmålningar som kombinerar vackra, mer delikata vårblommor från mycket mindre engelska landskapsträdgårdar.

Landscape gardens wallpaper

Om du gillar tanken på att ge lite värme till ditt rum kan den lugnande effekten av en trädgård eller innergård i ett moriskt palats vara något för dig. Mjuka vajande palmer med vattenkanaler och vattenbassänger tillsammans med den vackra och intrikata arkitekturen kan skapa en avkopplande och fridfull bakgrund till ditt rum. Prova trädgårdarna i det majestätiska Alhambra i Grenada i Spanien för att få lite inspiration!

Alhambra Palace Gardens

För älskare av klassisk konst kan de otaliga trädgårdslandskapsmålningarna vara det perfekta alternativet för väggmålningar, till exempel ett av de många fantastiska impressionistiska mästerverken av Monet. Om du vill ha en lugn och fridfull känsla som är mer orientalisk kan du välja mellan färgstarka alternativ som en vacker japansk eller asiatisk trädgård med sina mjuka vattendrag och delikata blommor.

Oriental garden

japanese garden

Om du vill ha en modern touch av Medelhavet med moriska influenser kan du använda de djärva blå och gula färgerna i Le Jardin Majorelle i den stämningsfulla staden Marrakech för att sätta färg på alla rum. Yves Saint Laurent har nyligen skänkt trädgården till staden, men den franska målaren Jacque Majorelle behövde 40 års passion och engagemang för att skapa den.

Le Jardin Majorelle

Oavsett vilken typ av trädgård du vill ha, kan en väggmålning med en anpassad väggmålning ha en upplyftande och lugnande inverkan på ditt rum. Andra alternativ är de ljusa och färgglada holländska trädgårdarna och parkerna i Keukenhof eller de charmiga trädgårdarna i Gordes i Provence, för att nämna två exempel.

Dutch Flower Gardens Keukenhof

Provence Garden at Gordes

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €