4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Santorini Photo Wallpaper

22/06/2017   POSTET AV

Dine favoritt ferie destinasjoner på bakgrunn

Har sommaren fått dig att tänka på dina favoritresmål för semesterresor genom tiderna? Den här resefototapeten med de ultimata platser som vi alla älskar kommer att få din semesterstämning att bestå året runt, för låt oss inse det, vem gillar regn?

Santorini, Grekland

Den grekiska inredningen är mycket patriotisk. Allt handlar om vitt i kombination med blåvita ränder, med inspiration från den grekiska flaggan. Den här vackra tapeten med Santorini, som anses vara den vackraste av de grekiska öarna, kommer att ge varje rum i ditt hem en avslappnande känsla direkt.

Muralmålning på bilden: Santorinin traditionella kyrka

Karibien

Fyll ditt hem med atmosfären av en karibisk semester genom att använda många ljusgrå och blå färger, växter med palmblad och många lager och överkast.

Caribbean Photo Wallpaper

Muralmålning på bilden: Tropical Lagoon Heaven

Rom, Italien

Komplettera den här tapeten från en av världens vackraste städer med en storslagen, rustik inredning. Använd mörka träslag tillsammans med vit och mörkbrun inredning.

Italy Photo Wallpaper

Muralmålning på bilden: Rom

Maldiverna

Om du har varit på Maldiverna vet du att den indiska inredningen är rolig, lyxig och framför allt färgstark. Använd ljusa rosa och blått som kompletteras av guld och mönster för att skapa ett indiskt underland i ditt hem. Om du verkligen vill göra något extra, bränn indisk kryddbrännare.

Maldives Photo Wallpaper

Muralmålning på bilden: Maldives Jetty Sunrise

Ibiza

Spansk inredning ger dig verkligen frihet att ha roligt med din stil. Den är full av textila mönster, mörka träslag och som de flesta europeiska destinationer är den vit.

Ibiza Photo Wallpaper

Muralmålning på bilden: Ibiza Eivissa stad

Sydfrankrike

Den franska inredningen är elegant och fridfull, precis som den vackra gatan i Aix-en-Provence på bilden nedan. Fransk inredning handlar om att använda en stor möbel, t.ex. ett skåp eller en soffa, och komplettera den med eleganta utsmyckningar. Man kan nästan smaka på vinet...

The South of France Travel Photo Wallpaper

Muralmålning på bilden: Gata i Aix

Vilket är ditt favoritresmål? Vi vill gärna höra om det i kommentarsfältet nedan.

Kan du inte se det resmål du älskar? Vår kategori med resepapper har förmodligen det du letar efter.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Neil Peart

23/06/2017

I am after a wall mural of Saltburn by the sea, North Yorkshire, UK. Can it be printed off a digital photo? It's just to cover a small wall behind my sofa.

Paula from Wallsauce.com

26/06/2017

Hi Neil, Thanks for your query. I have emailed a response to you via the email address provided. Paula from Wallsauce.com

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €