4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Hvordan - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
digital illustration of dinosaurs wallpaper in child's on-trend bedroom

16/06/2017   POSTET AV

Topp Tips For å velge den beste Dinosaur Bakgrunn

Dinosaurietapeter är en absolut nödvändighet för alla unga upptäckares sovrum. Den skapar äventyr, ger färg och intresse samt ger pedagogiska fördelar. Dinosaurietapeter med väggmålningar tenderar att vara mer äventyrliga än traditionella mönstrade tapeter. De fångar hela förhistoriska scener som är fängslande och effektfulla.

Från tecknade dinosaurier för dagis till brölande dinosaurier för tonåringar - vi har ett stort utbud!

Vi ger dig tips som hjälper dig att välja den bästa dinosaurietapeten för ditt pojkrum beroende på ålder och stil i sovrummet. Vänta också på tillkännagivandet av vårt spännande sortiment från Naturhistoriska museet.

Dinosaurie Bakgrund för alla åldrar

Vårt första tips är att tänka på ditt barns ålder. I vår kollektion har vi ett komplett sortiment som passar pojkar i alla åldrar.

Från nyfödda barn hittar du många harmlösa tecknade illustrationer med vänliga dinosaurier. Det som gör den här stilen så bra för unga åldrar är att barnen växer med den här typen av inredning. Den borde räcka till deras första år i skolan.

Dinosaur-wallpaper-in-teenager's-bedroom

För äldre pojkar som inte kan få nog av den förhistoriska världen har vi många spännande tapeter med dinosaurier. Dessa fångar de stora djuren i aktion.

Dessutom finns det många olika dinosaurier att välja mellan. Oavsett om han är fascinerad av Tyrannosaurus Rex eller den aggressiva Allosaurus finns det en spännande tapet för varje tonåring!

Välja väggen för din dinosaurietapet Mural

Nästa tips som du bör tänka på är vilken vägg den ska hänga på.

Det är bäst att ordna möblerna innan du beställer tapetmålningen så att du kan se var den kommer att fungera bäst. Tänk också på befintlig inredning och tillbehör innan du beställer och om du behåller dem och i så fall var?

För väggar som inte hindras av möbler - bra! Du kan använda i stort sett alla dinosaurietapeter utan att gå miste om en viktig funktion.

Dinosaur-wallpaper-in-yound-boy's-bedroom

I mindre sovrum med många möbler måste du tänka på ditt val. Som framgår av bilden nedan ska du välja en dinosaurietapet där du kan se detaljer som dinosaurien. Kolla efter tapeter som har karaktär i toppen och inte i botten och/eller på sidorna där möbler kan hindra. Mycket färg i en dinosaurietapet som finns i ett mindre sovrum är alltid en extra bonus också!

Dinosaur-wallpaper-in-boys-small-bedroom

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €