4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Ekte hjem - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Customer photo of a hotel room with white bedsheets and a realistic woodland wallpaper

23/12/2022   POSTET AV

Et tilbakeblikk på våre kundebilder 2022!

Vi kommer aldrig att tröttna på att se våra kunders fantastiska fotografier av deras installerade tapetmålningar! Dessa bilder är så bra att vi MÅSTE dela dem med dig. Från matsalar till skönhetssalonger, mörka blommor och hisnande fotografiska bilder, du kommer att bli förvånad över de underbara omvandlingar av hem och företag som våra fantastiska kunder har åstadkommit. Våra kundbilder behöver inte finnas i ditt liv, men de är den perfekta inspirationskällan.

Om du har lekt med tanken på att göra om ditt hem, att förändra ett enda rum eller att snygga upp ditt företags inredning, kommer våra kundbilder att ge dig all den kreativa inspiration du behöver. Gör dig redo att bli förvånad och uppleva allvarlig avundsjuka på ditt hem när vi delar med oss av våra fantastiska kundfoton!

Avundsjuka på matsalen!

Blue and gold themed dining room with a blue and gold marble wall mural and blue dining chairs

Väggmålning presenteras: Extended Range

Kan vi få ett "WOW!" här?! Den här vackra matsalen av @deeee_davis ser ut att passa för kungligheter! Vi älskar kombinationen av kungliga, fylliga blåtton och gyllene inslag för att skapa en verkligt elegant matsal. Väggen som pryds av en vacker tapet med guld- och blå marmoreffekt ger rummet en elegant känsla samtidigt som den skapar en vacker fokuspunkt. Vi kan inte vänta på att bli bjudna på middag!

Fantastiska mörka blommor i ett vardagsrum

Deep red and white living room with a red sofa and white chairs with a dark maroon floral wallpaper

Väggmålning presenteras: Moody Maroon

Det här är vad man kallar ett fantastiskt vardagsrum! Vi älskar hur vår kund har stylat sitt vardagsrum med stämningsfulla, överdimensionerade blommiga tapeter. Kombinationen av krispiga vita stolar och en fyllig bärröd soffa får oss att vilja ta på oss våra sidenklänningar och drapera oss över soffan med ett glas vin! (Var försiktig så att vi inte spiller något på den vackra mattan, förstås). En mörk tapet skapar garanterat en fantastisk fondvägg.

Skapa en fantastisk fondvägg var som helst!

Muted yellow and beige tropical bird jungle print wallpaper with dark wooden furniture

Väggmålning presenterad: Tropical Birds Jungle

Det finns inget vi inte älskar med denna fantastiska, tropiskt inspirerade fondvägg! Kombinationen av djungeltapeter och mörka vintage-möbler är helt enkelt en perfekt kombination! @fairlight_restoration har skapat en vacker fokuspunkt i sitt hem med en enkel stil och ett gott öga för perfekta färgställningar.

Realistisk skogstapet för en lugn vistelse

Customer photo of a hotel room with white bedsheets and a realistic woodland wallpaper

Väggmålning presenterad: Morning Sunlight Forest

Inget kan få det här hotellrummet av @thebarnallington att se vackrare ut! Deras underbara val av en realistisk, dimmig skogsväggmålning förvandlar det här hotellrummet till ett lugnt och avkopplande rum som alla gäster kommer att uppskatta. Rummets stil, med krispigt vita sängkläder och mjuka grå kuddar, gör att du kan sjunka in i en fridfull slummer och vakna upp till en fantastisk skogsutsikt från en varm och mysig säng!

Trädgårdsrum är så trendigt just nu

Yellow and green garden room with floral wallpaper, mustard yellow chairs and a green sofa

Väggmålning presenterad: Allium och Helenium

Det här fantastiska trädgårdsrummet från @smartelle2973 utstrålar sommarvärme och fräscha vårvibbar med sitt gröna och senapsgula färgtema. Den dekorativa väggen med en överdimensionerad botanisk tapet får dig att känna dig som om du har vandrat in på en vacker gyllene äng. Vi är avundsjuka på att våra kunder får sitta och koppla av i detta fantastiska rum!

Denna marmor gör oss gröna av avund!

Large wall with a green and gold marble effect wallpaper with a dark wooden floor

Väggmålning presenterad: Deep Foliage

Marmor är ett vackert material, men det kan vara dyrt! Särskilt om du vill ha det på dina väggar, men vår kund Jade från Vancouver har prytt sin vägg med en fantastisk väggmålning i agat av designern Lara Skinner för att skapa en lyxig fondvägg! Den rika, gröna väggmålningen i kombination med hennes mörka trägolv förvandlar omedelbart hennes utrymme till en slående fokuspunkt (till och med hunden håller med!).

En vackert dekorerad vägg i en skönhetssalong

Colourful pop art mural with a speech bubble in a salon with a black chair

Den här skönhetssalongväggen från @lolasmsm6 är vacker, livfull och låt oss erkänna att den är ganska rolig! Den här skräddarsydda väggmålningen valdes av vår kund och trycktes av oss själva och låt oss erkänna att popkonst är ett lysande sätt att ge liv och färg åt ett rum snabbare än du kan säga "Andy Warhol" - kunderna på den här skönhetssalongen kommer säkerligen att minnas dem för deras inredning lika mycket som för deras fantastiska behandlingar!

Badrumsinredning som utstrålar klass

White bathroom units with a pale pink marble wall mural decorated with black framed mirrors

Väggmålning presenteras: Stone Marble

Om du vill veta hur du kan skapa en vacker men diskret badrumsvägg i ditt hem har Gary Barrera svaret - du installerar en vacker marmoreffektstapet! De underbara mjuka rosa och beige tonerna i den här tapeten passar perfekt ihop med de mjuka vita skåpen och den gräddiga bänkskivan. Vi älskar särskilt de svart inramade speglarna som ger en fantastisk färgkontrast på väggen.

Kolla in den fantastiska utsikten i denna byggnad!

Large wall with a realistic wallpaper of the manhattan skyline

Väggmålning presenteras: Manhattan Skyline

Denna fantastiska väggmålning i Manhattan från vår kund Peter Kosteas på City View Plaza i Long Island City är hisnande! Finns det något bättre sätt att fira den alltid vackra NYC skyline än att göra den synlig inomhus? Den mörkgrå interiören accentuerar den dimmiga stadssilhuettutsikten och ger en underbart dramatisk twist till ett stort väggområde. Du känner verkligen att du är på toppen av världen med den här!

Vilket sätt att göra entré!

Long hallway with a framed floral green wall mural with dark green walls and a cream terrazzo floor

Väggmålning presenteras: Garden Sage

Har du någonsin sett en vackrare hall än denna? Vi är förälskade i hur vår kund Donna Shenton har använt den här fantastiska tapetmålningen av designern Carol Robinson. Att dela in den blommiga tapeten i långa ramar som placeras på väggarna är ett underbart sätt att visa upp sitt val av tapeter, men med en twist! Den smaragdgröna färgsättningen i kombination med neutrala terrazzogolv gör att vi måste plocka upp våra käkar från marken!

Ett vardagsrum med perfekt utsikt

Realistic New York City wall mural behind a large brown sofa

Väggmålning presenterad: New York Skyscraper Lights

Amer installerade den här fantastiska tapetmålningen från NYC för en av hans kunder i Birmingham och vilken effekt den har! Det fantastiska stadslandskapet passar perfekt ihop med de bruna lädersätena och det kontrasterande grå golvet och köket. Den här New York City-tapeten är ett perfekt sätt att ge karaktär åt en liten vägg eller ett vardagsrum.

Feminint och blommigt i sovrummet

White and pink bedroom with white bedsheets, pink cushions and a long pink floral wallpaper over the bed

Väggmålning presenterad: Romantic Flower Chandelier

Om du älskar feminina blommor och vackra rosa färger är det här sovrummet från Bernd i Tyskland all inspiration du behöver! Den rosa väggmålningen med blommiga väggar, som kompletteras med krispigt vita sängkläder och djupt rosa kuddar och överkast får dig att känna dig som om du sitter i en vacker rosa ros. Den här kunden har hittat rätt för en riktigt feminin stil.

Ett vackert djungelinspirerat vardagsrum

Neutral white living room with a white sofa, rattan accessories and a jungle wallpaper

Väggmålning presenterad: Exotic Birds Journey

Djungeltrenden har funnits ett tag och är fortfarande lika het som någonsin, vilket är anledningen till att vi älskar det här vardagsrummet från @nada.vergili. Djungeltapetet stiliseras med skarpa, rena vita möbler och inslag av beige och rottingföremål, vilket skapar ett fantastiskt vardagsrum med tropiskt tema. Jag tror att det är säkert att säga att till och med hunden håller med om detta!

Vackra barnrum med djungelkänsla

Nursery with wooden furniture a tiger jungle wallpaper and rope and leaves on the ceiling

Väggmålning presenterad: Tropical Tiger

Det här är en fantastisk barnkammare om vi säger så! Tapeten med djungeltryck accentuerad med trämöbler och dekalen med rep och blad i taket - det är helt enkelt fantastiskt! Rummet känns varmt, mysigt och ser estetiskt tilltalande ut, även för oss vuxna! @thedipshome har skapat ett riktigt vackert rum.

En abstrakt twist på en blommig design

Grey and silver bench and flooring with a metallic effect monochrome floral wallpaper

Väggmålning presenterad: Monokrom Blossom

Vi älskar den här vackra bilden av en fondvägg som vi fick från vår kund Birch Medical & Wellness i Texas. De har skapat ett fantastiskt utrymme med en av våra blommiga, abstrakta tapeter genom att komplettera med mjuka grå och gräddfärgade toner. Det får rummet att kännas mysigt och inbjudande, vilket är ett perfekt sätt att få deras kunder att känna sig bekväma.

Ett vackert monokromt vardagsrum

Misty forest wall mural in black and white with a light cream sofa and dark grey rug

Väggmålning presenterad: Misty Forest med solstrålar

Carole från Harpenden har skapat ett fantastiskt vardagsrum genom att installera en underbar väggmålning i svart och vitt med en skog. De monokroma träden passar perfekt ihop med den ljusa gräddiga soffan och en stor mörkgrå matta. Vi kan föreställa oss att det här vardagsrummet ser fantastiskt ut i julklapp!

En vägg med metalleffekt för maximal effekt

Metal effect wallpaper behind a dark green sofa with a wooden floor and exposed brick wall

Väggmålning presenteras: Core of Corrosion

Vilket sätt att skapa en fantastisk fondvägg! Vår kund Sean Ferigan visar den här slående väggmålningen med metalltryck som är perfekt utformad med en smaragdgrön soffa och djupröda kuddar. Vi älskar särskilt kombinationen av olika material, som trädörren och golvet, men också den exponerade tegelstenen!

Är du lika förvånad över våra kundbilder som vi är? Det skulle vara omöjligt för oss att välja en favorit! Har du njutit av att titta tillbaka på våra kunders fantastiska inredningstalanger lika mycket som vi har gjort? Låt oss veta det i kommentarerna nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €