4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Ekte hjem - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
bedroom mural idea

18/04/2019   POSTET AV

5 vakre soverom veggmaleri ideer inspirert av Wallsauce kunder

Det finns många olika ställen där vi kan hämta inspiration när det gäller sovrumsinredning. Från inredningstidningar och bloggar till våra favoritinfluencers, enastående design finns överallt. Men det finns inget mer spännande än att se inredningsidéer och idéer för väggmålningar i sovrummet från våra kunder. Våra kunder tar koncept från glossiga dubbelsidor och sätter in dem i riktiga hem och hjälper till att få även de mest avancerade trenderna att kännas uppnåeliga.

Om du letar efter sovrumsdesign från vanliga människor med vanliga budgetar, ta en titt på de här fantastiska fotona med väggmålningar från Wallsauce. Vår kollektion av sovrumstapeter tillverkas på beställning för alla rumsstorlekar och väggmått och finns som enkla "klistra på väggen"-rullar eller "peel and stick"-väggmålningar. De är så lätta att installera och på vår webbplats finns till och med ett verktyg för beskärning och positionering så att du kan välja vilken del av bilden du vill skriva ut. Detta fungerar särskilt bra om du bara behöver en liten väggbeklädnad, eller om du har ett besvärligt utrymme i ditt sovrum.

Om du vill ha vackra tapetidéer för sovrummet kan du ta en titt på dessa fantastiska kundkreationer som vi inte kan få nog av...

ocean sunset mural in bedroom

Monokromt och metall för ett rockstjärnigt sovrum

Den här kunden bevisar att mörka färger inte behöver betyda ett mörkt rum. En smart användning av svart och vitt skapar en djärv kontrast, samtidigt som tillräckligt med naturligt ljus sprids för att rummet ska se luftigt och rymligt ut. Ett utmärkt sätt att arbeta med ett litet utrymme, med massor av mönster för att hålla det intressant.

Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg som delades av Wallsauce.com (@wallsaucecom) den

Vår väggmålning Rock Star är stjärnan i showen, och tillägget av olika nyanser av grått och lite mjukt guld gör att det hela blir en fin helhet. Den distresserade metalleffekten på fondväggen bidrar till att ge textur, medan alla de krokiga monokroma kuddarna ger ögonen mycket att frossa i. Vem har sagt att svart och vitt måste vara förutsägbart och tråkigt?

För ett tonårsrum eller ett supercoolt extra rum (vem skulle inte vilja bo här?) kan väggkonst med slogan eller graffiti inte bli mer elegant än så här. Det här är en mycket vuxen version av rock 'n' roll-inredningen - och vi älskar det!

Abstrakt väggmålning för att uppdatera ett klassiskt rum

Väggmålningar är ett snabbt och prisvärt sätt att återuppfinna din inredning utan att behöva renovera den, och den här slående blommiga tapetdesignen av Carol Robinson är precis vad du behöver!

grey abstract floral mural in feminine bedroom

Vår kund Cheri har förvandlat sitt sovrum till ett unikt och intressant rum, samtidigt som hon håller sig till den mjuka och dämpade färgsättningen. Vi älskar hur det här rummet kombinerar skönheten hos gammalt och nytt och förvandlar en obekväm del av väggen till ett fantastiskt modernt konstverk. Den färdiga produkten? Något fullständigt elegant och klassiskt med en modern twist.

Om du gillar den här idén med väggmålningar i sovrummet kan du ta en titt på vår samling abstrakta tapeter. De är ett så roligt sätt att lägga till personlighet, kant och färg utan att behöva göra en fullständig omdesign.

Ocean väggmålning för ett lugnande, sensoriskt sovrum

Det här fantastiska sovrummet har designats för ett barn med autism och är perfekt på alla sätt. Inte bara i sin vackra estetik (som skulle glädja barn i alla åldrar) utan även i sin praktiska funktion - allt har noga övervägts för dess innehavare.

ocean wall mural in boys bedroom with boat bed

Barnens sovrum kan ofta vara kaotiska, men när det gäller att utforma rum för barn med autism måste man tänka extra mycket på färg, atmosfär och typer av stimulans. Färger som blått, mjukt grönt, blekt rosa och dämpat lila anses vara säkra för att måla ett autistiskt barns rum. Monokroma färger fungerar också bra, och starka primära färger bör begränsas så mycket som möjligt.

Väggmålningar på stranden och väggmålningar på solnedgången är idealiska för att skapa en lugnande, sensorisk miljö. Användning av mjuk belysning är viktigt för att förbättra humöret och koncentrationen.

Roligt psykedeliskt sovrum med väggar i marmortrend

Om du vill ha idéer för sovrumsinredning som är helt aktuella kan du investera i årets eleganta marmortrend. Med marmortapeter behöver du inte längre ha en miljonärsbudget för att ha marmor från vägg till vägg i ditt hem. Och det är inte bara klassisk grå marmor som fångar vår uppmärksamhet. Flerfärgade marmorväggar har blivit en stor hit, och vi älskar hur psykedeliskt det här sovrummet av kunden Dave Fellows ser ut!

Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Wallsauce.com (@wallsaucecom) den

Om du letar efter ett spännande sätt att sätta lite färg på ett vanligt gästrum är en regnbågsvägg som den här perfekt. Den fungerar bra i ett trångt utrymme och passar perfekt ihop med vita och grå interiörer.

En annan liknande stil att utforska är akvarelltapeter, som bidrar till att ge ett roligt, abstrakt intryck i alla rum i hemmet.

Nordiska väggmålningar i sovrummet från en inredningsarkitekt

Det här fotot från Quarters Interiors omdesign av sovrummet är perfekt i färg och sammansättning. Vi älskar den grå färgen, men den kan ofta vara svår att arbeta med om det inte finns så mycket annat. För mycket av den kan ge en kall och stark effekt. Så att lägga upp texturer och lägga till mönster för att skapa djup är nyckeln till att skapa ett bekvämt utrymme för sömn och avkoppling.

nordic style bedroom with grey circular wallpaper

Om du är orolig för att ett nordiskt sovrum ska se karg och trist ut kan du utnyttja väggutrymmet på bästa sätt och välja intressanta mönster och tryck. Cirkelväggmålningar är bra för att lägga till lite intriger, och andra geometriska tapeter kan hjälpa till att skapa en känsla av komplexitet i din inredning.

Den skandinaviska designtrenden är fortfarande en favorit i sovrummen, eftersom det är den perfekta miljön för vila och för att stänga av från en värld full av distraktioner. Ren, minimalistisk inredning är lugnande för själen och hjälper dig att komma ner i varv. Men håll dig inte bara till vitt. Användning av grå väggmålningar kan verkligen få ditt rum att kännas mysigt när det görs på rätt sätt.

Om du vill visa oss vad du har skapat hemma, tagga oss på Facebook eller Twitter eller dela dina senaste Wallsauce-designs på Instagram för att få chansen att komma med på vår blogg! Vi älskar att se våra kunders ommöbleringsprojekt i praktiken, så visa oss gärna dina bilder!

Älskar du dessa idéer om väggmålningar i sovrummet lika mycket som vi gör? Berätta för oss om din favoritvägg i kommentarerna nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Anonymous

11/11/2021

This is fantastic! what a blog it is! This webpage provides useful data to us, keep it up.And I would like to thanks for this information that I had been looking.

Amy @ Wallsauce

11/11/2021

Thank you for your comment! Please keep visiting our blog page for more articles! We post new content every week. :)

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €