4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
beige wallpaper is the new greige in living room

21/03/2022   POSTET AV

Beige Bakgrunn er den nye Greige!

Vi vet inte om du har hört det, men beige är på väg tillbaka. Faktum är att den globala färgjätten PPG meddelade 2021 att beige officiellt återvänder och att färger som signalerar komfort och enkelhet kommer att bli populära. Med välbefinnande och minimalism som fortfarande är stora teman för 2022 och framåt är det tydligt att beige är här för att stanna kvar.

Grågrått var i fokus ett tag, men i år går vi tillbaka till de varmare nyanserna, de lugnande nyanserna och de klassiska färgerna som är supermysiga och jordnära. Och det bästa? Beige passar till alla färgställningar, vilket ger dig en helt mångsidig färgpalett att leka med.

Behöver du några idéer för att göra ditt hem beige vackert? Här är några av våra favoriter bland beige tapeter som kan göra vilket rum som helst neutralt.

Varma, strandiga vibbar

beige leaf print wallpaper in boho living room

Den här väggmålningen med palmskuggor ger en tropisk twist till den beigea tapettrenden och ger persikofärgad värme och en strandinspirerad atmosfär i hemmet. Med sina mjuka rosa-orangefärgade undertoner lyser den genast upp ett rum som vetter mot norr, och den skapar en illusion av solbelysta skuggor med en subtil koppling till naturen.

Det är den perfekta fondväggen för ett minimalistiskt rum med vita eller gräddiga väggar, och trämöblerna bidrar till tapetens organiska känsla. Om du vill ha en neutral väggmålning som inte lämnar dig kall, är en persikabeige som nästan efterliknar våt gips rätt väg att gå.

Klassiska beige väggpaneler

beige panel wallpaper in dining room

Träpanel på väggarna var populärt på 1500- och 1600-talen och användes ofta för att restaurera herrgårdar på landsbygden. På grund av den ädla historien bakom denna designtrend ses träpaneler som storslagna eller kungliga inslag i fastigheter i dag. En enkel panel kan omedelbart höja ditt designschema.

Men du behöver inte uppgradera dina väggar helt och hållet för att få detta premiumutseende. Med en tapet med träpanelseffekt har du ett alternativ som kräver lite underhåll och som är prisvärt för flera rum. Att välja beige träpaneler är ett utmärkt sätt att lägga till värme och elegans, vilket ger dig gåvan av textur utan att du behöver avvika från din önskan om ren minimalism. Den här stilen av tapeter är både enkel och chic - och lite extra.

Naturlig beige + natur

beige bird wallpaper

Natur + beige = en riktigt skönhet för själen. Om du letar efter en beige tapet som uppfyller alla krav på välbefinnande är det bara att lägga till lite vassgräs och några japanska tranor.

Den här tapeten "Reed Birds" är en del av den japanska tapettrenden, men på ett diskret sätt. Tranor är ett favoritmotiv som ofta förekommer i Haiku-dikter och symboliserar lycka, kärlek och livslängd. Att titta på bilder av fåglar är också mycket meditativt och ger en känsla av frihet och möjligheter.

Organiska inslag gör den här tapeten till en perfekt bakgrund för naturliga miljöer där material som korg, rotting, trä, linne, sten och drivved skapar harmoni och balans.

Beige med varm terrakotta

beige boho wallpaper in living room

Du älskar beige, men du hatar tråkigt. Den här väggmålningen "Neutral Leaves" ger dig beige med ett stänk av färg. Genom att lägga till en varm, jordnära terrakotta i mixen kan du väcka liv i en vanlig och klassisk neutral färg. Den här tapetdesignen kombinerar beige och greige med mörkare gråtoner och varma bruna toner, vilket skapar en intressant väggmålning som passar bra i alla rum.

Om du är orolig för att beige ska vara för "säkert" ger en väggmålning som den här dig lite mer att leka med. Lägg till intresse och intriger i ett annars minimalistiskt utrymme och gör den här tapeten till fokuspunkt.

Spansk stenläggning tapet

symbolic wallpaper in beige living room

Den globala stilen i inredningen har verkligen fått ett stort genomslag under de senaste åren när resebegränsningarna har begränsats över hela världen. Människor sökte eskapism, och det gör de fortfarande idag. När ditt hems designtema efterliknar din favoritdestination, eller när din inredning tar med sig färger, mönster och former från en annan kultur in i din vardag, ger det dig en chans att testa din fantasi.

Beige tapeter behöver inte vara enkla. Den kan vara så spännande, imponerande och mångdimensionell som du vill ha den. Den här väggmålningen "Stonework Alhambra" kombinerar det lugnande utseendet av natursten med intrikata spanska sniderier, vilket ger dig en klassisk färg men en inte så subtil design.

Tapeten Greige-meets-beige

greige wallpaper in home office

Sanningen är att greige har haft sin tid. Vi har alla varit där, och vi har alla blivit galna i vår inredning vid något tillfälle. Men nu är de varmare färgerna på väg tillbaka till inredningsvärlden och vi återvänder till mer klassiska nyanser.

Men om ditt hem, som många av oss, är fullt av grå möbler, klädsel och accessoarer kan den här innerstadstapeten vara den perfekta halvvägsdesignen. Den kombinerar olika nyanser av grått, grått och svamp med varma beige, havregrön och brunt och kombinerar allas våra neutrala favoritnyanser i en väggmålning.

Chic beige marmor

beige marble wallpaper in living room

Beige i den här tapeten "Natural Effect Marble" är lika naturlig som färgen beige är. Väggmålningen avslöjar de råa markeringarna från metamorfisk sten och ger en organisk känsla till din inredning. Marmor som material har varit enormt populärt de senaste åren, och marmortapeter kan ge omedelbar lyx till hemmet samtidigt som de är prisvärda.

Även om marmor kan ses i en rad olika färger finns det inget som slår enkelheten i neutrala färger. Om du vill omfamna en klassisk färg som beige, men vill ha en modern twist, är marmor den instagrammbara tapet du har letat efter.

Traditionell, hemtrevlig tartan

tartan wallpaper in dining room

Tartaner och rutor kan vara något av ett stiluttryck när det gäller inredning i hemmet. Visst har vi under årens lopp förknippat tartanmönster med mor- och farföräldrar, med gamla par på landet, med historiska hus, med slott och fästningar och med allt som påminner oss om historia.

Men tartan är inte riktigt vad den brukade vara. Den har blivit en symbol för lyx och ger moderna fastigheter en premiumkänsla. I dag är tartan lite av ett trendigt drag i inredningen. Den säger: "Jag är modig och djärv, och jag bryr mig inte om du tycker att det här är för traditionellt." Tillsammans med de rätta dekorativa delarna är väggmålningar i tartan ultramoderna.

Med beige kan du vara djärv och lågmäld på samma gång, vilket gör det lätt att matcha färgpaletten med andra föremål i rummet.

Vad tycker du om beigefärgade tapeter? Håller du med om att beige är bättre än greige? Berätta vilken som är din favorit i kommentarerna nedan...

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €