4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Hvordan - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
football table by window

21/12/2021   POSTET AV

5 Rask og enkel spillrom ideer

Om du tycker att det inte finns något bättre än ett bra spel mellan vänner, måste du se dessa snabba och enkla idéer för spelrum. Oavsett om du har en enorm källare eller bara ett litet lådrum kan alla skapa sin egen drömlya med några enkla steg.

I den här artikeln får du veta hur du enklast kan starta ett eget lekrum. Från att skapa den perfekta stämningen med ambient belysning, välja ett tema som speglar dina intressen, se till att ditt rum är en mysig tillflyktsort och så mycket mer... Är du redo att höja nivån på ditt lekrum?

1. Var äventyrlig med spelrumsinredningen

black american pool ball in flames and water wallpaper with white billiards table and darts board

Muralmålning på bilden: Pool Billiards Ball

När du väljer inredning för spelrummet handlar det om att göra den personlig för dig. Var inte generisk och välj det som dyker upp när du söker på nätet. Tänk noga ensam eller tillsammans med din familj för att se vilken typ av utrymme du vill att det ska vara. Vill du ha ett tema i ditt fritidsrum, till exempel en sci-fi-miljö eller en cool tiki-bar? Är du sportig och vill visa din hängivenhet för ditt favoritsportlag med sportmemorabilia? Eller vill du helt enkelt att det ska vara ett familjevänligt utrymme där ni kan koppla av tillsammans?

Ett sätt att göra detta är att sätta upp affischer eller fotografier av dina nära och kära runt om i rummet. Du kan till och med rama in en favoritfotbollshalstuss eller NFL-tröja. Allt är snabba och enkla spelrumsidéer. Eller varför inte prova att installera en skräddarsydd spelrumstapet som kunden Andrew Briggs? Skapa en cool grotta för män med en tapet av falska tegelstenar eller en fotbollsstadion med 3D-effekt för att inte bara visa din kärlek till sporten, utan också förbättra rummets storlek. Detta är perfekt om du letar efter idéer för små spelrum. Du kan till och med ladda upp ett eget foto av din familj för att göra det familjecentrerat eller ta en titt på vårt utökade sortiment om du vill ha något lite mer specifikt!

2. Tänk på förfriskningar (en prioriterad idé för ett spelrum).

cabin home bar games room ideas

Bildkälla: Oktavia Chic via Pinterest

När du har lekt i ditt rum i flera timmar i sträck är du alltid redo för en förfriskning för att hålla energinivån uppe! Därför är det viktigt att skapa ett utrymme där du kan sitta, dricka och äta.

Om du har plats för en bar (säg att du har det) så ska du absolut ha en! Det är det absoluta pricken över i:et i varje arbetsrum. Inte bara för alkohol, hela familjen kommer att älska att få en läskedryck och ett barsnack från din egen hemmabar! Du kan till och med gå ett steg längre och köpa dig en barmansjacka när du känner att du vill ta dina baruppgifter på största allvar. Men viktigare än så är att du måste göra plats för ett minikylskåp för att förvara de kalla dryckerna och kylda snacks. Det är verkligen det perfekta tillbehöret till spelrummet.

3. Hitta bekväma sittplatser när det gäller idéer för spelrum.

3D effect stadium wallpaper with brown leather couch

Muralmålning på bilden: Stor fotbollsstadion med ljus

Oavsett vilket rum du inreder anser vi att komfort alltid är nyckeln. Vem vill trots allt tillbringa tid i ett rum om det inte är bekvämt att vistas där? Därför måste alla spelrum ha en mysig soffa eller åtminstone en bekväm fåtölj. Om du har installerat en tv i ditt spelrum tillsammans med en stol kan ditt spelrum också bli ett fantastiskt sekundärt vardagsrum. En bra plats när ni bråkar om vilket tv-program ni ska titta på!

Om du inte kan få plats i en bekväm fåtölj eller soffa, varför inte prova bönsäckar i stället? De är de ultimata spelrumsmöblerna när det gäller komfort och kan bokstavligen kastas runt i rummet om de kommer i vägen för ditt pilspel. Dessutom är barstolar också praktiska för att flytta runt. Dessutom ser de snygga ut och ger en cool spelhålsatmosfär till ditt rumprum.

4. Skapa stämning med belysning

flag brick map in red games room with soft lighting

Muralmålning på bilden: Union Jack på gammal tegelvägg

Det är viktigt att skapa en bra stämning i ditt spelrum om du vill skapa en känsla av flykt från vardagens sysslor och arbetslivet. Starkt ljus är ett absolut nej. Liksom de starka ljusen på ett kontor är de inte särskilt avkopplande! Istället är takspotlights eller väggscones som har en dimmerfunktion de bästa alternativen. Du kan till och med installera varm belysning ovanför ett spelbord som Dawson House Renovation har gjort här.

Med dimmerljus kan du bokstavligen välja ljusstyrka för att passa det spel du spelar. Till exempel måste ljusstyrkan i rummet ändras drastiskt från att spela Pick Up Sticks till att spela en runda snooker!

Om du verkligen vill skapa en känsla av atmosfär, varför inte vara djärv med LED-belysning. LED-lampor ser fantastiska ut över tak! Dessutom finns de i en rad olika färger så att du verkligen kan skapa den stämning som du vill skapa. Röd för en intensivare miljö eller blå för en zen-atmosfär.

5. Välj dina spel på ett klokt sätt

football table by window in games room ideas

Självklart är spelen den viktigaste prioriteringen i ett spelrum! En bra början är brädspel för hela familjen. Vilka brädspel älskar du och dina vänner eller din familj att spela tillsammans? Cluedo? Monopoly? Eller något som är lite mer utanför normen och som också kräver kostymer? Oavsett vilka spel som ligger er varmt om hjärtat, se till att ni har en sittplats som är avsedd för dessa typer av sittspel. Se till att det finns tillräckligt med stolar för alla. Det fina med att göra ovanstående är att det är lätt att sätta upp och billigt om du redan har spelen/reservmöblerna till hands.

Förutom brädspel kan du välja ett till tre barspel eller arkadspel om du har utrymme. Om du alltid har tänkt dig ett biljardbord eller ett airhockeybord i ditt vardagsrum, så gör det! Dessutom är dessa spel kanske inte så dyra som du tidigare trodde. Du kan hitta många begagnade eller till och med nya spel som inte helt kommer att spränga banken. Men var försiktig med storleken på dessa spel. Mät alltid i förväg för att se om de kommer att passa bekvämt i ditt rum. Det är trots allt ingen idé att ha ett snookerbord om du inte har utrymme att placera köerna. Ingen vill göra hål i väggarna när du passionerat tar ett skott!

Älskar du dessa snabba och enkla idéer för spelrum? Dela med dig av dina egna hemligheter om inredning av spelrum nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Mia Evans

21/02/2022

I totally agree when you said that setting the mood in the game room would be a great way to achieve the feeling of having an escape from daily routines such as chores. With that in mind, I should make sure that the lighting and color of the room would be able to give a different vibe before I start looking for arcade games for sale to fill in that part of the house. It makes me excited just thinking about this project, since I have this spare room in my three-bedroom apartment which I haven't been using for the past two years of living here.

Amy @ Wallsauce

21/02/2022

Hello Mia. Thank you for your comment! It sounds like your games room is going to look fantastic. We wish you the best of luck with the project.

Charlotte Fleet

30/08/2022

I like your suggestion to choose 1-3 bar games for your game room if there is enough space. My husband and I want to turn one of the rooms in our basement into a game room so we can host fun parties with our friends. One of our favorite bar games is pool, so we'll have to invest in a quality pool table to fill the room.

Rachael @ Wallsauce

30/08/2022

Hi Charlotte, wow, we hope that you will have many exciting parties in your new pool room!

Greater Southern Home Recreation - Canton Pool Table

23/11/2022

Thank you for sharing your insights about this topic. Looking forward to read more articles like this in the future.

Rachael @ Wallsauce

23/11/2022

Hello Greater Southern Home Recreation, thank you for your comment! We are pleased you enjoyed our article and are looking forward to reading more as we enjoy writing them!

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €