4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Hvordan - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
snowy central park wallpaper in grey bedroom

26/10/2021   POSTET AV

Soverom Bakgrunn: Gjesterom Ideer til jul

Tapeter och idéer för gästrummet ska vara mysiga, inbjudande och en fristad för en god natts sömn. När julen närmar sig kommer detta att vara i fokus. Vi vill alla att vänner och familj ska känna sig välkomna när de stannar över jul.

Förutom att ha lakan av god kvalitet och fylliga kuddar är inredningen viktig. Den är avgörande för att gästerna ska känna sig hemma. Inredningen i gästrummen är vanligtvis enkel och neutral och följer en universell stil som tilltalar alla som vistas där. Även om vi håller med om att inredningen ska vara till glädje för alla, tycker vi inte att den ska vara tråkig. Varför välja säkert och intetsägande när du kan inspirera dina gäster i stället?

Om du vill förnya ditt extra sovrum och göra det redo för besökare i jul, välj en snygg väggmålning som är både unik och älskad av alla. Här är några underbara tapetidéer för sovrummet för att få igång din kreativitet.

Trendig grått blandat med natur

snowy tree christmas wallpaper in stylish guest room

Muralmålning på bilden: Snöig björkskog

Kalla gråtoner är ett populärt färgschema för gästrum eftersom paletten är tillräckligt neutral för att passa alla besökare. Unga, gamla, män, kvinnor, coola och hippa (eller helt enkelt efterblivna) är grått alltid uppskattat. Men du behöver inte hålla dig till vanlig färg eller ett föråldrat tapetmönster för att hålla det hela balanserat.

Vår avslappnande tapet Snowy Birch Forest är en cool, abstrakt tapet som omedelbart kan förvandla din inredning. Det är en modern tolkning av det populäraskogstemat och vi tycker att den passar bäst i ett stort rum där väggarna känns kala. De kala träden påminner om jul, men den här designen ser lika bra ut under andra årstider. vilket ger dig så många alternativ när det gäller mjuka möbler.

Konstnärligt, scandi-inspirerat landskap

green and bronze toned abstract mountain bedroom wallpaper in guest bedroom

Muralmålning på bilden: Fall Morning

Om dina vänner och din familj är ett gäng kreativa människor kommer de att älska den här väggmålningen. Den fungerar bra i en minimalistisk miljö, där den kan presenteras som rummets enda konstverk. Precis som du skulle hänga en vacker målning på en tom vägg bör rummet vara en tom duk för att låta detta konstverk lysa.

Inspirationen är stilfullt nordisk, vilket är ett trendigt val för inredningsnördarna och passar bra för festligheterna. Dekorera med en Norfolk Pine och några miniatyrljus för en diskret julelook.

Vår konstnärligatapet Fall Morning är inte heller bara för de kallare årstiderna. Det skandinaviska landskapet kan också kanalisera vårens och sommarens vackra färger. Lägg bara till en chic eukalyptusbukett och några dekorationsljus i guld för att värma upp rummet.

Resefotografering sovrum tapet

Bedroom wallpaper: Guest Room Ideas for Christmas room with new york wallpaper

Muralmålning på bilden: Vintergryning i Central Park

När folk tänker på jul kommer de alltid att tänka på New York. Det finns få saker som är mer stämningsfulla än att gå genom Central Park vid denna tid på året. Även de som aldrig har varit där kommer att ha sett alla filmerna (våra favoriter är Home Alone 2 och Miracle on 34th Street). Eller om du är ett inbiten Friends-fan är den här fantastiska väggmålningen lika rolig och relevant.

Den här utsökta bilden, Winter Dawn in Central Park av den begåvade fotografen Assaf Frank, är som en drömsemester varje gång du kliver in i rummet. Det är den perfekta tapeten för gästrummet för jet-setters eller alla som gillar lite eskapism.

Lämna plats för en stor julgran på vintern och byt ut den mot en Ficus på våren för att hålla det övergående. Du kan också ha gott om tomt väggutrymme för att förvandla det till ett fullfjädrad galleri med fotografier och konst från alla årstider.

En rolig, folklig twist på festlig inredning

abstract green tree wallpaper in corner of guests this christmas bedroom

Muralmålning på bilden: Skogsträd

Vår slående tapetmålning Woodland Trees är en vacker bakgrund för tomtens verkstad. Men de dämpade gröna färgerna och jordbruna färgerna gör att den är sofistikerad och ändå vuxen. När det gäller vackra juldekorationer kan du hålla resten av sovrummet enkelt och dämpat med en julstjärna eller lite flingor för att låta dina gäster veta att tomten är på väg. Placera en skål med röda och gyllene kulor på en byrå eller ett nattduksbord mot väggen och du har en modern dekonstruerad julgran.

Det är den perfekta festliga tapeten, men låt dig inte luras av de vintriga referenserna i den här väggmålningen. Den är mer mångsidig än vad man kan tro och kan anpassas till alla årstider. Du måste bara veta hur du ska göra om rummet till sommaren. Lägg till en färgklick, till exempel kanariegult, och hela rummet kommer att förvandlas.

En neutral duk för Nordic Noel

bedroom wallpaper Bedroom Wallpaper: Guest Room Ideas for Christmas

Muralmålning på bilden: Animal Winter Wonderland

Vi tycker att den här designen är perfekt för ett gästrum för barn - de kommer att älska att se alla de olika djuren på väggarna när de somnar på natten. Tapeten är väldigt tematisk, så den passar bäst i gästrum eller gästannex som får flest besökare i juletid. Men med sin dämpade färgskala kan designen lätt översättas till ett nordiskt väggkonstverk. Så din inredning behöver inte begränsas till december månad och det kommer inte heller att kännas för nytt.

Nordic Noel-trenden handlar om att lägga till röda och gröna stänk i ett neutralt område. På så sätt kan du enkelt anpassa rummet när festligheterna tar slut. Genom att välja enkla och eleganta basfärger och möbler kan du behålla rummets grundkoncept och byta ut mjuka inredningsdetaljer som kuddar.

Vår vackra Animal Winter tapet passar perfekt till allting gingham, allting rustikt och allting shabby chic.

Vintage design för ett rum fullt av själ

old fashioned map wallpaper in chic christmas guest bedroom

Muralmålning på bilden: Antik världskarta

Älskar du inte det antika utseendet på den här rustika antika världskartan? Rum med vintage-tema är alltid en stor succé för gästerna. Inte bara för deras tidlösa charm och intriger, utan också för att vintage-design är en mycket orubblig trend. En som alltid kommer att ha relevans och popularitet i moderna inredningar.

I ett gästrum med vintage-design kan du ställa ut intressanta antikviteter, böcker och föremål. Varje unikt föremål kan vara en samtalsämne som gör allas vistelse minnesvärd. Världskarta tapeter Är också ett kreativt sätt att välkomna släktingar från hela världen, vilket är en av de bästa delarna av en julsamling. Du kan till och med bli interaktiv med väggmålningen och släppa nålar för att visa hur långt folk har rest.

Att stapla upp några vintageväskor eller att använda dina egna möbler på nytt skulle också vara en mycket fin touch till den här sovrumstapeten. Hur du än utformar den kommer rummet garanterat att ha så mycket själ.

Om du vill ha fler idéer för att skapa ett mysigt gästrum under semestern kan du ta en titt på våra trender och tips för julinredning!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

asimahmad

01/11/2021

Thank you for your post. I love reading your thoughts and hope to hear from you again soon. Bless this Wall Decoration Stickers Ideas decal are inspirational and beautiful decorations. It's suitable for decoration in the kitchen, dining room, bedroom, kids room, living room, or anywhere you want to remind yourself to be positive.

Amy @ Wallsauce

01/11/2021

Hi Asimahmad. Thank you for your comment. We love how much you are inspired by our wallpaper murals.

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €