4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
multicoloured geode marble wallpaper in white and purple lounge

20/10/2020   POSTET AV

Fargerike bakgrunnsbilder (våre topp 10 plukker)

Om du inte är blyg när det gäller inredning är det dags att du gör ett uttalande med några fantastiska färgstarka tapeter. En sådan kommer inte bara att väcka liv i ett rum, utan den kommer också att ge en känsla av glädje och positiv energi i rummet - båda är saker som vi alla behöver, oavsett om det är i hemmet eller på arbetsplatsen!

Med moderna avbildningar av klassisk konst, mångfärgad rök, abstrakta målningar av städer och regnbågsgeoder ger den här mångfärgade bloggen dig en försmak av det breda utbudet av färgtapeter som vi har tillgängliga för dig att njuta av! Det är dags att spruta lite färg på väggarna med en av våra 10 bästa färgglada tapeter...

1. Färgglada tapeter med modern konst

multicoloured geometric pattern wallpaper in home office

Muralmålning på bilden: Fooling Around

Om du gillar att använda mycket färg och abstrakt konst rekommenderar vi definitivt något som den här väggmålningen Fooling Around, designad av vår färgexpert Shandra Smith. Alla Shandras mönster är livfulla, färgstarka och unika. Hon säger att hennes arbete inte kan kategoriseras i en viss stil: "Jag vill inte leva i en låda, och det gör inte heller mitt arbete".

2. Regnbågstapeter som du inte kommer att kunna komma över!

abstract and colourful depiction of vintage art in modern living area

Muralmålning på bilden: Crazy Rainbow

Att välja en ljus och glad tapet är svaret på hur du kan förändra känslan i ett rum helt och hållet. Och om du väljer en mångfärgad regnbågstapet kommer du utan tvekan att få glada känslor! Vi älskar alla att känna oss lyckliga!

En väggmålning med eklektiska färger, som den här fantastiska Crazy Rainbow från Studio Arterie, lyser upp vilket utrymme som helst och fyller det med vitalitet, och gör det möjligt för dig att ha kul att välja en mängd färgglada inredningsdetaljer som passar till den!

3. Färgglada bakgrundsbilder som är så fiskiga

koi fish and plates wallpaper in modern lounge

Muralmålning på bilden: Dynasty Fishes and Dishes

Den här underbara Dynasty Fishes and Dishes, designad av vår begåvade Julia Fonnereau, är inte alls lika lysande som en regnbågstapet, utan mer subtil i färgen, men definitivt inte i närvaron.

Det sätt på vilket de gyllene koifiskarna har illustrerats gör att det verkar som om de simmar över väggen! Vi är förtjusta i färgskalan i den här invecklade blå tapeten: guld, orange, terrakotta... Alla är värmande och berikande för själen.

4. Färgglada rökbakgrunder muralmålningar

rainbow smoke as a landscape wallpaper in green and grey lounge

Muralmålning på bilden: Vision av abstrakt landskap

När du ser den här fantastiska visionen av den abstrakta landskapstapeten är det uppenbart hur färg i inredningen kan förändra. Innan man lade till den här färgglada rökbakgrunden saknade det här rummet karaktär. Nu, med den här fantastiska regnbågstapeten, har denna minimalistiska grön- och grålounge fått liv i den här minimalistiska loungen!

5. Färgglad världskarta tapet

turquoise blue map framed with pink illustrated flowers in sleek home office

Muralmålning på bilden: Ljus blommig världskarta

Den här Bright Floral World Map är designad av vår begåvade Rosana Laiz Garcia och är en vacker tapet som ger vackra färgtoner i alla rum. Rosana har en underbar kollektion av karttapeter i olika nyanser som passar alla aktuella färgställningar.

Den här fint tecknade världskarta-tapetet är perfekt för en tonåring eller vuxen som älskar att resa, och skulle passa utmärkt i ett sovrum eller på ett kontor. Du kommer inte att kunna hindra dig själv från att planera ditt nästa äventyr runt om i världen.

6. Abstrakta stadslandskap

multicoloured abstract painting of a city street wallpaper in grey trendy lounge

Muralmålning på bilden: Blue City

Annette Schmucker är verkligen en av våra färgmästare. Hennes samling abstrakta stadsbilder är uppfriskande. Vissa omfamnar regnbågens alla färger medan andra frossar i stämningsfulla blå och lila färger eller höstliga röda och orangefärgade färger.

Den här mångfärgade tapeten, som heter Blue City, är en av våra favoriter bland Annettes målningar. Ju mer du tittar, desto mer färg ser du.

7. Vackra flytande färger

multicoloured flouting inks wallpaper in modern home office

Muralmålning på bilden: Färgglada bläck i vatten

Det är något så vackert med vår tapet Colourful Ink in Water. Den här fantastiska flerfärgade tapeten är ett mycket populärt val bland våra kunder och har fångat den flödande skönheten hos bläck som faller i vatten eller rörelsen hos rökig rökelse som virvlar i luften.

Den här fantastiska tapeten är perfekt för kontoret eller arbetsrummet. De röda och gula färgerna skapar en lugnande atmosfär i skrivbordsdelen, men de ger samtidigt mycket energi. Båda faktorerna är den perfekta kombinationen för ett arbets- eller studieområde där det är viktigt att vara motiverad och samtidigt behålla lugnet.

8. Tapeter med tropiska färger

turquoise blue, pink and yellow illustrated jungle wall mural in trendy white and gold lounge

Muralmålning på bilden: Tropical Paradise

Färgglada bakgrunder i hemmet ger verkligen färg åt ditt liv. Den här underbara tapeten Tropical Paradise är inget undantag. Den här vackra djungeltapeten är designad av Andrea Haase och kommer från hennes breda samling av ljusa tropiska tapeter.

Vi rekommenderar två sätt att styla en exotisk djungeltapet: håll rummet minimalt genom att välja enbart vitt och guld, som i rummet ovan. Eller så kan du gå maximalistiskt tillväga genom att lägga till ett brett urval av kontrasterande mönster och färger. Välj tillbehör med djurtryck och zig-zag-formade rumsapplikationer och ta fram färgerna i designen i ditt val av inredning, till exempel rosa gardiner och en grön soffa!

9. Färgglada tapeter med abstrakt palettknivskonst

colourful oil painting of a park path wallpaper in minimalist dining room

Muralmålning på bilden: Farväl till ilska

Leonid Afremovs skildringar av landskap och stadsscener, som huvudsakligen är gjorda med palettkniv och oljefärg, ger dig ett brett urval av iögonfallande tapeter. Dessa vackra konstverk, som är fyllda av färg och textur, kommer att förvandla varje rum. Inte bara detta, utan dessa färgglada bakgrunder är också ett utmärkt diskussionsunderlag när du har vänner på besök för att äta och dricka vin!

10. Mesmerising geode färgglada tapeter

colourful lined geode with gold colour wall mural in white and purple living room

Muralmålning på bilden: Regnbågsagatmarmor

Sist, men absolut inte minst, är vår fantastiska Rainbow Agate Marble tapet designad av den fantastiska Lara Skinner. Alla hennes underbara mönster är fyllda av färg och charm.

Den här vackra marmortapeten är dekadent, lyxig och glamorös och kommer att sätta fart på vilket rum som helst. Färgstänkandet i kombination med de gyllene nyanserna är utsökt. Även om den här trendiga geode-tapeten inte är gjord av skimrande guld är den definitivt en av våra favoritfärgade tapeter.

Har vi gjort dig gladare med vårt urval av färgglada tapeter? Låt oss veta vilken som är din favorit genom att lämna ett meddelande innan. Eller ta en titt på vårt breda urval av färgtapeter för att se om några passar till din nuvarande färgskala!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Maria das Graças

08/12/2020

How wonderful! Amazing ideas!

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €