4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
lake window view in trendy office

04/06/2020   POSTET AV

6 Vindu veggmalerier som vil skape et rom med utsikt

Har du ett rum utan fönster? Eller ett utrymme som känns så klaustrofobiskt att det känns som om du sitter i en fängelsecell? Svaret = fönstermålningar. Fönstertapeter är inte bara utmärkta som fondväggar, utan de finns också i ett stort urval av vyer. Från tidiga morgonbilder av daggklädda ängar, lugna sjövatten och till och med välkända städer som det antika Venedig.

I det här blogginlägget vill vi visa dig hur olika fönstermålningar inte bara hjälper dig att skapa ett rum med utsikt, utan också får ditt hem att verka mycket rymligare.

1. Vattenfall fönster tapet för att tvätta bort dina bekymmer

white window panes with a tropical waterfall view wallpaper in stylish and classic lounge

Muralmålning på bild: Hogarth Falls Window

Vi älskar hur effektfull den här lugnande tapeten med vattenfall i fönstret är i det här rummet. Den har automatiskt öppnat upp utrymmet och skapat en kraftfull fondvägg som drar ögonen till sig så fort du kommer in. Dessutom har de verkligen öppnat upp rummets storlek genom att välja rymdförbättrande vitmålade väggar.

Fönster med väggmålningar är perfekta för rum där den närmaste utsikten är en tegelvägg! Fönstertapeter är också perfekta för rum utan fönster. Och det finns verkligen mycket kreativt kul att ha när du kan bestämma över din egen fönsterutsikt! Du kan bildligt talat transportera ditt hem vart du vill! Bo bredvid ett forsande vattenfall, ett snöigt bergslandskap eller en tropisk strand! Valmöjligheterna är oändliga...

Tips: När du mäter väggens mått för din fönstertapet ska du vara medveten om att vi inte kan trycka den om den är mindre än 1 kvadratmeter.

2. Njut av "La Vita Bella" med venetianska fönstermålningar

rustic window pane with venice view wallpaper in cool minimalist living room

Muralmålning på bilden: Venedigfönster

Stadstapeter har alltid varit en favorit bland Wallsauce.coms kunder. Men när det gäller en tapet med stadsutsikt från ett fönster är stämningen som skapas helt annorlunda - du är verkligen övertygad om att du faktiskt är där!

Tips: Du behöver inte ha en fönstertapet för att få det att kännas som om du har skapat ett rum med utsikt. Ett annat alternativ är att välja en dramatisk landskapstapet eller en väggmålning med en stadssilhuett. De kommer fortfarande att övertyga dina ögon om att du har en fantastisk utsikt!

3. Öppna dina fönsterluckor och hör vågorna (på sätt och vis)!

calming beach window view wallpaper in beach themed bathroom

Naturligtvis kan du inte höra dessa vågor, men dina ögon kommer definitivt att känna att de ser dem!

Vi älskar hur vår kund Catherine fick den här väggmålningen med strandfönster att fungera perfekt i sitt vackra badrum! Den kaklade hyllan ser ut som om den är fönstrets fönsterbräda. Sättet som strandfönstret är placerat tillbaka från hyllan gör verkligen att fönstret ser mer 3D ut än någonsin. Fönstertapeter är fantastiska tapeter med 3D-effekt!

Tips: Om du har installerat en av våra underbara strandfönstermålningar i ditt hem kan du sätta på lite lugnande bakgrundsmusik med vågor för att verkligen skapa stämning!

4. Dewy morgon äng fönster vy tapeter

sunrise meadow view window in beige coloured dining room

Muralmålning på bilden: Sunrise Window View

Vi älskar den här avslappnande tapeten Sunrise Window View. Det är något otroligt uppfriskande med det här fotot och det kommer garanterat att lysa upp vilket rum som helst! Sättet som fotografiet är vinklat och hur det bjuder in ögat får verkligen rummet att se större ut.

Kan du föreställa dig att du har gäster på besök för att njuta av en utsökt måltid och visa dem din fantastiska nya fönsterutsikt? Se hur många som måste ta en andra titt för att kontrollera att det inte är ett riktigt fönster! Det är en av skönheterna med 3D-papper!

Tips: När du installerar en fönstertapet behöver du inte oroa dig för om din inredning matchar den perfekt. Kom ihåg att det är ett "fönster" och att du inte skulle kombinera din inredning med utsikten utanför!

5. Stadsfönstertapeter för att förvandla alla rum

Window-view-wallpaper

Muralmålning på bilden: Big Sunlit Hall

Vi älskar den subtila men ändå dramatiska effekten som den här coola tapeten Big Sunlit Hall har haft i Heidis hem. Heidi hittade den här väggmålningen genom vårt stora utökade sortiment: det är fullt av hundratals fantastiska väggmålningar för fönster!

Tips: Svartvita fönstertapeter hjälper dig att spara lite pengar. Se bara hur perfekt den passar ihop med möblerna som Heidi redan har i sitt hem! Det finns ingen anledning att lägga ner massor av pengar på ny inredning när det gäller fönstertapeter.

6. Lugnande fönstermålningar med sjöutsikt

lake and mountain window view in cool, white home office

Muralmålning på bilden: Fönster med utsikt över sjön och bergen

Om du vill ha en fönstermålning som lugnar sinnena är en fönstertapet med en sjö eller ett berg perfekt för ett hemmakontor. Känns det inte bara som om det här rummet ligger vid kanten av en kristallklar sjö?

Genom att installera väggmålningen i samma höjd som skrivbordet ser skrivbordet ut som en fönsterbräda! Tänk dig att studera eller arbeta i detta coola hemkontor. När du känner dig oinspirerad är det bara att titta ut genom fönstret på det stilla vattnet och de dramatiska bergen.

Tips: När du väljer ditt fönster för väggmålning, tänk på om det kommer att finnas några möbler som hindrar hela väggmålningen. Du vill ju inte att en viktig del av bilden ska täckas! Med detta sagt kan möblering och accessoarer runt fönstermålningen verkligen föra samman ett rum.

Har du tittat på hela vårt utbud av fönstertapeter? De får dig verkligen att se saker ur ett annat perspektiv! Lämna en kommentar nedan för att låta oss veta vad du tycker.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €