4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
three lots of framed wallpapers

06/07/2021   POSTET AV

Opp din innrammet bakgrunnsbilde spillet!

Inramade tapeter finns överallt! Och det är verkligen ingen överraskning varför. Det är helt fantastiskt vackert! I linje med den senaste besattheten av panelväggar ger en inramad väggmålning ett pittoreskt och klassiskt utseende till vilket rum som helst. Oavsett om du ramar in ett gammalt konstverk eller en snöklädd skog!

Under det senaste året har vi blivit helt överväldigade av resultaten av våra kunders inramade tapetpaneler. Som svar på detta har vi samlat ett fantastiskt galleri av inramade konstverk i den här fantastiska bloggen. Som ett resultat av detta har vi blivit helt inspirerade. Så vi tänkte att du också skulle älska att ta en titt! Du kanske till och med får reda på hur du kan skapa din egen bildramstapet också...

Inramad tapet för ett lugnt scandi sovrum

snow forest wallpaper in scandi bedroom

Muralmålning i bild: I vitt

Så fort vi såg den här underbara In White-tapeten i det här skandinaviska sovrummet kände vi oss helt avslappnade... Den vackra enkelheten i det här rummet med sin sängstomme i furu, den svarta vintage-lampan i metall, trägolvet och taket utstrålar bara mysigt stugliv. Men med det här inramade konstverket i skogsstil har det fått en helt annan karaktär. Vi kunde inte ha kommit på en bättre snöig skogstapet att njuta av i det här rummet. Vi tar hatten av för dig @h2obungalow!

Glam inramade tapetpaneler för en snygg pad

gold, purple and blue marble effect wallpaper in a grey and green room

Muralmålning på bilden: Gold Dust Grey Marble

Låt oss nu gå vidare till en helt annan look med den här fantastiska tapeten Gold Dust Grey Marble från den fantastiska Lara Skinner. Det är fortfarande lika minimalistiskt som det skandinaviska rummet ovan, men det finns verkligen en mer glamorös än mysig look i detta underbara hörn i det här hemmet. Den här stående inramade tapetpanelen skapades av @anaceciliaartiaga vars yrke som smyckesdesigner verkligen syns i hennes inredningsval. Du kan tydligt se hennes talang för att para ihop färger!

Inramad marmor för ett trendigt barnrum

blue and white marble effect framed wallpaper in baby's nursery

Muralmålning på bilden: Vit marmor

Vem skulle ha trott att en väggmålning i marmor skulle se helt perfekt ut i en barnkammare? Uppenbarligen är det inte bara för kök och badrum! Vi älskar kombinationen av vita och blå rumstillbehör med den här väggmålningen i vit marmor, från den vita spjälsängen till den mönstrade mattan. @barrattmaidstone6 har skapat den perfekta bildramstapeten i vad som skulle kunna vara ett könsneutralt barnrum. Det finns egentligen inga etiketter i det här rummet - bara ordet PERFEKTION!

Inramade konstverk för den klassiska själen

black and white vintage painting framed wallpaper in vintage style entryway

Muralmålning på bilden: Den heliga familjen i ekträdet

Om du är en klassisk själ i hjärtat, gör dig redo att falla över huvudet för den här utsökta väggmålningen The Holy Family of the Oak Tree, c.1518 (olja på panel). Den här målningen av Rafael har verkligen fått liv i en ursprunglig alkov i denna tidstypiska fastighet. Vi älskar hur kunden Julie ändrade detta klassiska konstverk till svartvitt. Hon har skapat en helt slående funktion i sin entré.

Lyxiga mörka blommor för en wow-faktor i entrén

black and pink dark floral wallpaper framed in hallway

Muralmålning på bilden: Exotic Blooms

Den här väggmålningen Exotic Blooms är en annan fantastisk inramad tapet för entrén och ser fantastisk ut i det här eleganta hemmet. Paret med den rosa sitsen och den grå dörren kompenserar verkligen för tonerna i denna fantastiska mörka blomsterkonst inramad med en svart ram. Kunden Jill har verkligen gett sitt hem på Madeira en stilfaktor!

Fantastiska kontor med tapeter i bildramar

orange and dark brown forest wallpaper in smart home office

Muralmålning på bilden: Målning Skog

Vem visste att arbetsplatsen kan vara en plats som du längtar efter att få komma till? När det gäller den här fantastiska inramade tapeten är det verkligen inte svårt att förstå varför! Vi älskar den svarta ramen runt vår tapetmålning Painting Forest. Den kompletterar verkligen resten av rummet med sitt snygga svarta skrivbord, stol och persienner. Jag skulle verkligen vilja jobba på kunden Con's kontor!

En vintage hall som alla Raphaeliter skulle älska...

black and white portrait of woman installed in white alcove in vintage hallway

Muralmålning på bilden: La Belle Jardiniere

Den här fantastiska svartvita väggmålningen La Belle Jardiniere, 1507 (olja på panel) är en annan vacker väggmålning som installerades av kunden Julie och som passar perfekt i den här hallens alkov. Tillsammans med den svartvita trappan i turkisk stil, den persiska mattan och det antika elementet är det här hemmet verkligen en dröm för vintageentusiaster. Dessutom kommer det aldrig att gå ur tiden. Du kan inte förbättra det klassiska! Ta en titt på vår Bridgeman-kollektion för att se mer traditionella konstverk av bland annat Rafael, Monet och Van Gogh.

En inramad sagotapet som bara drömmar är gjorda av.

pink princess castle framed wallpaper in princess bedroom

Muralmålning på bilden: Uppladdad av kunden

Om du har en liten prinsessa eller prins i ditt hem, har du då tänkt på att sätta in tapeter för att ge deras sovrum liv? Inramade tapeter är den perfekta lösningen för barnrum eftersom de behöver uppdateras regelbundet eftersom ditt barn växer så snabbt. När de växer ur konstverket tar du bara bort bilden och lägger en ny väggmålning över den gamla. Du kommer omedelbart att ha ändrat känslan i deras sovrum. Kunden @k_styling visste verkligen vad hon gjorde här i sin dotters sovrum!

Söt räv inramad tapet för köket

orange and yellow painting of tree and fox wallpaper in kitchen

Muralmålning på bilden: Räv från vårt utökade sortiment

Om du känner att ditt kök inte har något fokus eller saknar färg, har du då funderat på att skapa inramad tapetkonst? Kunden Sandra har skapat en underbar signaturvägg i sitt hem i norra Wales med den här rävtapetet som hon hittade i vårt utökade sortiment. Genom att sätta upp den här rävtapetet har hon gett rummet en naturlig känsla och tagit in naturen i rummet.

Monokroma inramade berg i ett elegant hemkontor

monochrome mountain framed wallpaper in black and white office

Muralmålning på bilden: Moody Mountain

Om du letar efter monokrom inspiration för ditt hem kan du ta del av @tarynwhiteaker_designs. Hur fantastisk är inte den här Moody Mountain tapeten i det här funkiga kontoret? Det ser perfekt ut tillsammans med de svartvita väggarna och de svarta gardinerna!

Vill du veta hur du gör din egen inramade tapet? Eller har du helt enkelt en fråga? Fyll bara i beställningsformuläret nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Jane Chappell

09/07/2021

Hi can I choose from any of the wallpapers/wall murals you have I am wanting quite a large framed one

Amy @ Wallsauce

09/07/2021

Hi Jane. Yes, you can choose any design you like. All you need to do is choose your favourite wallpaper mural on the website, enter your measurements and then crop the part of the image you'd like to have printed. For any more help, please contact us at info@wallsauce.com.

Deb Hysen

06/08/2021

I am interested in framed wallpaper like the grey one above in your website. How large? What kind of frames can be used? What are the prices? Thank you Deborah Hysen

Amy @ Wallsauce

06/08/2021

Hello Deb! Thank you for your comment! Are you interested in this grey wallpaper featuring the mountain? Please see here - https://www.wallsauce.com/wall-murals-wallpaper/moody-mountain All of our wallpaper murals are custom-made so you simply enter your own required dimensions to get the perfect size. As a company, we have not experimented with framing our wallpapers but many of our customers have as seen above. We recommend following online instructions, such as this - https://beautifullycandid.com/2019/09/diy-framed-wallpaper-panels.html Please email info@wallsauce.com if you require any more help. :)

Helen

23/08/2021

How to frame photo wall products, thanks

Amy @ Wallsauce

23/08/2021

Hello Helen! :) You can find different ways to frame wallpaper online. Why not have a go by following the instructions here? - https://beautifullycandid.com/2019/09/diy-framed-wallpaper-panels.html

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €