4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
bamboo forest wallpaper mural

29/07/2015   POSTET AV

Topp 10 Tre veggmalerier & Forest Bakgrunn Ideer

Vad hittar du i vår samling av väggmålningar med träd?

Skogarna är verkligen förtrollande platser. Vare sig du tittar på vilda djur som strövar omkring, letar efter magiska varelser eller bara tar del av den vackra naturliga stämningen finns det inget så speciellt som en promenad bland träden.

Så ta in lite av den förtrollande känslan i ditt hem med några av dessa fantastiska väggmålningar med träd. Läs vidare för att få några bra idéer om hur du kan använda trädtapeter för att ge varje rum en liten känsla av skoglig stil.

1.Titta upp på träden

Du vet aldrig vad du kommer att upptäcka om du stannar upp och tar en sekund för att se saker och ting som de verkligen är, och vår Zen-inspirerade väggmålning med bambuskogsträd är en perfekt påminnelse om det. Ta en stund för att titta upp i de himmelsblommande bambuskotten när solen bryter igenom. Med ett otroligt grafiskt mönster och en livlig grön färg är detta en saftig färgklick, perfekt för att liva upp vilket utrymme som helst.

2. Trädmålningar iPlantskolor

Tapeter med väggmålningar av träd är en underbart lugn och lugnande bakgrund för lekrum och barnrum också - med massor av vackra bilder för att ge näring åt stora fantasier! Den här rörande väggmålningen med mamma och kungsfågel är den perfekta påminnelsen om det speciella bandet mellan föräldrar och deras små barn.

deer wall mural

3.Lek med ljus

Om du någonsin har tittat på hur ljuset fladdrar genom löven på ett träd vet du säkert vilken hypnotisk och fängslande upplevelse det kan vara att se. Den här slående moderna väggmålningen i skogen fångar detta på ett briljant sätt. Djupa dramatiska skuggor och ett utbrott av solljus strax utanför blandar modern stil med naturen i en fantastisk balans.

black and white forest mural

4.Upplev den klassiska trädmålningen

Skogen har alltid varit ett populärt motiv för konstnärer genom tiderna - och det här suggestiva verket av 1800-talsmästaren Renoir är en imponerande väggmålning. Det här porträttet av Jules Le Coeur, som vandrar i skogen i Fontainebleau, är en underbar gåva för konstälskare - och ett unikt sätt att visa upp konst i ditt hem.

renoir wallpaper mural

5.Reflektera och låt dig inspireras

Det dagliga livets stress och hetta kan vara tufft för våra system - ibland behöver man bara ta ett steg bort och få en chans att reflektera. Det är därför vi älskar att ha detta lugnande och fridfulla porträtt av reflekterande träd i våra egna arbetsrum. Perfekt för en arbetsplats i hemmet eller för att ge ditt kontor en modern känsla, detta ger en subtil men slående effekt.

reflection trees

6.Gå till grafisk profil

Är du mer intresserad av samtidskonst? Då kan den här uppfriskande minimalistiska bilden av bambuträd vara det perfekta tillägget till ditt rum. Den fångar den levande, råa skönheten hos bambusstjälkar och du behöver inte lägga till något annat för att visa upp denna fantastiska färgstorm och de rena, enkla linjerna.

bamboo wall mural

7.Drömmarnas rum

Förlora dig själv i en dagdröm med denna drivande, fridfulla glimt av en dimmig skogsmark. Det är en perfekt lyrisk bild, med bara en antydan till sval blå färg och ett moln av ljus, som ger en mjuk och taktil känsla på dina väggar.

foggy forest murals

8.Modern minimalism

Det här enkla och känsliga konstverket av ett australiskt smärtträd är ett utmärkt komplement till ett stilfullt, minimalistiskt rum och ger en naturlig touch till ditt rum, med den lättaste av beröringar. Kombinera det med ett neutralt tonat rum för att visa upp det på bästa sätt.

pain tree mural

9.Märklig färg

Om du är sugen på något mer kreativt och lekfullt kan du bli förälskad i de här underbart finurliga fågelburarna som hänger på en trädgren. Med en liten färgklick mot den vita himlen är detta sött och modernt i lika hög grad.

birdcage wall mural

Få mer information om processen och prissättningen av väggmålningar med vårförfrågningsformulär onlineeller prata med en av våra vänliga medarbetare sju dagar i veckan på 01772 284110.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €